Copilasi de martie-aprilie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

miky data nasterii a lui claudiu (a lui beatrice) este 8 martie. are 6 dintisori :4 sus,2 jos

si trece-ne si pe noi cu 6 dintzisori, astia se vad o mai fi avand si altii.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46476&whichpage=1" target="_blank"> Mihaitza are nevoie de noi

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Iubitul sot a fost de serviciu azi noapte si am fost singurele, dar ne-am distrat bine: ne-am uitat la meci, si ce meci !
Clau tu te-ai uitat ? Felicitari pentru noua freza si pentru cuvintelele noi.
Mickyyy, spuneai referitor la noii pampersi ca nu mentin pielea uscata , asta am observat si eu la Daria de doua zile , cum ii dau pampersul jos cum isi duce mana la fundulet ( stii tu tocmai susu unde se termina ) de am inceput s-o dau cu creme de galbenele de frica sa nu se irite. Oare ce ne facem ? Vine vara vor bea si mai multe lichide, iar umezeala la fundulet si temperaturile mari precis ca nu le vor prii.
Multumim din suflet fetelor pentru incurajari ! O sa fie totul bine. Ieri m-a intrebat sefu de ce sunt asa de gatita ( cand sunt suparata am tendinta sa ma gatesc sau ma tund, simt nevoia sa schimb ceva ) si i-am povestit de sora mea, si bineinteles ( el e un sufletist ) m-a si trimis sa-mi fac si eu analize auzind ca ei i s-a descoperit o predispozitie genetica. Avem contract cu o clinica particulara si a vorbit cu ei sa beneficiez de niste reduceri. Dragut nu ?
Alona, drum bun si sa te intalnesti cu fetele care sunt prin zona.
Bea ce bucurie trebuie sa fie ca ti s-a intors sotul acasa ! Concediu placut !
Ruprich, m-am bucurat cand am vazut datele lui Robert ! Si Daria avea la fel la un an, si deci nu e singura ! Prin cercul nostru ea e cea mai plinuta si mi se parea anormal.
Cand am fost la pediatra mi-a spus ca tocmai s-a intors de la o conferinta unde s-a vorbit despre tratamentele naturiste aplicate ( mai ales ) la bebei. Li s-a spus ca multe din combinatiile de plante nu sunt testate si ca ar trebui sa se aiba mare grija de la ce firme se cumpara aceste produse. Eu am deschis subiectul vrand sa-i prescrie Dariei ceva pentru imbunatatirea imunitatii, dar mi-a spus ca nu e cazul ca ea a crescut foarte bine ca alimentatia ei a fost foarte buna, ma rog n-am crezut-o in totalitate, dar acum in iunie ne-am facut programare pentru analize si conform lor voi lua o decizie.
Chiar voiam sa va intreb , pana acum Daria nu a mai facut temperatura decat la vaccinul de sase luni si nu stiu daca e normal ( oricum ma duc azi din nou la pediatra ) , are rosu in gat, nu-i curge nasul nu tuseste, dar de luni tot face temperatura, si aseara avea 38. Voua vi s-a intamplat sa aiba trei zile temperatura 37.5-38.5 ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

LauraFlo:Robert nu a facut febra decat la vaccinul de 1 an, dar doar 24 h.Cand a fost racit, cu rosu in gat la 5 luni a facut febra mare timp de 2 zile; m-am cam speriat atunci.Oricum daca febra dureaza mai mult de 3 zile e cazul sa o mai vada odata medicul.Dar banuiesc ca luati ceva acum pentru asta nu-i asa?
Legat de tratamente naturiste, pot sa spun ca am incredere in ele, Robert a luat foarte mult antibiotic, si am zis sa mai incerc si altceva.Oricum multumesc pentru atentionare.

Robert ieri a fost ca un vulcan.Mama care sta cu el de la 7,00-15,00 cand vin eu de la serviciu, a plecat ieri pe 3 carari.A fost cu el in Mag.Titan sa-si cumpere ceva de incaltat.Bineinteles ca nu a mai vrut in carucior, a inceput prin a inchide usa de la intrare, de se facuse coada la intrat in magazin, mama incerca sa-l ia, dar se tinea asa de strans, ca-i era frica sa nu-i rupa mana daca trage mai tare.Dupa multe chinuri a reusit sa-l ia in brate, timp in care dadea cu mainile cu picioarele, a facut circ.
Se duce mama la incaltaminte el dupa ea, a vazut ca mama a luat un pantof, hop si el ia unu, mama il pune la loc, el scapa un pantof mai ia unul..mama ii zice Nu-Nu el nici una nici doua, darama o stiva de cutii de pantof.Mama punea stiva la loc, si spunea nu-nu, Robert mai darama una si fugea si radea.Toata lumea inclusiv vanzatoarele se amuzau teribil, iar Robert era in al noualea cer.Maica mea nu stia ce sa aranjeze mai intai si cum sa-l prinda.Dupa aceea a mers cu el in parc, a descoperit si acolo o portita, pe care o inchidea si o deschidea, de nu putea nimeni sa intre sau sa iasa.
Dupa aventura asta mie mi-a fost frica sa mai ies cu el afara, asa ca am stat in casa unde a fost mai linistit.Asa ca astazi e musai sa iesim.Oricum trebuie sa iau siropelele lui Claudelu, pentru ca innebunim de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

claudeleu ziceai ceva de protectia consumatorului? sau direct la pampers poate. daca depui ceva subscriu si eu. nu vreau sa renuntz la pampers ca am fost f multumita de modelul vechi. dar astia nu imi plac, stau copii tata ziua cu fundul ud!!! macar sa lase oamenii sa aleaga intre mdelul nou si cel vechi.

avem si noi 76 de cm si 12 kile imbracati (salopeta+bulza+getutze), ieri la vaccin. acum o luna (la vaccinul celalalt) am avut 75 si 11 kile imbracati la fel, dar intre timp ammancat al greu .

Mergi la inceput

Ruprich, ii dau oxpamox, nurofen, panadol si supozitoare cu novocalmin si paracetamol, bineinteles ca nu toate odata le alternez ca sa aiba un efect mai bun, i-a prescris si calciu gluconic si vitamina C. Astazi mergem din nou la pediatra.

Ma bucur ca v-au placut fusta si bluza Dariei.
Simona, cateodata mi se pare ca o imbrac pe Daria ca pe copiii mai mari ( oricum ea arata mai mare decat varsta ei ). Copilasii pe care ii vedem noi la plimbare sunt imbracati inca in salopete din acelea cu totul , fara ghetute ci doar niste botosei, ma rog fiecare mama face cum simte ea. Probabil ca inca nu merg acei bebelusi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor innebunesc de-a dreptu...jos langa blocul meu se ridica o casa si astia chiar nu au bun simt...acum sunt la drujba, saptamana trecuta gaureau cu ceva ce facea un zgomot infernal...eu cred ca azi nu scapa neinjurati Si tot in orele de somn a lu Raul ii apuca...nici nu mai pot tine geamu deschis si e cald de innebunim Ma duc sa urlu la ei ca nu mai rezist...acum 5 min Raul numa ce a adormit iar acum ii aud gurita

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Ruprich, da, i-am spus ca e fff agitat si ca mi-a tot racit...a si i-am mai spus ca de multe ori se intampla sa-i vina mancarea inapoi si asa mi le-a dat...Intergra Baby ii dau dimineata 2 ml, iar Calma baby si Immuno baby ii dua la amiaza si seara tot cate 2 ml...le-am luat de la o farmacie naturista cu 305.000 sticluta...eu cum ti-am mai spus sunt fff multumita de ele...sa-ti spun un secret, m-am riscat intr-o zi si i-am dat iaurtul direct de la frigider si nu a avut nimic, de atunci numa asa i-l dau

Laura, asculta-ma ce-ti spun ca nici un medic, niciodata nu are sa-ti spuna ca medicamentele naturiste sunt bune, pentru ca ei nu sunt de acord! eu una m-am saturat sa bag in el tot felu de antibiotice Prefer aceasta cale care daca nu-i fac bine rau nici atat...incercarea moarte nu are

Mai fetelor voi ati luat cumva crema pentru protectia solara?? ca pe mine ma dispera Raul, cum il vede soarele cum se bronzeaza...toata lumea ma intreaba daca am fost cumva undeva la bronzat da pe ulita

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Si pentru ieri ma laudam cu Raul, azi am continuarea... Ne cerem la caca de ieri a icneput s ase ceara la olita cand vrea caca
Azi de exemplu eram deja in fata blocului cand il aud ca zice kk...am fugit repede sus, l-am pus pe olita si intr-un minut a si facut AM baiat mare Sunt mandra de el, sper sa-l tina

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Bine ca acum cand doarme raul si am si eu timp de calculator voi nu sunteti

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Claudelule da' cum ai reusit iubito ? Si eu vreau sa incepem operatiunea olita, dar nu stiu cum. Felicitari Raul esti bun de insurat ! Da' esti dat deja !

Mergi la inceput