Monitorizare Ovulatie -- HELP

Monitorizare Ovulatie -- HELP | Autor: Tanya

Link direct la acest mesaj

Fetele am nevoie de un raspuns cat mai urgent, ca m-am trezit si eu acum ca vreau sa fac ecografii de monitorizare luna asta sa vad daca am sau nu ovulatie. Intrebarea mea este: din ce zi? Eu iau clostilbegyt si deci am ciclu regulat la 28 de zile. Conform acestui calcul http://www.seximus.ro/calcul_fert.html
ar trebui sa am ovulatia pe data de 30 iunie.
Si inca ceva... cine a mai facut monitorizare la spitalul giulesti sa-mi zica si mie unde trebuie sa ma duc exact si la ce ora.. etc.
Multumesc.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Tanya, daca iei clostylbegit si ai ciclul atat de fix, atunci poti sa mergi la eco numai prin ziua 10. Cand luam clostylbegit si eu mergeam la eco numai prin ziua 10-11 si apoi luam pregnyl. Dar tu cum iei clostylbegit fara sa mergi la eco? Eu ma duceam la eco la medicul care mi-a scris clostylbegitul. Ar trebui sa-ti faca eco medicul care ti-a scris tratamentul.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Offf crinuta.. pai crezi ca mi-a zis ceva doctora de ecografie de monitorizare? Da de unde! Noroc cu voi... ca altfel habar n-aveam ca exista asa ceva. Doctorita care mi-a prescris clostilbegytul e tot la giulesti, o cheama Simonaescu, mi-e sila crede-ma sa ma duc sa stau pe la usi sa astept sa ma vada si sa-i zic ca vreau sa fac.. maine ar fi ziua 11.. sa ma duc maine? si unde exact la giulesti\? in cladirea cu termopane? Multumesc de ajutor crinuta

Tanya

Mergi la inceput

Crinuta pregnylul pt ce e? ca parca as lua si eu.. numai sa raman odata ca m-am saturat!

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Tanya, eu nu sunt din Bucuresti. Eu fac la Cluj tratamentele. Dar vezi ca sunt multe fete din Bucuresti (aici pe forum) care pot sa te sfatuiasca la ce dr. sa mergi. Poti sa mergi in ziua a 11-a la eco, cum sa nu. Pregnylul se da atunci cand foliculul are o anumita marime (peste 18 mm) ca sa se produca ovulatia sigur. Dar nu poti sa il iei tu singura. Trebuie sa iti scrie medicul aceasta injectie (doza si ziua in care sa o faci). Trebuie sa-ti gasesti un dr. care te supravegheaza, nu sa faci singura tratamentele.
Te pup, Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pregnyl-ul declanseaza ovulatia.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

chiar nu e nimieni pe site care a mai fost la giulesti pentru monitorizare sa-mi zica si mie la ce ora si unde?

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Daca vrei sa faci eco la Giulesti (neaparat), mai sus de spital este o cladire cu geam termopan care se numeste Centrul de Planificare Familiala, unde poti face ecografie foliculara, fie cu programare la tel.221.58.63, fie te duci direct acolo si stai la rand.
Daca vrei sa faci la un cabinet, nu stiu in ce zona stai, poti merge de ex. la Gynecoland, Rond Cosbuc, tel.3.37.29.53 o eco cu sonda costa 450.000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Tanya, eu am fost pacienta dr. Simonescu si am pierdut 1 an degeaba. Am renuntat la ea pentru ca trebuia sa ii cer eu sa imi faca anumite analize, ecografii etc. Am pierdut si timp si bani aiurea cu ea. Si eu am luat Closty.. fara eco. Ma chema la eco mai mult seara cand era ea de garda langa Giulesti, acolo unde sunt geamurile termopan. Crinuta are dreptate cu Pregnyl-ul. Nu se face asa din auzite, trebuie sa te urmareasca un dr. specializat pe probleme de infertilitate. Dr. Simonescu nu are specializare pentru asa ceva. Eu am renuntat la ea pentru ca aveam nevoie de un dr. care sa stie ce sa imi faca. Mult succes si cat mai curand un bb.
LilianaM

Mergi la inceput