Buna! Poate sa ma ajute cinva sa traduc cuvintul "oferta" in flamanda? Multumesc mult!
Tatiana
Buna,
eu am gasit ca s-ar zice "aanzoek" in olandeza. Din cate stiu flamanda si olandeza sunt foarte asemanatoare.
Din pacate nu exista un dictionar online englez-flamand.
Poate fetele din Belgia sa te poata ajuta mai mult.
Smilla
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
fetele, unde gasesc si eu un curs de flamanda? am clienti si useri belgieni vorbitori de flamanda
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
Fortelady daca doresti un dictionar roman-olandez se gaseste in pasaj la Intercontinental.Eu am cumparat anul trecut si este editat de Mihail Bichir.Sunt doua roman-olandez si olandez-roman.
Depinde cu ce sens.
Oferta se mai poate traduce si ca aanbieding( cu sensul de reducere de preturi).
mie imi trebuie un curs ca sa invat sa vorbesc macar 2-3 fraze cu ei. sunt taaaare refractari la franceza (desi toti vorbesc); engleza -mai greu ca sunt oameni la 50 de ani si daca nu au invatat pana acuma nici nu mai invata de acum incolo...
bleaaahhhh, m-a facut mama desteapta sa ma fac informatician!
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...