Webcam la Trillian

Webcam la Trillian | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Mi-am instalat Trillian, dar din pacate nu pot baga webcam-u, cum faceam la ym. Are cineva trillian, sa-mi spuna shi mie ce tre sa fac?
Multzam

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

nu cred ca are optiunea asta...
s-ar putea ca la advanced/pro verson sa aiba ceva, dar la basic nu are...
la urma urmei nu e decat un program care unifica mai multe programele de chat intr-unul singur...
uite ce zice www.snapfiles.com/get/trillian.html" target="_blank">aici
Additional features include file transfers, Mail and Message Alerts, EmotiSounds and more. The BEST multi-network messenger you can find!"
si www.download.com/3000-2150-10047473.html?part=trillian&subj=dlpagtag=button" target="_blank">aici
Additional features include file transfers, Mail and Message Alerts, EmotiSounds and more. The BEST multi-network messenger you can find!"
daca aveau si web camera nu cred ca il ratau, zic eu...
de exemplu, nici skype nu are web camera...
bafta!

later edit...
vad ca are o cheste, trebuie insa sa ma lamuresc eu ce si cum ca sa-ti pot explica...eu n-am camera la ferma si nu pot sa incerc acum, dar cand apare fereastra de chat cu o presoana, in partea stanga sus e un buton care zice video chat...nu stiu daca merge by default, cam asa ar trebui, dar cum am zis nu am cum incerca acum...
Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...[/b][/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dante, pe camera de chat are optiunea de webcam, da nu-i valabila, deci se poate conecta la un webcam, numa ca nush ce tre sa fac, poate sa-mi updatez versiunea basic pe care o am, shi p-aia de unde o iau- gratis, ovcorz

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput