Ionut-Catalin Stefanescu
Este un mail primit de la o prietena eu nu fac decat savi-l supun atentiei..poate ca stiti despre el sau poate nu. Nu stiu mai multe detalii despre caz insa am vrut sa vi-l semnalez poate cine stie...
Monica
-----------
Buna ziua,
Fac pe aceasta cale un anunt umanitar catre toti cei care pot face o donatie in numele lui Ionut-Catalin Stefanescu in varsta de 2 luni . Ionut s-a nascut cu o malformatie grava a vezicii urinare si hernie inghino-scrotala si are nevoie urgenta de cateva interventii chirurgicale de specialitate , prima interventie care poate fi facuta cu mari sanse de reusita la o clinica in Italia, Firenze de unde parintii lui Ionut au primit acceptul autoritatilor comunitare ,a clinicii si a medicului care va face operatia respectiva.
Prima interventie este evaluata la 10.000 Euro , va trebui facuta cat mai repede cu putinta la aceasta clinica, orice amanare a sa poate duce la agravarea starii sale de sanatate si poate periclita si urmatoarele interventii ce vor urma.
Pentru persoanele sau companiile care doresc sa contribuie cu o suma de bani pentru ajutorul sau se pot face depuneri in conturile deschise la banca UNICREDIT ROMANIA sucursala Aviatiei in urmatoarele conturi:
RO53UNCR0140139773771ROL
sau
RO89UNCR0140139773771USD
RO42UNCR0140139773771EUR
Pentru informatii ma puteti contacta direct
Cristi Stefanescu 0726.728.345
Va multumesc anticipat,
Cristi Stefanescu
-----
Raspunsuri
adusca spune:
Fetelor hadeti sa ne mai mobilizam odata sa vedem cum putem ajuta puil asta de om.
L-am sunt pe domnul Cristi Stefanescu, dansul ar putea eventual sa ne furnizeze dosarul medical al lui Ionut. Si poate reuseste sa se inregistreze si aici sa poata dansul sa ne tina la curent cu situatia exacta.
Deasemenea am scris si doamnei Elena Toma, care e consilier la emisiunea Oameni care ajuta oameni prentata pe Otv, sambata la ora 13, poate reuseste sa preia acest caz asa cum a facut si in cazul lui Mihaita.
Eu cred ca este foarte important ca au acceptul clinicii pt operatie, si suma nu este uriasa. Poate nu reusim noi sa o strangem toata, dar pic cu pic se aduna, fiecare contributie conteaza. Mai ales daca avem in vedere cat e de urgent cazul.
Adina
Fetele de pe DC babusca adusca
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
motanik spune:
Ceva mai multe detalii? Un raport medical, un diagnostic scanat? Cum se poate lua legatura cu familia?
--------------------
Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie
Paris1Paris2
adusca spune:
L-am sunat de doua ori pe domul Cristi Stefanescu care este ruda cu Ionut, i-am trimis si link-ul forumului la adresa de mai a dansului: cristian.stefanescu@topex.ro si l-am rugat sa-si faca cont aici sa ne dea mai multe detalii, sau macar sa-mi scrie mie in mail. Azi mi-a spus la telefon ca a incercat dar nu a avut timp fiind in timpul serviciului dar mi-a promis ca o va face. Macar sa-mi trimita in mail mai multe date.
Oricum mi-a promis ca o sa mearga la parintii lui Ionut sa ia dosarul medical sa-l trimita realizatrorilor emisiunii. Si dansii vor mai multe amanunte. Acum depinde de familie cat de repede se misca.
adusca spune:
From: "Cristian Stefanescu" <cristian.stefanescu@topex.ro>
Buna ziua , am incercat de 2 ori sa ma inscriu la acest forum dar nu am reusit , cred ca sunt ceva probleme acum cu inregistrarea. Voi mai incerca .
Cu stima
C Stefanescu
Deasemeni i-am propus domnului Stefanescu ca v-a incerca sa-i faca baiatul meu site in cateva zile daca-mi va furniza amanunte, documentele medicale si poze cu Ionut scanate. astept raspunsul dansului.
Adina
motanik spune:
Cum vin informatiile, pun si eu osul la treaba. Count me in!
--------------------
Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie
Paris1Paris2
adusca spune:
"Cristian Stefanescu" <cristian.stefanescu@topex.ro>
Buna ziua,
Va trimit atasat cateva documente ale lui Ionut care ilustreaza cel mai bine situatia sa. Nu stiu daca este bine in aceasta faza sa se construiasca un website deocamdata, deoarece parintii vor sa se asigure in acest moment de plecarea la clinica din Italia .
Pentru mai multe detalii as dorii sa dau si numarul lor de telefon daca va vrea cineva sa-i contacteze direct pe ei
Florin Stefanescu 0722317290
Multumesc si ramanem in contact
C Stefanescu
Baiatul nu-i acasa si ca sa puteti vedea documentele cu diagnosticul lui Ionut le-am pus la mine in link:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/timidoasa/album?.dir=/6343
Care are idei mai bune sau doreste pot sa le trimit in mail.
Adina.
motanik spune:
Adina,
Ieri am incercat de cateva ori sa pun un mesaj aici si nu a vrut si pace..
Vad in prima postare ca situatia e destul de urgenta asa ca nu inteleg de ce nu ne trimit mai multe informatii.
Ca de pilda unde se poate face operatia, in ce consta, daca e nevoie sa luam noi legatura la clinica, sa gasim o alta clinica sau e batut in cuie acolo..cum se simte copilul...
M-as apuka de treaba dar cu ce?
Un raport medical e prea putin. Nu stim nici macar data nasterii copilului, ca mailul ala poate avea ceva vechime de cand circula pe net..nu? De unde sunt? Ne trebuie si povestea lor ca sa actionam pe undeva.
Deci?
--------------------
Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie
Paris1Paris2
adusca spune:
acum cateva zile m-au sunat parintii lui Ionut. Copilul din prima clipa a stat internat in spital si nu au decat acea scrisoare cu diagnosticul si recomandarile pe care au primit-o cand l-au externat de curand. Asteapta din Italia cateva documente cu un fel de invitatie pt Ionut la acea clinica unde va fi operat. Mi-a promis ca in momentul cand le va avea ar putea sa-mi trimita copia. Ei sunt din Bucuresti si prea multe nu stiu ce sa faca, i-a ajutat domnul Cristi mult, nepotul dansilor, tot ce stiu ei este ca operatia este foarte urgenta. Nu au net, asta e dezavantajul mare, insa vor trimite actele la prietena mea care lucreaza pt OTV, poate va prelua cazul. O sa sun iar la parinti (Florin Stefanescu 0722317290
) si o sa scriu si domnului Cristi, poate ne va da dansul mai multe amanunte.
motanik spune:
Adina,
Orice informatie noua e buna.
Ca sa putem initia o campanie de strangere de fonduri, e nevoie de mai mult, inclusiv o pozica daca se poate...
--------------------
Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie
Paris1Paris2
adusca spune:
Cei de la emisiunea Oameni care ajuta oameni au preluat cazul lui Ionut, sper ca sambata la ora 13 sa apara pe OTv.
Va tin la curent.
Adina
Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..