Bebelusi de iulie-august 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Esti o fericita Roxa. Anne se culca la 21,45 - 22 si se trezeste pe la 6,30 - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Deci asa, moata mica papa capsuni si kiwi. Si eu sunt foarte tentata sa-i dau si m-am tot abtinut pana acum. mai ales ca are imediat 11 luni... ce mi-e 11 luni, ce mi-e 1 an. Capsuni a mai furat el (cu permisiunea mea bineinteles) si i-au placut foarte mult.

Nicole, o intrebare, toate astea le mixezi cu mixerul vertical asa crude? Se maruntesc bine?

Azi a fost o caldura pe la noi pe afara....L-am scos pentru prima data cu maneca scurta si la un moment dat i-am dat si incaltarile jos si l-am lasat in piciorutele goale.

Roxi, dar el mai doarme numai o data peste zi, nu? De aia adoarme de la 8...Si inca o intrebare: am inteles ca si tu ii faci baie in scaunel din ala special. Cum faci la clatitul capului? Dai cu dusul si ii curge pe fata? Nu comenteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele eu mai am doua ore si plec la aeroport. Ultimele doua nopti nu a putut sa dorm deloc. Stateam si ma uitam la minunea mea cea mica si plangeam. Era asa de dulce. Puiul mami.
Acum cand scriu aceste randuri plang, si abia vad tastele.
Va urez multa fericire cu puiutii vostrii, sa va bucure zilele si noptile. Sa fie sanatosi si cuminti si destepti. Eu nu stiu daca mai intru sa scriu aici, caci nu-si mai are rostul. Sunt mamica de iulie august, dar topicul e despre bebelusi, asa ca ....
Dar am sa intru sa va citesc, am sa sufar cu fiecare in parte la raceli si alte probleme si am sa ma bucur de asemenea cu fiecare in parte de oricat de mica bucurie. Am sa incerc sa traiesc prin voi viata printesei mele.
Nu stiu cand am sa mai intru in Ro, dar sigur peste 2 saptamani am sa va citesc.
Pupici la toti bebei si toate mamicile frumoase.
Iertati-mi melancolia, e ultima data.

Liliana si puil Adeluta, in curand numai mami.

Mergi la inceput

Liliana, scuza-ma te rog, dar eu nu stiu despre ce e vorba. De ce vorbesti asa?
Scuza-ma dar chiar nu stiu.
Pupe multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LILIANA -
Da` ce se intampla ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Poate nu e un capat de tara, dar ptr mine asa pare , cel putin acum (sau mai bine zis de vreo 2 luni). Mergem in Romania si o las pe Adeluta acolo la bunici. Nici macar nu au internet ca sa pot sa o mai vad si eu. Ma doare sufletul, mai ales ca stiu cand o duc, dar nu stiu cand o voi mai vedea.Caci America nu e la o aruncatura de bat, si un drum in tara te costa cel putin 5000de dolari. Si oricate povesti ati auzi voi despre tara tuturor posibilitatilor, banii nu cresc in copac si nici nu curg garla.
Hai ca nu vreau sa va incarc cu problemele mele.
Va pup.
Liliana

Mergi la inceput

Lilisor, ai dreptate sa fii suparata. Si eu as fi in locul tau. Offfffffff.Lasa ca puiuta ta o sa fie bine si poate Dumnezeu te va ajuta s-o vezi mai des totusi.

Te pupam si suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ooofff, lasa ca tineti voi legatura si timpul trece foarte repede si va fi totul bine. Doamne, sunt sigura ca este foarte, foarte greu, draga de tine . Sunt parintii tai ?

pentru Adela !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
http://community.webshots.com/album/344241600OyMeCn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

intoarcerea mucilor vii

quote:
Originally posted by mitzura

Bei, m-am bucurat prea repede! Suntem ca-n in filme....mucii se intoarce, sau mucii strikes back!
Azi dimineata nu mai avea deloc si respira bine. Da io zic ca totusi sunt pe final.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Tocmai ma uit la Teo unde e invitata Monica Birladeanu si care si-a luat casa la Haliud si povesteste ca o vede aproape zilnic pe Cameron Diaz... ce sa mai zic, tuataaa lumea se plimba, numa` io is consemnata la domiciuliu da` si cind oi scapa atunci sa ma vedeti!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput