Mamici de septembrie - octombrie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Tonnia spune:
Mie nu mi se pare prea cald, as mai vrea vreo 5-6 grade si un pic de constanta, ploua tot timpul! Cred ca si azi o sa ploua! Eu vreau sa fie vara tot timpul!
In ce va mai imbracati, fetelor? N-am nici idei!
, 19+
tangerine spune:
eu am aer conditionat in fiecare camera
sotul meu e de la Miercurea Ciuc si nu poate trai ca lumea decat la 17 grade; eu sunt fata de Bucuresti si ma simt perfect pana la 35 de grade
da in dormitor de obicei ii dam drumul o ora-doua inainte sa ne culcam si Alin ii mai da drumul cand se trezeste noaptea de cald cate 10-15 min
Ramona 23+
mysweetest spune:
'neatza,
am aparut si eu in sfarsit ..mi-a iesit calciu putin scazut decat normalul si mi s-a zis ca suport mai greu caldura si am niste "bufeuri "
din lipsa lui.
Marlena &
Alexandra 26 saptamani
Tonnia spune:
Ce chestie, nu stiam ca e vreo legatura intre calciu si suportarea caldurii! Inseamna ca eu il am peste limita superioara!
gabiarama spune:
Nu am mai scris de ceva vreme.Nu prea ma lasa copilul "cel mare".Asa am inceput sa ii spunem baietelului nostru .Deseori ni se intimpla sa iesim in oras si sa ne intilnim cu diversi cunoscuti care ne intreaba "unde e cel mic" .Atunci raspunsul nostru e :"la purtator".Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca "cel mic" va deveni in curind "cel mare",desi e doar o mina de om.
Si eu sufar din cauza caldurii .Daca ies la plimbare mi se umfla imediat miinile si picioarele .Iar cind nu e cald
si atunci ma simt de parca as fi intr-o
.
Linea negra despre care tot vorbiti creste odata cu uterul.Ea ne indica unde se afla fundul uterului.La unele s-ar putea sa nu fie atit de vizibila ,nici la mine nu se vede atit de bine cum se vedea la primul copil . Dupa nastere dispare , dar in timp .
Pentru vergeturi ce creme folositi ?
N-am avut probleme cu ele la prima sarcina ,dar acum am burtica mai mare din cauza excesului de lichid amniotic ,si nu as vrea sa imi apara dungulite .
Felicitari celor care au mai aflat intre timp sexul bebeului ,dar si celor nou venite !
Gabi , 21 sapt. si
Mihnea
http://community.webshots.com/user/gabiarama
natydea spune:
Buna ziua gravidutelor!
Gabiarama mie inca nu mi-au aparut vergeturi, mai multe decat aveam, dar ma ung in fiecare zi cu crema Dove (tub verde, gel cu aloe).
Azi de dimineata mi-am masurat si eu burtica si are 83 cm, iar cu kg stau inca bine. Saptamana asta nu am luat nimic deci am ramas tot la 3.5 kg la aproape 21 sapt.Asta poate si din cauza ca mi-au reaparut greturile, mai bine spus arsuri sau aciditate. E o senzatie ciudata care ma apuca dupa ce mananc si ma tine cca 3-4 ore dupa. Asa ca nu-mi mai vine sa mananc sau doar asa cate putin ca sa nu-l deranjeze pe bebe. E mofturos nevoie mare.
Pup, Dea 20+
RalucaN spune:
Buna burtici!
Deniss
, rezervarea am sa o fac luni. De ce intrebi? Sper ca nu te-ai razgandit! Ca o iei! 
Fetele, haideti, nu se mai anunta nimeni pt. intalnire? Nicole, Tonnia? Voi ce faceti?
Raluca,
20 saptamani si
din burtik
jadi spune:
Nu ma razgindesc eu asa de pe o zi pe alta dar mi-e ca uitam sa ne rezervam
. Ca daca era sa fac eu rezervarea , sigur uitam , hehe
Jadi
20++
nicole74 spune:
Merci de invitatie Raluca!
Insa noi tot vrem sa plecam la munte. Daca nu plecam nici saptamana viitoare, vin si eu la intalnire.
Pupici
Nicole 26 saptamani

.