Mamici/tatici din Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 6
amutza spune:
Hello,hello la burtici si mamici!
In primul rand sa-i uram lui Aileene un calduros LA MULTI ANI sa fi sanatoasa si sa ti se inplineasca toate dorintele.
Mary_25 vezi ca ai sus in pagina unde sa te logezi, dai log in si iti va aparea o sageata si o usa si langa scrie log out, apesi pe el si apoi intri la private mesaje (PM)in partea stanga a ecranului unde sunt butoanele cu toate forumurile etc. si intri la OPTION (in partea dreapta a ecranului chiar ultima casuta) si o sa vezi ce trebuie sa faci mai departe. Eu cel putin asa am facut si mi-a iesit. Sa-mi spui daca ti-a iesit manevra.
Gabirus iti dau in totalitate dreptate cu gelateria Zanoni de pe Porumbescu. Am mancat si eu acolo inghetata si mai buna ca acolo nu mai este niciunde. Am vrut sa merg ieri acolo cu niste prieteni, dar am mers in centru sa facem poze si ne-am dus in alta parte si am mancat inghe. In centru a fost plin de mamici cu bebici si cu burtici.
Si nu in ultimul rand sa felicit puiutzii care au castigat: FELICITARI si tineti-o tot asa.
Ziceati de o intalnire? pe 11 iunie? poate venim si noi daca nu nasc.
Va pupam si va dorim o zi stralucitoare!
Amutza + bb
aileene spune:
Salutari super calduroase de departe si un mare MULTUMESC si din toata inima ptr urarile din partea voastra Sylvana75 si Amutza sunteti superbe !!! Nu de asta am scris data mea de nastere ca sa ma felicitati ci doar sa spun ca si eu in singuratatea mea de-aicia o voi face "lata" ca si voi cele care-ati vazut copilasii vostrii pe primul loc si sa stiti ca nu-mi incap in piele de fericire ptr voi , sincer aveti niste frumuseti , ar trebui sa le dati la un concurs de "Nationala" !
NU sunt chiar singura , il am pe sotiorul meu drag si pe copilasul nostru , unde mai punem ca a aterizat si ... socrella ( c-a fost plecata cu ... sorcova prin Strasbourg , la fiica sa ii place sa se plimbe ...) , am un noroc de-o soacra tare buna si ma inteleg excelent cu ea , dar familia chiar daca e mare , sunt toti imprastiati prin cele 4 zari ale lumii si cand e vreo sarbatoare ca si cea de ieri "ziua mamei" si astazi ziua mea , nu e nimeni cu cine sa chiuim un pic (chiar dac-as fi singura care-as face-o , ca sotul nu are obiceiul sa faca "chef" in style romanesc , cel frantuzesc e mai mult cu coatele pe masa si bea nene si manca pana nu mai poti si fugi la )! Oricum ieri a fost o zi tare placuta , eu am fost bucatareasa , am invitat-o pe socruta , iar ca si cadou noi (adica sotul) i-am cumparat un buchet mare de trandafiri si o posetuta f frumoasa cu toate accesoriile-n ea ! Iar eu din partea printisorului meu , au pregatit cu educatoarea la gradi un cadou tare original , au plantat un trandafir japonez intr-un ghiveci simplu pe care ei l-au vopsit cu culori vii si frumoase si in mijlocul trandafirului pe o bucata de batz au lipit o inimioara cam de 2 palmi in care au facut amprenta mainii drepte si au vopsit-o in roz , iar pe spatele inimioarei au lipit un mesaj cu o poezioara ptr mama lor , frumos ce mai , am fost tare impresionata , mai ales cand mi-a recitat ce era scris in mesaj ! Sunt curioasa ce surpriza mi-au ascuns ptr astazi , ca facem iar o masa intre noi deseara . Infine !
Si eu va doresc toate cele bune si multa sanatate la toate , mamici , burtici , bebici de la al mai mic , la al mai mare ! Pacat ca nu voi veni si eu la intalnire ! Oricum zilele n-au intrat in sac , poate la anul !
Gabi Oana Doris Giuliatm Zoe Albi Cosmina2 Viorela Ana68 Mary25 si la toate toate va doresc o zi frumoasa si multe realizari , va cu mult drag Aileene+Alexandre
oanamc spune:
LA MULTI ANI, AILEEN! (si la multi bani!!!) Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai!Multi pupici!
http://community.webshots.com/user/oanamucenicu
Giova spune:
LA MULTI ANI!!!!AILEEN.
sa te bucuri de aceasta zi minunata cu cei dragi. Chiar daca sunteti numai voi.
uite si noi suntem alaturi de tine, fetele DC-ului.
petrecere frumoasa.
va pupic pe toate.merg si eu acasa.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 7+
Albi` spune:
LA MULTI ANI AILEENE !
Iti doresc sa petreci super azi si sa ai parte de surprize minunate din partea familiei
Gabi, unde-ai disparut? hmmm pariez ca RDS-u' e de vina
Doris, inca n-am primit nimic pe mail (cu toate ca ti-am dat PM cu adresa - sau nu l-ai primit?) Abia astept
Oana, asteptam cu nerabdare pozici noi cu Leti
Ana, nu te necaji cu Alex, important e ca a participat la Cangur si acum are experienta acestui concurs. Ai sa vezi ca ii va fi utila, chiar daca e doar un copil
Silvana, multa sanatate lui Paul!
Pt. Giova, Mary_25, amutza - pupici pe burtici Sa va odihniti si sa nu stati prea mult in soare, ca nu le place bb-ilor ..nu?
Va
Doris-Alina spune:
La multi B(ANI)! AILEENE!
Iti doresc multa sanatate, fericire, impliniri alaturi de toti cei dragi inimii tale...
Albi, ti-am trimis acum 10 minute e-mail, verifica daca l-ai primit!
Silvana, mi-am ascutit foarfeca si te-am asteptat, ramane pe alta data, miercuri nu merg la lucru, ca este premierea copiilor, daca vrei, joi.
Acum observ ce harnice ati fost, cat ati mai scris!
Pe mine ma termina caldura asta, dar, rezist ca n-am incotro!
Ines a stat afara in bazin, atat de mult pana i s-a incretit pielea, era in culmea fericirii!
Va pup pe toate!
Doris si printesa mea, Ines
Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada
gabirus spune:
Aileene LA MULTI ANI! si multe zile minunate alaturi de cei pe care ii iubesti.
Noi suntem aici pentru tine si iti trimitem multi pupici si o imbratisare maaaaare ca sa nu mai simti distanta ce ne desparte!
Albi, de data asta iarta RDS-ul ca n-are nici o vina. Dupa job am avut sesiune de mers la ING (traiasca self bankingul - e mult mai lejer sa faci plati stand pe scaun si butonand decat sa astepti dupa functionari) si apoi la piata. Iar pana acuma am mai avut putin de lucru. Nu stiu, in ultima vreme atatea s-au adunat de facut de nu-mi vine sa cred. Nu pot sa ma plang, prefer sa fiu activa decat sa ma plictisesc .
Silvana, nu eram eu, dar jur ca e psihoza! Aceeasi faza am patit-o eu saptamana trecuta, cand chiar trecem vis-a-vis de casa armatei cu o inghetata in mina si cu Eva si am trecut pe langa o tipa cu un baietel si m-am holbat la ei ca mi se parea ca seamana cu Paul Dar sigur nu a fost ieri! Si sigur nu eram eu ca nu am haine ca si cele descrise de tine.
Oricum e super haioasa faza! Pana in final tot trebuie sa ne intalnim, ca sa nu ne mai dam asa cu presupusa
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 30 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
Albi` spune:
Ciao din nou, mamici si burtici
Doris, am primit mail-ul tau si iti multumesc f f f mult! E super Iar Ines e o dulce, ca de obicei
Gabi, eram sigura ca RDS-ul e de vina, ca zilele astea mi s-au plans multi prieteni din Timisoara care au RDS si nu le-a mers
Ce tare faza cu cuscrele confuze
hey.. I could be wrong ! ..but I least I'm breathing..
Ana68 spune:
'Neata mamicute si burticute,
Ma speriati,zau,cu viteza cu care postati....Bey,io raman in urma...
In primul rand...LA MULTI ANI !...
cu multa fericire si sanatate [red]AILEEN[/red]...chiar daca vine urarea mai tarziu...Sa stii ca am citit despre surpiza pe care nazdravanul tau ti-a facut-o,cu palma colorata si m-am emotionat pana la lacrimi,pe bune!Mi-am amintit si eu de prima surpriza pe care Alex a pregatit-o la gradinita si mi-a daruit-o de 8 Martie...Vreau sa spun ca,spre rusinea mea,m-am facut de ras plangand si razand la serbare,de se uitau parintii si educatoarele la mine ca la extraterestrii...Dar mi-a pasat prea putin,ca eram asa de emotionata si fericita....nu-mi mai pasa de nimic.Asa ca sa-ti traiasca sanatos feciorul si sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de el si sotul tau!
Mamicute si burticute,va multumesc tuturor de incurajarile pe care mi le-ati dat vis-a-vis de concursul lui Alex.A fost,a trecut,dar sper sa ii prinda bine pe viitor.Si vorba lui Doris,bine ca a ajuns pana aici.Oricum le-a mai rezolvat o data acasa si si-a dat seama singur unde a gresit.
Oana,ce minunat!Chiar stai in Dorobanti?!Pai cum de nu ne-am intalnit pana acum?!Sau te pomenesti ca am stat si de vorba si nu stiu?!Bai ce chestie?!Pai hai sa ne intalnim.Eu stau la blocul E4,str.Eugen pop(asa scrie)colt cu Lalelelor. Cam stau cu parintii de vorba prin parc,ca fi-mea zici ca are lipici si targ copilasii la ea...ultima oara am fost in parc duminica seara.Ieri nu am reusit ,ca a fost tare cald si am calcat un morman de rufe lasate de o saptamana pe masa de calcat si am iesit tarziu cu Luana pe afara,pe 19.30.Dar uite ca azi sunt mai libera si cred ca dupa-amiaza,dupa ora 17.00 vom merge in parcul acela.Vii cu fata ta? Eu am sa fiu cu pantaloni gri deschis si probabil cu tricou gri deschis cu un desen pe partea dreapta .Sunt tunsa scurt,bruneta si mare cat Casa Poporului.Iar Luana e o piticuta de 1 an si 7 luni care arata ca un copil de 2ani ,cu pantaloni scurti gri si probabil un tricou bleu.Ce m-as bucura sa ne vedem.....
Giova,sa dea Domnul sa fie numai bine pentru bebe si pentru tine si sa iasa totul asa cum iti doresti!
Amutza,cand trebuie sa nasti?Hai ca poate ai sa poti veni pe 11 iunie....Daca nasti pana atunci totusi,iti doresc nastere usoara!
Albi,ai dreptate cu concursul ala....A trecut acu'!Multumesc de incurajare!
Gabi,tot vroiam sa te intreb: ce mai face bebe baietel din burticuta?Ca de Eva stim:e Miss!Inca o data felicitari!Cand va fi premierea?Sau a fost deja?
Mamici si burtici,va pupic si sa aveti copilasii sanatosi si voiosi.Abia astept 11 iunie!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
silvana75 spune:
Gabi, puteam sa jur ca tu esti si mai ales ca inainte de a scrie citisem mesajul tau in care spuneai ca ai fost la inghetata. Atunci am zis, gata ea e! Eeee, n-a fost sa fie. Dar iti spun, cateva secunde ne-am intersectat privirile si aveam impresia ca si ea ma cunoaste. Asta e, dar chiar ar trebui sa ne intalnim!!
Albi, multumesc de urari.
Paul acum e pe antibiotic, ieri am fost cu el la control si are puroi in gat (putin, cei drept, dar trebuia antibiotic pentru ca incepuse si febra).
Doris-Alina, imi pare rau ca nu am putut ajunge, dar ai mei sunt plecati la sat si nu am cu cine lasa copilul.
Sa sti ca m-am facut blond nordic. Imi place la nebunie cum imi sta. Nu am mai avut rabdare si m-am vopsit!
Pupam burticile si fetele!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici