Bebelusi de martie - aprilie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Fetelor..am o durere de cap infioratoare!
Maine am botezul..si ghici ce surpriza nashpa am avut dimineata? Masina furata din parcare!
Nu-mi vine sa cred! Am fost la Politie,..am anuntat=o, am dat decalaratii, sorul meu a plecat la asigurari si eu am stat in fata blocului 2 ore sa vina politia sa vada la fata locului..
Doamne..nu stiu ce ma fac..si tocmai cand aveam nevoie mai mare de masina.
Asta e..acu' oricum nu avem ce face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Cameron, imi pare rau, super naspa faza, intr-adevar!!!
Poate insa o gasiti repede, iti tin pumnii!

Fetelor, eu o scot pe Irinuca afara intr-o pereche de pantalonasi, sosetele, un body cu maneca scurta si o camsuta cu maneca lunga peste, vi se pare mult sau putin?
Sa mor daca stiu sa imbrac copilul, e si nitel racita si tare mi-e ciuda, ca ma gandesc ca nu stiu sa o ingrijesc... uf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Cameron imi pare tare rau de ce ne spui, sper sa o gasiti totusi..

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Cameron, nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva!!! Uuufff si pentru voi moment mai nashpa nici ca se putea. Tin pumnii, poate o gasiti...BAFTA
Andira, asa-i bebelusii nostri sunt nascuti in aceeasi zi. Cand o botezati pe Irinuca? Noi abia la inceputul lui iulie ca atunci reusim sa venim in tara.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Camerun, imi pare tare rau!
Oanamaria, nu esti singura care esti in ceata...Si eu cam la fel dar vad ca ne-a spus Ninocikap cam cum decurge treaba. Nu prea pricep pentru ce galbenus de ou..hai ca miere poate ca sa-i fie viata dulce - zic si eu!
Andira, si eu am auzit de faza cu botezatul mai multor copii odata! Si tare ma tem ca asa o sa fie si la noi. Cand am vorbit eu cu preotul mi-a zis ca vineri la ora 6. Si cum noi stam chiar langa biserica, intamplarea a facut ca vinerea trecuta sa ma uit pe geam chiar la ora respectiva si am vazut cativa copilasi care mergeau la botezat in acelasi timp....
Eu ii dadeam lui Stefan o bascuta pe cap dar cred ca am sa renunt la ea si am sa caut palarioare in genul cum sunt acelea pentru soare pe care sa i-o pun pa capusor cand il ridic din carut sau cand mergem fara carut. Si il trec la maneca scurta, gata. Am avut acum un drum de facut si a trebuit sa merg cu tot cu el si cu toate ca era imbracat subtire, cand am ajuns acasa eram amndoi transpirati iar el mititelul a inceput sa plnga de l-am lasat acum numai in scutec si cu o bluzita desfacuta. Cred ca am sa ma duc sa-l acopar cu un scutec din asta de finet macar, poate ii tine racoare.
Ninocikap, esti o fericita ca stai la parter. Eu stau la ultimul etaj si e si orientat de asa natura ca avem soare toata dupa-amiaza. Nu stiu cum sa fac cu geamurile astea pentru ca trebuie sa le tin pe toate deschise si ma cam tem de curent...

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Ellinia nici eu nu stiu semnificatia pentru galbenusul de ou, dar sincer poti sa il folosesti si la baita zilnica, macar o data pe saptamana este foarte bun pentru piele se pare.
de altfel uite eu am fost la socrii la tara si au o apa foarte dura, dar daca am pus galbenus de ou am simtit-o altfel, se si vedea.
cel mai mult ma bubur ca stau la parter pentru ca nu trebuie sa ma chinuiesc prea mult cand iesim afara cu carutul.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Camerun, imi pare tare rau! Sper sa se rezolve, desi nervii si stresul nu ii sterge nimeni, oricum...
Eu visez de vreo 3-4 zile ca ne fura cineva masina... Habar nu am de ce. Cand ma duc noaptea sa alaptez primul lucru pe care-l fac e sa arunc o privire pe geam, sa vad daca mai e masina... Poate din cauza ca ne-am hotarat sa o vindem...

Eu imbrac fetita intr-un body cu maneca lunga si o pereche de pantalonasi de bumbac (cu tot cu "talpi"). Am mereu la mine caciulita si o vesta, eventual si paturica din bumbac. Dar nu le folosesc. Caciulita ii pun doar daca e vant si o iau in brate (o scot din carut).

Azi am patit ceva total neasteptat: m-a muscat un caine! Treceam pasnica , impingand la carucior si l-am vazut cu coada ochiului venind spre mine. E un caine-golan pe care il stiu din vedere, dar cu care nu am avut treaba pana acum. Tocmai se certase cu un alt caine si poate a vrut sa-si sarbatoreasca victoria, ca a venit in fuga spre piciorul meu. AM grabit pasul instinctiv, suficient cat cainele sa clantane in aer. DAr tot m-a prins de calcai (nu a ajuns la piele datorita pantofilor). M-am speriat rau! Am caine si ii iubesc, da' zau ca pe asta l-as fi caftit bine (daca nu-mi era frica de el!).
Si asta tocmai cand iesiem si eu singura cu caruciorul pana la mama (excursie de 10 min.)!!! O sa iau pauza sau caut alt traseu.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Cameron, tare nashpa ce vi s-a intimplat. Poate cine stie, o s-o gaseasca Politia...

Anca Micaela
, tot ai avut ceva noroc ca nu te-a muscat mai sus de pantof, sa fi ajuns la dr pt injectii antirabice.

Andira, mie mi se pare ca o imbraci potrivit pe Irinuca, acuma sigur, depinde si de cit de cald e afara. Nu-ti mai face griji ca nu esti o mama buna, copiii tot mai au nasul infundat si muci oricit de mult le-ai purta de grija.

Si la noi e foarte cald de vreo 3 zile. Diferenta de temperatura e chiar prea mare, am trecut de la combinezonul matlasat cu gluga la salopete si bluzite cu mineca scurta. Asa am scos-o ieri afara, nici pe cap nu i-am pus nimic ca sa nu transpire, i-am tras aparatoarea de la carut si era bine protejata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Anca Micaela, bine ca a fost numai o sperietura! Mie una imi e frica de cainii vagabonzi, sper sa nu am probleme din cauza asta....
Da, cred ca de acum nu ii mai pun deloc nimic pe cap. Vad ca nici voi nu mai puneti asa ca - am incredere.
Bebelusii astia sunt niste smecheri si jumatate! Ma jucam cu Stefan pe pat si la un moment dat m-am ridicat sa ies din camera. Cum am disparut din raza lui vizuala s-a pus pe plans. Da ce plans! Cand m-am intors i-a trecut instantaneu si a dat din plans in ras. Am mai repetat figura de cateva ori si la fel. Cum de pot oare sa se opreasca asa brusc din plans? Si sa mai si inceapa apoi sa rada ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...E clar ca e doar o metoda de a ne atrage atentia!
Va las, am o groaza de treaba!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna ziua tuturor. Sint o mamica de martie si doresc sa ma alatur voua in aceasta mica comunitate virtuala de mamici frumoase si bebelusi dragalasi.
Am nascut pe 22 martie 2005, prin cezariana, o fetita - Mara - de 3,5kg si 49cm , Apgar 9. Pina acum a evoluat bine: miercuri, cind am mers sa facem vaccinul, ne-am cintarit, masurat si are 5,6kg si 56cm. E o frumoasa si o iubim nespus.
Am citit ca aveti si voi probleme cu bubitele pe fata. Am trecut si noi prin asta si aproape am scapat de ele. Initial pediatra ne-a recomandat Baneocin unguent, care nu a avut nici un efect (imi era si ciuda ca-i dau copilului cu antibiotic degeaba). Au inceput sa-i treaca abia dupa ce i-am dat cu Bepanthen (poate va este de folos!!).
In ceea ce priveste imbracatul, eu o tin pe Marutza in casa cu body cu mineca scurta si un pantalonas cu picior din bumbacel subtire(pe care acum de ex. i-am scos pentru ca sint 26 de grade in camera si am senzatia ca ii este cald), iar afara pantalonas, jachetica si caciulita subtirele, din bumbac. Sper ca fac bine! Fiind incepatoare ma bazez mult pe intuitie si bun simt.
Va pup pe toate si petrecere frumoasa celor care au botezul in acest weekend.

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput