Bebelusi de martie - aprilie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Anca Micaela as schimba-o eu, da' n-am cu cine! Pe asta am gasit-o cerand referinte si prin vecini si pe forum. Mi-a fost recomandata ca fiind buna. Si sunt si avantaje: are experienta fiind pediatru de cand eram eu mica, are si cabinet privat unde nu stai sa astepti inconjurat de copilasi bolnaviori si vine acasa daca o chemi (sper sa n-am nevoie). Oricum daca aflu alta/altul bun migrez.

Cameron Ioana se culca pe la 9 seara si se mai scoala pe la 3 - 4 dimineata sa manance si dupa aceea la 7-8 din mou. Dar n-avem decat 2 luni, sper sa imbunatateasca prestatia nocturna.

Ninocikap am observat si eu ca am incurcat o mamica, dar nu stiu pe care. Pe lista cu mamici nu apare nici una din nasteri si spre rusinea mea nu mai stiu care e copilasul lui Loreen si al cui e celalat Sper sa-mi spuna mamicile.

Ellinia despre Novocalmin e vorba. Asta e numele comercial al supozitoarelor cu Algocalmin. Mai exista si Nevralgin, care sunt picaturi de Algocalmin si care m-au salvat in vreo doua cazuri de febra mare la Mariuca cand nu reuseam nimic cu paracetamolul si foarte putin cu Nurofenul (ambele siropele pentru copii).

Marox Si eu constat o gramada de schimbari de cand era Mariuca bebe si pana acum. Stiu ca e o concluzie mai noua cu alaptatul exclusiv pana la 6 luni, dar era datoria ei de medic sa o cunoasca si daca o dezaproba, cel putin sa discute cu mine, sa-mi aduca argumente si sa fiu de acord in cunostiinta de cauza. In rest, acum sunt mult mai multe lucruri pentru copii decat acum 6 ani. Atunci descoperisem cu greu in Bucuresti vreo 2-3 magazinase pentru bebei si le vizitam periodic. Cosmetice erau doar Johnson si ce-i drept, nu am avut probleme cu ele. Singurele care au ramas in top sunt scutecele Pampers, pe care le upgradeaza cam la jumatate de an si le imbunatatesc. Deja si de cand o am pe Ioana am prins un upgrade Acum sa tot cumperi pentru bebe, ai de unde alege. In ceea ce priveste ingrijirea bebelusului nu s-a scimbat decat varsta inceperii diversificarii, restul sunt la fel totusi.

Mamacita acum intelegi cum am ajuns eu sa cercetez tot ce-mi prescriu medicii si de sunt cateodata Toma Necredinciosul...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rrox am descoperit mamica de pe 28 aprilie - este miska, am gasit pe pagina 4 la capitolul anterior (4)

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Multumesc Ninocikap, o sa modific acum.
Ce liniste e pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

Seara buna!

Fetele, candida din guritza se numeste afta sau muguet si daca nu trece cu glicerina boraxata cu stamicin (preparata in farmacie), puteti incerca cu o linguritza de bicarbonat de sodiu dizolvara intr-o cescutza de apa plata, si apoi cu glicerina care trebuie agitata inainte de folosire. Badijonajul asta se face dupa fiecare masa. Daniel al meu gusta cu succes si nu avem probleme (il cam enerveaza ca ii baga mama degetul pe gat, dar...)

Ninocikap, unde stai in Targoviste? Eu sunt targovisteanca, dar acum locuiesc in Pitesti. Vin destul de des acolo la parinti..poate ne vedem.. Pupici lui Mihai Alexandru.

Noapte buna

Mergi la inceput

Iertaciune Miska!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua, fetelor. Ma numesc Carmen si sunt o mamica de martie 2005. Minunea noastra s-s nascut pe 21 martie 2005 si este u7n baietel voinic care cantarea la nastere 3,7 kg, 52 cm, scor Apgar 8. Acum ne mandrim cu 6 kg si 61 cm, masuratori facute la 2 luni.
va urmaresc inca din luna a patra de sarcina, dar nu am avut timpul necesar (poate mi-a lipsit si curajul) pentru a participa activ la forum.
As dori acum insa sa ma inscrieti in listuta, daca este posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Bine ai venit,Carmen,inca o constanteanca in clubul nostru!Sa-ti traiasca minunea si sa ne spui si noua cum se numeste si ce ispravi face!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Corrinutza eu stau in micro 4, pe Radu popescu ( fosta Fluturi) in Targoviste de aproape 3 ani.
eu de fel sunt din Urziceni iar prin Targoviste sunt singurica, sotul plecat mereu in delegatie, eu am lucrat in Pucioasa asa ca toti colegii mei de servici sunt de acolo....
ce sa zic cam greu, dar asta e cu dragostilii astea te duc pe unde nu gandesti...

Mergi la inceput

ce liniste pe aici....

eu astazi sunt in culmea fericirii pentru ca imi vine barbatul acasa din delegatie, nu ne-am vazut de 10 zile...
asa ca am pregatit cate ceva dimineata cat a dormit Alex pentru o si incerc sa nu ma gandesc ca luni pleaca din nou.

Mergi la inceput

Pentru fetele care vor avea botezul maine le doresc vreme frumoasa si o petrecere super.

vroiam sa va spun de un obicei la biserica, nu stiu sigyr daca asa e si pe acolo la voi, dar in caz ca... pentru ca stiu ca o mamica de la ian - feb a fost foarte speriata de gestul preotului.
La sfarsitul slujbei preotul il ia pe bb sa il inchine la icoane, daca e baiat il duce si in altar si apoi il lasa jos in fata altarului, direct jos si pe mine m-au pus sa fac 3 matanii mari le-a zis el, adica te inchini si te asezi in genunchi si tot asa de 3 ori si apoi iti ridici copilul. Stiu ca aceea mamica a fost foarte speriata ca i-a pus copilul jos, dar sincer nu are ce sa i se intample.
poate la voi nu e asa dar in caz ca este sa fiti pregatite.

Mergi la inceput