Bebelusi de martie - aprilie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

multumesc fetelor pt incurajari...........ma refac eu.........am terminat antibioticul si fata tot nu mai vrea san decat cand si cand........am si asa f putin dar cred ca ii place mai mult acum la biberon.......

imi vine sa plang.........daca ati sti ce greu m-am vindecat sa ii pot da........chiar daca ii dadeam si completare macar lua si sanul pentru anticorpi

asta e pana la urma o sa renuntca si de stors ,ori e pompa rea ori am eu putin lapte ca storc cate 10 ml de la un san

dar imi era asa de drag sa stea la san si ne apropiam asa de bine si apoi radea cand era satula cu tata in gura.........

de bubite noi am scapat cu aloe first spray .........luam pe un tamponel si dam usor pe fata .......acum nu mai are nimic.......

cele care aveti fetite insistati mult la igiena genitala ?in carti scrie sa nu exageram dar daca are secretii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

An-k, multumim! Ce mai face Bianca? Ai venit de hac bubitelor?
Raluk, imi pare rau ca esti nevoita sa treci prin asta! Si eu stiu ce inseamna sa-ti doresti sa-ti alaptezi puiutul si sa nu poti. Si mie mi-e dor de momentele in care Stefan imi zambea in coltul gurii cu tatzi in gura...dar asta este! Mergem mai departe!
Sibip, am mai patit si eu asa cu pampers-ul, dar oricum n-am renuntat la el. Chiar si asa mi se pare ca e cel mai bun.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

ELLINIA si MAMACITA LA MULTI ANI! lui Stefanut si lui Alex. ELLINIA eu ii dau suc de mere de cam 1 luna,binenteles am inceput treptat cu 1 jumate lingurita.Am incercat inainte de asta cu suc morcovi cam 1 saptamana dar s-a cam constipat si dr. ma sfatuit sa trec pe mere.Daca nu are probleme cu constipatia poti sa incepi cu morcov.La inceput nu-ti trebuie storcator la asa mica cantitate.Eu am ras o bucatica mica pe razatoare si am storso in tifon.Saptamana trecuta mi-am cumparat robot de bucatarie Moulinex care are mai multe functii,m-am gandit ca o sa i-mi trebuiasca sa paseze papa pe viitor si are si storcator.Poti sa incepi si cu mar sa vezi cum reactioneaza daca nu renunti.Eu nu am inceput inca regimul am tot amanat momentul ,daca functioneaza la tine am sa incerc si eu .Ce mananci de obicei? Dimineata graham si gatesti mancare dupa lista aceea ,cum fara ulei sau cu ulei masline?I-am spus la sotul meu ca daca incep cura mananca ce mananc si eu ca n-am timp sa gatesc atatea feluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

buna fetele!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!STEFANUTZ SI ALEXANDRU!!!

am reusit sa mai pun poze.a albumul mai-partea a doua.

vroiam sa va intreb si eu care sunt efectele adverse ale vaccinului si pe ce perioada apar.trec in 24 ore?bubulinul e ok,fdara febra(37,2 azi dim),doarme mai mult ca de obicei(mi a zis deja dr)si e tare cumintzel.Thank God!

sibip,am patit si eu ce spui tu.dar se pare ca a fost o faza trecatoare.cred ca am descoperit de ce.se enerva si tragea partzuri.asta cred ca l deranja!

mamacita,
in poze poti observa diferentza la fatzusca dupa ce am folosit crema aia de la weleda.daca inainte avea cojite si la sprancene si puncte rosii,dupa au trecut miraculos!
chiar,Alexandros are cijitze pe capsor!dar naspa...medicul a zis sa nu i dau cu nimic ca trec singure.in afra de crema d ela farmacie a an-k ai mai stie cineva ceva?

,o zi cu soare si bebei cumintzei si papaciosi!(de la san,daca e posibil)

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swodenborg

Mergi la inceput

am uitat sa pun link ul sa va scutesc sa mai intrati la profil.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swodenborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Zuzunaki, multumim! Acum ma uit la pozele tale si sunt foarte faine!
Azi vad ca Stefan e mai cuminte, asa ca stau si eu mai mult pe net, sa-mi scot parleala din zilele in care nu pot intra deloc.
Caramella, mananc ce se nimereste pentru ca eu nu prea am timp de cumparaturi ca sa-mi "bibilesc" meniul in fiecare zi. Nu mananc paine de nici un fel, si cea graham are faina alba, nici zhar, cafeaua o beau cu indulcitori, mananc foarte multe oua (de tara), salate cat incape, carne de orice fel - si prajita, si incerc sa fac mancare ptr sotul meu pe cat posibil in stilul Monti ca sa pot manca si eu, iar daca nu se poate fac o salata, ceva. Am sa dau o tura pe la magazine sa vad de robot, tot asa ca sa-l pot folosi si mai tarziu si pentru cam orice. Mersi de sugestia cu Mulinex.

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Zuzunaki, am vazut pozicile, Alexandros e un frumos, iar cojitele Biancai seamana cu ale lui, si eu ma iau dupa desteapta de doamna dr., ce mi-au zis mie de la copilul si familia, sa folosesc anti-cojite Stelaker de la mustela, dar Biancai nu-i face bine nici un produs mustela, (am mai incercat alte 3), se inroseste toata de la ele, dar ei mi-au spus ca majoritatea bbilor tolereaza Mustela foarte bine si da rezultate- la noi nu merge dar poti sa-ti intrebi medicul

sanatate multa

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna mamici,

Noi sintem bine, moralul e ridicat, in rest nimic nou. Julia e in continuare foarte cuminte, nu pot sa cred ce bafta am, plinge doar cind ii e foame.

Mamacita, merci, ai dat explicatii despre sudamina si cu ocazia asta am lamurit si io misterul bubitelor numeroase, dar care nu semanau cu cele descrise de voi.

Oanamaria_luiza, eu am introdus formula pt ca nu aveam lapte suficient. Din cite am inteles nu e cazul tau. Ar fi pacat sa-i dai biberonul, mai ales daca episoadele de voma nu s-au mai repetat. Pe de alta parte, cred ca va trebui sa evaluezi foarte bine stocul de lapte din congelator inainte sa incepi serviciul pt ca, in caz ca va fi insuficient, copilul va trebui intarcat brusc (plus ca s-ar putea sa nici nu accepte intr-o prima faza formula si/sau biberonul).

Mergi la inceput

ellinia si an-k,multumim

an-k,
asta n am incercat...sa vedem cum se prezinta.noi folsim weleda si puiul se impaca cu ele excelent.fatzusca e acum foarte curata(fara cojite),insa pe capsor mai are.se pare insa ca trec usor usor.am incercat mai saptamana trecuta ulei de masline.dar e nasol dupa...adica perisorul.si mai persista si mirosul,asa ca nu ma mai baga la metoda asta.

bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ellinia,"La multi ani"pentru Stefanut!Multumesc pentru urari tuturor mamicilor!
zuzunaki,creste ca din apa Alexandros,s-a facut voinic!Si chiar se cunoaste diferenta cu cremuta;din pacate,de abia in iulie mai pleaca nasii lui Alexutu in Germania,sa vedem daca atunci va mai fi nevoie te voi intreba din nou cum se numeste crema,caci eu am o totala aversiune fata de limba germana si nu reusesc sa tin minte mai nimic in aceasta limba.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput