Bebelusi de ianuarie-februarie2005(18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am uitat sa va spun ca m-a sunat Lali din Baia Mare. Va transmite salutari si multi pupici.
Dragos e bine, are 8,400 kg si va incepe diversificarea, insa, ne roaga sa ii spunem unde ar putea gasi sotul ei biscuiti fara gluten aici. Si pe mine ma intereseaza, deci, daca stiti ceva, pl scrieti, deoarece asteapta cu nerabdare telefonul meu.
Dr lui Dragos i-a spus ca la a doua masa sa ii dea mar cu biscuite fara gluten. Si eu as vrea sa ii dau lui Rayan, sa-i mai diversific mancarea, mai precis piure-ul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Intrebare: cand le dam carnita? Eu ma gandeam sa nu ii dau inainte de 6 luni, chiat ca pediatra mi-a scris sa ii dau de la 5, dar eu nu iau de bun tot ce imi spune pediatra.

Cornelia, tare m-am amuzat citind despre soacra ta. Cand mai poti mai scrie, ca scrii bine.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Gabiu, nu stiu sa-ti raspund "cantitativ" insa cred ca cel mai bine este sa vezi cit vrea sa manince puiutul tau, astfel incit sa nu ramina nici infometat, nici sa-l indopi. Din ce-am vazut eu la Clara, in momentul in care incepe sa se sature da semne clare ca nu mai vrea. Nu cred ca trebuie sa stabilesti tu o cantitate fixa, ci sa-l lasi pe Stefan sa manince atit cit ii trebuie.
Bestuta, la noi cea mai mare "performanta" au fost 3 degete bagate in gurita. Sper sa nu ajungem la tot pumnul.
In ce priveste intrebarile tale:
1.De unde mai luati voi lucrusoare de vara?Ieri am fost in Carrefour si am vazut ceva foarte dragut de la Fab 1 iunie din Timisoara! Stie cineva are fabrica si magazin in Bucuresti?
Nu i-am mai luat hainute de mult pentru ca deja are dulapul plin. De obicei luam de la Z body-urile pt ca au un raport calitate/pret bun.
2.De unde cumparati tetine de la Avent in afara de HElpNEt?
Noi ne-am facut stock-ul de la BabyExpo, de anul trecut, deci n-am mai cumparat nimic de la Avent din septembrie.

3.Ce mere folositi pentru suc acum?Ca astea rom s-au cam terminat!
Mai gasesti mere romanesti in Piata Obor. De-acolo i-a luat mama mea in urma cu aproape o saptamina. Nu sint aratoase, dar sint foarte gustoase.

V.Erica, "canarelul" meu s-a trezit la 5 dimineata cu chef de chiuiala si de joaca. A tinut-o vreo jumatate de ora, dupa care s-a culcat. Ii spun canarel pentru ca este ca un canar, daca o acoperi pe fata cu un cearceaf adoarme repede.

Catiflo, sa-ti traiasca Gabe, e tare scump!

Alina Maria, daca e vint puternic, eu prefer sa n-o scot afara pe Clara. In privinta temperaturii, eu o tin doar cu body-ul, dezvelita si acoperita doar pe fata cu cearceaf sau scutecel (doar v-am zis ca e ca un canar).

http://community.webshots.com/user/alina_gabriela9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Crinuta, mie dr. mi-a spus ca initial sa fierb carnea in supa si sa-i dau 2-3 zile supa in care a fiert si carnea, iar de-abia dupa aceea sa-i pasez carnea. La schema de alimentatie pe care i-a facut-o, asta ar insemna peste vreo 3 saptamini, deci pe la 5 1/2 luni.

Mergi la inceput

Merci Alina Gabriela.

Alina Maria,de obicei eu ii fac baie lui Rayan o zi da, una nu, insa s-a intamplat sa ii fac si zilnic. Problema e ca nu ii place baia si pace.
Poate cand o sta in fund ii iau scunelul acela de baie, si il pun in cada, impreuna cu jucarele. Cine stie, o fi cadita de vina. Ceva nu ii place, asta e clar.
Acum il tin in casa cu tricou sau body cu maneca scurta si pantaloni scurti. Noaptea il acopar cu o paturica f subtire.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Am innebunit....mananc Danonino (imi si place ce-i drept) ca sa adun literele magnetice din numele fie-mii!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Multumesc mamici dragi de raspunsuri.
Crinuta tie medicul ti-a zis ca e ok sa ii dai caise, piersici? Eu inca nu am intrebat, da auzisem ca nu e indicat , acum nu stiu cum e mai bine. Da' pepenele galben o fi bun pt bbi?
Ma intereseaza si pe mine biscuiti fara gluten daca stiti!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Mai oameni buni, mai face cuiva copilul crize de nervi? Ca a mea de vreo 2 zile face niste crize de draci de-mi vine s-o arunc pe geam! Pana nimeresc ce doreste Maria Sa urla ca apaucata!!!!! Mi se pare cam prea devreme la 4 luni sa aiba nervi...desi si Amary spunea ca al ei mititel si-a facut rana la ureche tot de nervi ca se trage de ea cand e nervos!!!

Mergi la inceput

Gabi, tu crezi ca eu intreb medicul? Eu ii fac singura schema de diversificare, si asta dupa ce am citi si m-am documentat, desi, am ajuns la concluzia ca tare se mai exagereaza.
In alte tari se incepe div mult mai devreme, se dau cam de toate, si nu cu copiii nimic. La fel si mama, a inceput diversificarea la mine f devreme( asa era pe atunci) si nu am avut niciodata probleme cu stomacul.
Am cumparat piure de piersici de la Hipp ( scrie pe ele ca sunt de la 4 luni) si lui Rayan i-a placut f mult. De atunci ii cumpar regulat.
Sper sa fie asa si cu caisele si perele. Daca constat eu ca e alergic sau ceva, normal ca intrerup, dar nici sa ma iau dupa dr nu am chef, care imi recomanda banana de la inceput si carne in supa tot din start.
Nu sunt de acord cu asta, prin urmare fac cum consider eu mai bine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corneliaa

Mai oameni buni, mai face cuiva copilul crize de nervi? Ca a mea de vreo 2 zile face niste crize de draci de-mi vine s-o arunc pe geam! Pana nimeresc ce doreste Maria Sa urla ca apaucata!!!!! Mi se pare cam prea devreme la 4 luni sa aiba nervi...desi si Amary spunea ca al ei mititel si-a facut rana la ureche tot de nervi ca se trage de ea cand e nervos!!!

M-a capiat si pe mine Rayan de catev ori cu urletele isterice, de mai aveam putin si ma duceam la nebuni, asa ca te inteleg.
Sa speram ca voi avea parte de astfel de show-uri din ce in ce mai rar.

Gabi, am uitat sa iti spun ca din ce am citit eu, fructele cu probleme ar fi capsunele, bananele, portocalele, kiwi, strugurii, ciresele si visinele. Nicaieri nu am citit de caise si piersici.
Dealtfel, am schema lui Culcer si ea recomanda sa introducem cat mai mai multe fructe, sa fie piure-ul cat mai divers, pt a nu se plictisi copilul de acelasi gust, si pot spune ca it makes sense ce spune, de aceea incerc sa ii combin pe cat pot.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput