Bebelusi de ianuarie-februarie2005(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Fetelor eu ziceam de caise cirese in stare cruda daca le coaceti(fierbeti ) sau sunt in piureurile din comert nu este nici o problema, piersica nu creeaza astfel de probleme ba chiar Rebecai i-am dat din belsug amestecta cu branza de vaci dar dupa sase luni.
Crinuta de ce nu pui schema d-nei doctor Culcer aici pe forum ?Cred ca toate suntem interesate, la fel Erica cu reteta de biscuiti fara gluten.
Eu stiu ca existau niste biscuiti fara gluten de la Hipp si se gaseau in farmacii sau pe la Carrefour ,asta cand erea Rebeca mai mica dar cred ca mai sunt si acum.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Oana iti tinem pumnii ca totul sa decurga asa cum ti-ai dorit tu pentru botez.
Alina Maria e bine cum o culci pe Mandy , nici eu nu o imbrac mai gros pe Clara insa asa cum ziceau si fetele e bine sa nu o scoti prea mult afara cind e vint. Eu am preparat intodeauna para sau fructele proaspete si nu le-am fiert inainte.
Se pare ca multe dintre voi ati inceput cu diversificarea, ma bucur ca nu au nici o problema. Eu alaptez doar si de aceea voi astepta pina la 6 luni cu diversificarea.De asemenea si botezul il vom face doar in iulie sau august deoarece acum cu mutatul avem multa treaba.Din 31 Iunie nu voi mai avea 1 luna sau doua internet de aceea va doresc sa fiti iubite si sa ramineti sanatoase si voi si copilasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, va citesc pe fuga. Am facut cica cremsnit.

Dragelor, am trimis tuturor care mi-au dat adresa. Daca cineva nu a primit-o, sa ma anunte.
Si eu ma gandeam sa o pun aici, dar nu stiu cum, ca are un format cam ciudat.
Daca ma prind cum, rezolv, dar poate reusiti voi, care va pricepeti mai bine la PC.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna fetelor

Daca ma plingeam zilele trecute ca e vreme nasoala uite ca de 2 zile e o vreme foarte frumoasa la noi asa ca profitam din plin de eaAsa v-a fi tot weekendul.Am inceput sa-i da lui Sebastian cereale cu banana si piersica si ii plac foarte mult,de saptamina viitoare vreau sa-i dau cereale cu mar si mango.Miine vreau sa-i fac piure de morcov si sa adaug si pastirnac,sint curioasa sa vad reactia lui.

Oana sint sigura ca Seb va fi foarte cuminte la botez.Asteptam povestea si pozele,si iti dorim ca totul sa mearga asa cum iti doresti.

Alina Maria eu ii fac baie lui Sebastian din 2 in 2 zile si ii place.Si kiar daca bate vintul afara dar e soare eu il scot ca sa profitam din plin de caldura.Zilele astea la plimbare m-a prins soarele pe fatza si arat bine

Cory35 bine ai revenit. Ce frumoasa fetitza ai si ce pletoasa e.

Viktoria ma bucur ca sinteti bine si spor la mutat

Va vad ca va plingeti de soacre.eu am invatat sa o ignor si sa nu ma mai supar de cite ori face gafe.Ferice de voi ca nu aveti pe linga si foste sotii

Cornelia esti bestiala cu ai prins oferta,imi place cum povestesti

Eu parka m-am timpit de cind sint aici,nu mai stiu formula o fraza si exprimarea mea lasa de dorit

Am pus si poze noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/album?.dir=5733&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Crinuta, merci pt mail.
Ana Maria, biberonul de apa al lui Stefan e la mine in carucior:D

Irina mananca biscuiti fara gluten. Mie mi-a adus tata cand a venit in tara doua cutii (practic 18 biscuiti). De trei zile ii faramitez cate jumatate de biscuite pe care il amestec cu lapte si i-l dau seara. Ii place foarte tare. Ii place si sucul de protocale pe care il bea din biberon in loc de ceai anticolici. De maine incepem cu mar ras. La ora 14 capata deja supa de legume. Eu am inceput a treia saptamana de dieta si sunt tare nefericita dar strang din dinti...
Baie ii facem in fiecare seara. Ii place si face parte din rutina. Cand nu o spalam (dupa vaccin ni s-a recomandat sa nu) adoarme mai greu saracuta ca ea tot asteapta apa... :) sotul meu e grozav, aproape e fiecare data cand o baga in apa ii spune: uite Irina, e calda si multa... ca la mami in burtica:) Si danseaza cu ea prin casa, ii tine manuta asa ceremonios si stirba rade cu gura pana la urechi:)

Doamnelor, explicati-mi si mie cum e cu merele astea de le coaceti... Piureul e in loc de mar ras?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Daca doriti sa cititi... O poveste cu Maria

http://www.poezie.ro/index.php/personals/124131/index.html

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Crinutza multumesc pentru email
O sa vad cum voi adapta diversificarea la cerintzele Amandei..
Fetelor am plins cind am citit povestea Mariei, si m-am gindit ce vina au bietele suflete nevinovate sa fie lasate in spital..
Vreau sa va spun ca aici, exista un program pentru adolescentele care ramin insarcinate in care sunt invatate ce sa manince pe parcursul sarcinii, cum sa-si ingrijeasca copilul..Programul dureaza pe toata perioada sarcinii si apoi primele 3 luni.(o sedintza pe saptamina)Se primesc vitamine gratuite, si cite o masa..plus bebelusi sunt monitorizati de surori medicale...
Si mai spun, ca au disparut copilasi abandonati(ma refer in Ro)..Propaganda..
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Buna, fetelor

Va multumesc pentru incurajari.
Am rezultatul colpo-Pap - este C2. Pe linga problemele vizibile "cu ochiul liber" (adica rana si granulomul de fir de la cusatura) mai am si o ectopie. Imi este greu sa explic ce inseamna, mie mi-a facut dr. un desen; oricum, este o ...deplasare a mucoasei colului si are drept cauza tot nasterea . . Deja incep sa ma gindesc daca nu era mai bine sa fac cezariana - desi nu suport ideea unei taieturi pe uter.

In fine, am de facut cauterizari si de tinut ectopia sub observatie.

Problema este ca rezultatul acestui test nu a rezolvat "cazul". Se pare ca problema mare este totusi undeva in uter si astept sa fac si a doua ecografie pentru a vedea cum se mai prezinta endometrul...

In alta ordine de idei...BB a facut ieri vaccinul, a facut putina febra azi-noapte; oricum, doctora ne pregatise pentru mai rau . Acum si-a revenit totatl, este vesela si vioaie.

Si...AVEM 2 DINTISORI!!!
I-au dat incisivii de jos, se vede doar un coltisor mic din fiecare. I-a descoperit doctora cind o controla in git. Deea nu a avut manifestari zgomotoase, nu are dureri - atita doar ca saliveaza foarte mult si isi mesteca limba.

Leta si un bebe
POZE NOI

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut fetelor!

Noi azi am fost mult pe drumuri. Si cel mai important, am fost la un magazin de animale, sa vada si Robert alte animale in afara de catelusul noastru. I-a placut foarte mult, dar a si fost obosit dupa. A fost cald azi, si se pare ca vine si mai mare caldura. De maine incolo o sa fie +30°. L-am lasat doar in body pe puiut.

Crinuta, mersi mult.

Viktoria, ne bucuram ca va merge bine. Va asteptam cu vesti proaspete peste o luna.

Alina Maria, daca lui Mandy nu ii place mar, poate incerci sa amesteci piureu de mar sau morcovi cu un pic lapte. Poate asa se obisnueste la inceput, si abia dupa aia sa-i dai fara lapte.

Va pupam,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, multumesc tare mult de lista cu diversific.

Leta, bafta multa sa te faci bine mai! esti pe miini bune oricum, stii tu mai bine ca mine!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput