Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani DANUT!!!

La multi ani DRAGOS!!!

Irinel si Lidia, sa va traiasca baietii! Sa aiba o viata plina de bucurii, reusite, sanatate si multa dragoste (adica lipici la fetite cu codite :)). pupici dulci!!!

Fetelor, saru'mana de urari!!! Ca intotdeauna niste dulci, dulci de tot! :) Ieri decat am bagat un ochi sa ma simt si eu bine ca sunt felicitata (na, am sperat si eu ;)) si atat ... oricum n-am avut nici azi timp sa va citesc - si-mi cer scuze ca nu sunt iar la punct cu noutatile!

Ieri a fost o zi super ... cum i-am spus si lui Boby, cred ca cea mai frumoasa aniversare de multi, multi ani.
In primul rand a fost (si este ... cica o tine asa pana luni) o vreme super, cam 30 grade. Culmea ca tocmai ieri nu mi-a cantat taticul meu: Astazi e ziua ta, zi frumoasa ca tine .... ", ce o face in fiecare an, mai ales cand ploua ... sa-mi fac griji? ;)
De dimineata m-am tuns - m-am facut iar arici:) - , acasa m-am vopsit ca sa nu mai arat batrana cu par alb ... iar dupa-amiaza am fost invitati la o prietena (Cecilia, mamica lui Leo ... v-am mai povestit eu de el, prietenul lui Cris, cu par de tras :)) la taierea motului si o petrecere micuta. Eu am ajuns pe la 3 (cica s-o mai ajut la pregatiri), Boby urma sa vina si el pe la 7, dupa servici. Si au fost asa dulci si draguti (m-am simtit si cam asa) ca m-au serbat pe mine ... motul lui Leo a fost taiat in 15 minute si pe urma au trecut direct la petrecerea mea ... cu tort, cu suflat in lumanare, cu cadouri si flori, cu cantat "La multi ani!", deci tot tacamul ... si eu ca picata din cer, ca doar venisem la mot. M-au lasat cu gura cascata ... si tare emotionata, va dati seama. Si asa am petrecut toata seara, cu gratar delicios si companie de neuitat ... am ras de n-am mai putut. Mai aveau un prieten din facultate (iranian) si asa isi aruncau barbatii poante intre ei de nu mai puteam de ras ... ce sa mai, a fost de neuitat.
Ajunsi acasa m-am dus si eu la toaleta ca tot omul, si ce gasesc? La "biblioteca mea mica de la WC-u" (nu-i important unde citesc, important e sa gasesc putin timp ptr. citit) imi pusese Boby cadoul meu ... mult dorita carte "Codul lui Da Vinci"... cu o dedicatie cum numai el stie. Pe la 12 noaptea topaiam prin casa de fericire ca am avut asa o zi super ...
Si uite asa am facut 31 de ani si cu toate ca am mai imbatranit o tara ma simt implinita. Am familiuta mea minunata, parinti de milioane, prieteni care tin la mine ... bani mai putini, dar nu conteaza asta ca-i mai important sa am copilul sanatos ... cu mai putine cuvinte: sunt fericita! Asa fericire va doresc si voua ... si tot binele din lume!!!
Va pupic si va doresc un week-end fain! Noi plecam azi la München, sa mai sarbatorim si cu parintii si puiutul. Sper sa mai reusesc acum sa va citesc putin, daca nu, pe saptamana viitoare!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Daniel, La multi ani Dragos, sa cresteti sanatosi, destepti si sa aduceti numai bucurii familiilor voastre!
Irinusha, ma bucur ca ai avut o zi asa de frumoasa!

Ana-Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cu intarziere, dar din tot sufletul:

La multi ani Alexandra Bianca!!!

La multi ani Rares Andrei!!!

La multi ani Maria Carolina!!!

La multi ani Sebastian Alexandru!!!

Sa cresteti mari si sanatosi! O copilarie minunata cu multa dragoste si fericire!!!

Va pe toate!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Daniel!
La multi ani, Dragos!
Petrecere frumoasa!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Bertha, abia acum am vazut tricicleta, vai ce frumoasa e!!! Si Darius sta tzantosh in ea! E supeeeer! Vai si am dat si de poza de cind erai graviduta si m-au napadit amintirile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

La Multi Ani Dragos! Lidia, tot ce iti doresti pentru copilul tau sa devina realitate!

Fetele multumim de vorbele frumoase, sunt rupta de oboseala, pe Danut l-am sarbatorit mai putin azi, ca am fost la nunta vecinilor, da tot nu-mi vine sa cred ca a facut un an deja. Maine sarbatorim cu adevarat. Nu stiu ce ma fac luni la serviciu, cred ca voi fi cheauna de oboseala si cum e prima zi va fi nasol, da n-am ce face... La serviciu m-au promovat, e un mod mai frumos de a spune ca m-au pus pe alta pozitie si imi vor creste si salariul, dupa cum stiu eu ca se fac maririle pe aici, nu cred ca foarte mult, da tot e bine si putin, nu? De fapt ma trec de la marketing, unde aveam mai mult treburi secretariale, pe contabilitate, ceea ce o sa imi prinda bine in viitor probabil, asa ca nu sunt necajita, voi invata multe lucruri noi (deja am mai facut cate ceva din ele, da acum ma vor baga mai in amanunte...) si asta imi place ca nu e asa plictisitor. Numai ca ma vor muta in alt birou unde sunt mai multe fete si nu prea vad cand intra cineva , asa ca va fi cam dificil sa va citesc si sa va scriu din pacate. Chiar sunt curioasa cum voi face ca nu rezist sa nu va citesc chiar deloc, voi vedea, voi incerca sa va si scriu, daca nu s-o putea, macar in weekend. Va pup dulce pe toate si pe toti copilasii vostri minunati!

Anul trecut pe vremea asta, nu-mi venea sa cred ca sunt mama, deja Danut sugea de zor desi laptic nu prea venea, apoi adormea multumit ca e cu mamica lui care l-a asteptat cu drag atata timp...La Multi Ani puiul meu drag!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Daniel!

La multi ani, Dragos!

La multi ani, Norris!

Grate,multumim pentru aprecieri. Si Patrick e tare scump, l-am admirat ce bine merge singurel...si ce bine stie sa foloseasca periuta

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinel, petrecere faina si asteptam poze.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Norris!

Ana-Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Ehe, am revenit...dupa un weekend super.
E asa frumos afara..peste 32 grade Celsius.
Am fost ieri in parc...a fost super..ne-a prins bine iesirea asta...Amy a fost o cuminte...am dus-o la gradina zoo. A fost fascinata. Am fost placut surprinsi cand a strigat dupa papagali: "coco-coco".

Irinel, LA MULTI ANI PT. DANUT!!! SA-TI TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI FERICIT TOATA VIATA !!!
Scuze pt. intarziere.
Lidiadanaila - LA MULTI ANI PT. DRAGOS !!!

Va pupic pe toate si mai vb.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii

Poze Amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput