Durere dreapta, jos!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Pissi_ela, multa sanatate si sa iti rezolvi rinichiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Pisi_ella, multa sanatate si sa iti rezolvi rinichiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Buna pisi-ella!Din ce am invatat iti pot spune k hidronefroza consta in dilatarea cailor urinare(calice si bazinet)cu acumulare de urina datorita unui obstacol la acest nivel.Foarte probabil este sa ai un calcul ureteral,probabil de aceea ti-a si zis sa bei multe lichide,sa ajute la eliminarea calculului.

Cred ca cel mai bine este sa te vada un medic urolog.Hidronefroza nu afecteaza deloc sarcina.

Numai in caz de hidronefroza masiva si prelungita se poate atrofia parenchimul renal.

Dar nu ti-a zis care ar fi cauza?
Sa ai grija de tine si de bb!!! Si nu te stresa prea tare!

Irina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Pisi_Ella, bine ca te-ai mai linistit, cel putin stii ce ai si cum se poate trata!!! Multa sanatate, ai mare grija de tine si de bebe.

Pupici,

Irina si bebe 28 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Pisi_ella, bine ca ai aflat in sfirsit ce ai.Cel mai probabil e cauzata de o pietricica in curs de eliminare (am trecut prin asta, stiu ce dureri sunt!) si pot sa iti spun ca dupa ce o elimini o sa te simti muuult mai bine. bine ca nu era nimic in neregula cu bebe.
sanatate!
M 28S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Nu mi-a zis care ar fi cauza...dar eu cred ca am de mult asa ceva....de ani buni!!!! Ca am mai simtit durerea asta, insa a fost trecatoare!!! Am pus-o pe seama ovarului, a apendicelui...
Sumarul de urina a iesit bun, nu e infectie, nici proteine nu sunt in urina, dr a zis ca e ok....Zice ca nu afecteaza sarcina....dar eu ma gandesc...sarcina ar putea afecta rinichiul?? Adica uterul care se mareste din ce in ce mai mult....si am o burta,,,,Slava Domnului, ar putea apasa pe rinichiul bolnav?....si, implicit, dr. sa decida sa-l scoata pe bb mai devreme??
Va multumesc la toate pentru raspunsuri si incurajari!!!

quote:
Originally posted by irina81

Buna pisi-ella!Din ce am invatat iti pot spune k hidronefroza consta in dilatarea cailor urinare(calice si bazinet)cu acumulare de urina datorita unui obstacol la acest nivel.Foarte probabil este sa ai un calcul ureteral,probabil de aceea ti-a si zis sa bei multe lichide,sa ajute la eliminarea calculului.

Cred ca cel mai bine este sa te vada un medic urolog.Hidronefroza nu afecteaza deloc sarcina.

Numai in caz de hidronefroza masiva si prelungita se poate atrofia parenchimul renal.

Dar nu ti-a zis care ar fi cauza?
Sa ai grija de tine si de bb!!! Si nu te stresa prea tare!

Irina 24+

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput