Fecioarele DC(2)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by georgescu oana
Bruxinha de ce nu citesti la copii mici ?Superstitie?
oana, eu nu citesc
![](icon_smile_big.gif)
Tot regulile astea spun ca nu se analizeaza harta unei persoane sub 6 ani, pentru ca entitatea este inca in formare.
V-am ametit
![](alcool.gif)
![](pupic.gif)
"Dumnezeu nu joaca zaruri."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
georgescu oana spune:
Aha ,nu stiam ,de citit am spus la modul general,nu m-am gandit ca ai citi dntr-o carte,scuze.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Monica-Elena spune:
Spre rusinea mea am uitat de subiectul cu fecioarele, dar mai am putin pana nasc si am inceput sa am emotii.
Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 29 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
adjadyn spune:
helbi
vad o nunta pompoasa astfel:stralucitoare, multe sclipiciuri, scumpeturi..de la mancare la bautura...artificii, bla bla...
nunta rustica:simplitate, , nunta la iarba verde,scaune impletite,vin din cana, mancare la bol..flori de camp........taraf..cred c a se subantelege
daniela76..cred ca suntem facute din acelasi aluat:)
Sorina7 spune:
Buna "fecioarelor" !
vin si eu pe aici, poate o sa imi mearga mai bine.
apropo, stiti cumva de ce unele "fecioare" au probleme cu sterilitatea ? si mai ales alea de pe 30 august ? ca la "aspirante" suntem 4 bucati nascute pe 30 august si nu da Domnul sa plecam odata de acolo. Eu am un baiat mare si tare as mai vrea inca un copil, da nu iese pasienta deloc..
aaaaa..si mai am si sotul "fecioara"...poate asta e motivul...
in rest ce sa zic, neincredere in propria persoana cat incape, noroc ca faza cu ordonatul imi lipseste, in schimb o are sotul din belsug......sinceritate prea mare (si mi-a facut mult rau), despicat firul in 4 pana la loc comanda...si cam atat imi vine momentan in minte.
imi pare bine de cunostiinta si va pup !
bruxinha spune:
mneata fetele.
Toate bune, frumoase, rufele spalate si calcate, gresia frecata?
quote:
Originally posted by Sorina7
Buna "fecioarelor" !
vin si eu pe aici, poate o sa imi mearga mai bine.
apropo, stiti cumva de ce unele "fecioare" au probleme cu sterilitatea ? si mai ales alea de pe 30 august ? ca la "aspirante" suntem 4 bucati nascute pe 30 august si nu da Domnul sa plecam odata de acolo. Eu am un baiat mare si tare as mai vrea inca un copil, da nu iese pasienta deloc..
aaaaa..si mai am si sotul "fecioara"...poate asta e motivul...
Sorina, daca te uiti bine bine la grupul aspirantelor (sa va dea Dumnezeu repede ceea ce va doriti) nu numai Fecioarele au probleme, nu-i asa?
Astrologic vorbind, Fecioara este un semn steril, dar pozitia soarelui in zodia fecioarei nu este neaparat semn de sterilitate. Depinde de configuratia generala.
Si ca sa nu te mai simti singura si nedreptatita, uite ca si eu am un baiat de 7 ani, si nu stiu daca o sa mai reusesc sa am si al doilea copil, din cauze medicale care au aparut mai tarziu (fibrom, chisturi ovariene). Bine, eu nici nu incerc din greu sa mai fac unul, asa ca... eu sunt nascuta pe 24 aug.
Sanatate si rabdare iti urez, ca de meticulozitate n-ar trebui sa duci lipsa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
V-am pupat!
"Dumnezeu nu joaca zaruri."
adameasca spune:
'neatza doamnelor, so domnisoarelor si viitoarelor mamici!
Iaca n-am stiut treaba asta cu sterilitatea si zodia noastra. Eu mi-am pus ceva semne de intrebare legate de subiectul asta. Si sa va spun de ce: nu mi-am dorit cu ardoare un copil, dar cam la 2 ani dupa casatorie am zis sa nu ne mai protejam, ca daca iese un bebe e bine. Si evenimentul cu bebe s-a produs dupa 2 ani de sex neprotejat. nu pot sa spun ca ne-am straduit, ca am calculat perioade fertile, etc, dar am facut dragoste constant. Si totusi nu s-a intamplat nimic. Si acum facem mai bine de juma de an de cand suntem in aceeasi situatie si totusi bebe2 intarzie sa apara. Eu ii multumesc lui Dzeu ca mi l-a dat pe Luca, dar imi doresc al doilea copil si nu stiu daca o sa apara curand. :) Nu ma strezes, dar uneori ma intreb care-i situatia?
Bruxinha, la noi acasa toate bune si frumoase, ca a fost ieri femeia la curatenie. In nadejdea mea se darama casa pe mine si nu ma ingramadesc sa splal, sa calc, sa frec faianta. Sunt o mare lenesa.
Sorina, sa dea Dzeu sa parasesti cat mai repede grupul de aspirante si sa te regasesti la viitoare mamici.
Monica, sarcina usoara in continuare, sa ai o nastere usoara ca a mea cel putin :)) si copil mult mai cumintel si somnosros decat Luca al mea...
Pupi si o zi buna!
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
val77 spune:
Buna fetelor
si eu sunt de parere ca exista o problema cu fertilitatea si nu neaparat numai la fecioare
dupa aproape trei ani de sex nerpotejat reusesc sa raman bortosica il si vedeam pe viitorul bebit, dar nu a fost sa fie, la 8 saptamani am pierdut sarcina si acum astept sa imi pot face analizele si sa descopar cauza si mai sper sa pot ramane cat mai repede
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
Monica-Elena spune:
Si eu zic ca exista o problema de sterilitate la fecioarle mai ales din primul decan al zodiei(adica la inceputul zodii). Eu sunt nascuta pe 25 august si dupa 11 ani de tratamente am reusit prin fertilizare in vitro sa am minunea care est inca in burtica.
Monica si Bocanila de 35 sapt din burtica
AMR 29 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.