Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by duculeatza

SAlutare si sa traiasca bbicii de zi!Eu nu am vesti f bune dar va multumesc pentru urari!
Am facut analizele si rezultatele sunt negative!Adica nimik patologic!Totusi exista o flora microbiana contaminata asa ca avem de luat tratament cel putin o luna de zile pt refacerea florei intestinale!
Problemele sunt doua:nu stiu ce sa-i mai gatesc de regim si azi cred ca daca reuseam sa tin evidenta intram in cartea recordurilor la numarul de kk!Oricum inca niciodata nu a fgacut atitea scaune intr-o zi incit sa nu le mai pot contoriza!Aaaa si mai urit e eritemul fesier care l-a facut si din cauza caruia a urlat ieri de imi venea sa merg cu el la urgentza ca nu mai stiam ce sa fac!Dar sper sa ne revenim!Oricum a slabit deja destul de mult si nu stiu daca reusim sa recuperam prejudiciul!
Va pup si va las acum pt ca starea mea psihica nu e dintre cele mai bune!Azi umblam pe strada si ma umfla plinsul!ASa ca va las acum sa nu o iau de la capat!pupici si sanatate!

Sanatate multa si fii tare pt ca in curand vor trece si problemele astea si totul va fi bine. Pt eritem la noi a functionat crema Nivea si o crema facuta in spital.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 8 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am citit despre ceara din urechi - la noi secretia este normala, zic eu, de-abia murdareste betisoarele desi o curatz la 2 zile. Dar eu la baitza ii las apa sa intre in ureche, am citit undeva ca apa calda topeste ceara din interior si curatza urechile.

Am citit despre masina de tuns - noi avem cateva fire care stau in sus in varful capului, parul nu i-a cazut deloc, chiar ma intreb cand o sa-i pun eu fundite Alexiei, probabil pe la 2 ani o sa aiba si ea ceva par in ritmul asta.

Am mai citit despre un bb care face kk des, cred ca trebuie facut un coproparazitologic pentru ca scaunele moi sunt uneori semn de giardia.

Cam atat am putut sa citesc.....

Fetelor, cat mai dorm bebelusii vostri ziua? A mea dormea inainte aproape 6 ore in 3 reprize, acum de-abia mai doarme 3 ore jumate.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danyce, Roandre multumesc pentru incurajari.

Danyce felicitai pt. "papa".

Roandre mie Capraru mi-a zis sa-i dau cu pudra Baneocin pentru bubitele de la transpiratie.

Naty si Damian urla cand o vede pe soacra'mea

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

quote:
Originally posted by ana_a
[
Apropo de uleiurile de corp, de ce le folositi?Mie mi se pare ca pielea lui Stefan e super delicata, fina ca matasea hidratata si toate alea...de ce sa aiba nevoie de ulei?Sau cele care folositi ulei au copii pielea uscata?Ca sa stiu si eu...ca eu nu l-am dat pe Stefan niciodata cu nimic pe piele inafara de samponul de la baitza.

Ana eu folosesc ulei pentru bebei pentru ca-i fac masaj dupa fiecare baita. poate ajuta sau nu pentru piele dar baiatul meu a avut probleme cu pielea o perioada si nu m-a ajutat deloc uleiul, deci nu prea cred ca are vreun efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Mihaela eu pentru orice bubite folosesc crema de galbene si are efect.
Duculeatza insanatosire grabnica bebelului tau si fii puternica.dupa ploaie iese soarele.

fetelor aveti niste copii superbi. sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Omar al meu are 7 luni si jumatate si nu merge in branci inca. are 2 dintisori jos si cred ca-i iese unul sus acum. e foarte activ si vrea sa atinga tot ce vede. si daca ia ceva in manute il duce imediat la gurita. azi plangea ca nu l-am lasat sa pape hartie.
zice si MAMAMA si TATATATA si o multime de sunete ciudate dar comice. sa vezi ras pe capul lui cand ii imit sunetele. probabil e fericit ca-i mai stie careva limba.
jucariile lui nu-l mai atrag deloc, in schimb plange cand nu poate atinga tastatura, telecomanda sau telefonul si tot ce nu e bun pentru el. acum are tastatura lui pe care o butoneaza mereu si se enerveaza cand ii cade din brate.
sa va zic ce-mi face de obicei? il schimb pe masina de spalat din baie si de fiecare data se intoarce si se rasuceste. azi mi-a scos furtunul de la masina de spalat, si am pus eu rufele la spalat bine mersi cand aud cum curgea apa in baie.cand intru in baie era numai apa pe jos . mi-e si frica sa ma gandesc ce o sa fie in casa mea cand va inceapa sa mearga .
eu la 7 luni si jumatate ii dau numai piure de cartofi cu morcov si ou sau pui , cereale, laptic si ceiut. voi ce le mai dati de mancare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani!
Alexia, Amelia,
Andrei si Filip!

Vreme de kk e in Bucuresti. Aseara am imbracat-o si am iesit afara si surprize-surprize a inceput un vant care ridica praful pana la et.10, se adunau nori urati asa ca am intrat in casa mintenas. Problema e ca am cam "intors-o" de la somn si s-a chinuit pe urma sa adoarma, bineinteles cand a adormit era aproape ora de ultima masa. AM vrut sa-i dau in somn si reusisem aproape pana m-a sunat unul la telefon care gresise numarul si mi-a trezit-o. Prima data nu am raspuns si a intrat robotul, dar fraierul a insistat sa mi-o scoale...
Asa ca la 12 azi-noapte stateam si schimbam tricouri si cearcefuri ca ea se foia non-stop.
Amoodia, nasoala faza cu masina de spalat. Si Alexandra mea e fascinata de masina, asa ca imi inchpui ca atunci cand va merge o sa fie una din atractiile principale. A mea e cumva in hol, langa bucatarie si cand ii pregatesc papa o tin in carut sa fie langa mine. Si atunci fiind aproape de masina se intinde sa apuce "usita".
Cat despre mancare eu ii dau in general acea gradina botanica (morcov, telina, albitura, ardei gras, brocoli, fasole verde, verdeata, rosie) impreuna cu carne de pui sau vita. De curand i-am dat spanac. Acum vreau sa schimb meniul si sa ii dau un fel de mancare nu asa o amestecatura. Asa ca va ramane ciorbita asta, dar cu mai putine in ea, iar legumele pe care i le pot da separat sa incerc sa nu i le mai combin. Adica ii voi da spanac cu ou, mancarica de fasole, ciorbita probabil sa o las mai subtire si sa ii pun painica, as vrea sa ii fac si mazare cu pui, dar nu stiu daca e indicata mazarea azum. Si as mai vrea sa va intreb daca voi ii dati supa de pui ca pentru voi. Adica as vrea sa fac supa in care sa nu pun delikat si sare cum pun de obicei, dar sa fierb puiul cu grasime cu tot. Ii poate dauna?
Si cunoasteti vreun fel de mancare din brocoli? Piureu ceva?
Gata, ca am scris ca de obicei romane.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!

Am o intrebare la voi: si bebicii vostri sunt asa activi si rapizi?Ca bazucu e dezastru! Nu mai umbla in 4 labe ci fuge!!! Acum e aici in momentul urmator imi rupe florile....
Si bine-nteles ca numai trasnai face! Trage de flori, scoate oalele din dulap si le ciocneste unele de altele, zgarie peretii, musca din cablurile de la calculator, umbla la gunoi, la aragaz, se chinuie sa intre intre dulap si calorifer(unde nu incape), imi ridica toate covoarele sa vada ce e sub ele......uffff ca nici nu mai stiu cate nazbatii face!
Si inca nu merge in picioare sa ajunga mai sus....oare ce-o mai face atunci..????

Acum sta in fundulet, cauta sub covor si face "brrrrrr' semn ca e suparat ca nu-l bag in seama....

Pupici!

Ioana& Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !
Alexia Maria
Andrei
Amelia
Filip

Si fata mea este sentimentala. Ieri dimineata cand m-a trezit am pus-o pe burta mea si ea m-a
prins de gat si m-a pupat pana jurai ca abia m-am spalat pe fata. Si cand e obosita ma ia de gat si
baga fata in causul gatului si sta acolo.
Abia astept sa vad cum va reactiona cand il va vedea pe tati dupa 6 zile.
Ce mai , avem copii mari si sensibili !!!

Fata mea mananca painea si banana daca ii dau non-stop. Dar trebuie sa fiu atenta ca musca hapsana
mea bucata prea mare. De fapt nu musca ci indeasa in gura cat intra si apoi normal ca nu mai poate
mesteca si ii vine sa vomite sau se ineaca.

Sa vedeti faza dura aseara, am asezat-o langa mine sa ii dau sa suga si tot incerca sa se intoarca pe
burta. Nu s-a lasat pana nu m-am dat mai incolo si s-a intors pe burta , dupa care a pos capul pe
pat cu fata spre mine si a inceput sa suga(din pozitia pe burta) si din cand in cand mai incerca sa
ridice capul ,dar cand vedea ca nu se intinde tzatza destul lasa iar capul pe pat si tot asa. A-ti
mai vazut asa cava ?

Bozo – lasa ca trece pana se insoara !

Ana_a – foloseam si eu ulei de masline fiert+vit A inainte , ungeam fata cu el dupa
baie pt ca asa a spus dr. Dar acum nu ii ma dau cu nimic.
Multumesc pt aprecieri la adresa ei.

Duculeatza – capul sus ca trebuie sa fim tari pt puiuti ! Hai ca trece si asta ! Cu rabdare
si « tutun » trece si problema asta si vom recupera gramele pierdute !
Nu stiu tu cum esti dar eu cand nu mai pot trag o repriza de plans de 0 ora »timp in care tati pleaca cu
fata de acasa, sa nu se sperie fata si sa nu vada tati ca nu suporta sa ma vada plangand si nici nu
intelege de ce plang » dupa care sunt ca noua . Poti incerca sa vezi daca da rezultate si la tine.

Roandre – felicitari, prinde din zbor pitica

Aissa – eu ii dau supa mea in care binenteles nu mai pun delikat deloc. I-am dat si supa
cu galuste si manunca fata de mama-mama.

Pozici noi
Ramona & Loreema (6 sept 2004) Fara par

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi ani !Alexia Maria Andrei Amelia
Filip

Si Alex face la fel, loreema, sunt mortali cand stau pe burtica si se chinuie sa manance!!!

Ma gandeam ca numai eu ma descarc plangand, deja am ajuns asa cred ca am probleme cu nervii!!! Dupa ce n-am iesit din casa de aproape 3 saptamani nu ma mai inteleg cu mititelul: nu doarme, e tot timpul agitat si nervos... aseara l-am tinut mai multicel pe balcon si sa zicem ca ar fi dormit ceva mai bine, in sensul ca nu a plans, insa de nu s-a rostogolit in pat, a facut ture intregi, nu alta!!! mai avem 6 zile si scapam!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ionela va tinem pumnii sa scapati odata!Ca destul v-ati chinuit!

Loreema la fel face si Alesio....dar el se rasuceste cu tzatzuca in gura...nu-i da drumul defel!Nu-ti mai zic cum ma doare pe mine.....noi avem si poze in pozitia "vitelus"!Dar nu le-am pus pe net sa le vada toata lumea ca se vede tzatza!

Acum mi-a furat papucul din picior si se joaca cu el......l-a indoit cu talpa catre el si se pregateste sa muste de unde e mai jegos....beax....!Ma duc sa-l salvez!

Pupici!

Ioana& Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput