aparat foto digital

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Ce model de aparat ai ? Incearca sa intrebi pe forum la www.dpreview.com posesorii aceluiasi model.
Intre timp poti incerca sa cureti contactele de pe memorie, din aparat, sa formatezi memoria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Nu cred ca are influenta modelul aparatului foto, deoarece cardul- e o memorie externa de tip SD, care se potriveste la mai multe tipuri de aparate foto digitale.

Al meu e BENQ, dar am incercat si pe un Mercury si nu recunoaste cardul. Apartul foto e in stare buna de functionare, stocheaza pozele pe memoria interna, doar ca pe cardul SD nu se salveaza.
Il am de 2 luni jumatate si a mers fara probleme pana acum, cand dintr-o data s-a defectat.
Am garantie la card 5 ani, am fost azi la service cu el, il trimite la Bucuresti pentru verificari si am sa vad rezultatul dupa.
Am incercat si o formatare a cardului, dar nici dupa nu si-a revenit.
Deci astept sa vad ce zic cei din Bucuresti.

Simina
Fotografii

"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dupa atatea citite maine imi soseste un Cannon A95 luat pe net. 11.200.000 cu TVA cu tot. No' sa vezi poze acu'
www.emag.ro/Aparat-foto-digital-Canon-PowerShot-A95--CNAJ9459A002AA" target="_blank">Imagini de unde l-am luat

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Marius, sa-l stapanesti sanatos! Parca vad ca vei ajunge si tu ca mine...cu o gramada de poze facute zilnic.
Asa eram si eu la inceput, pozam aproape tot.
De fapt, daca ceva pe lumea asta mi-am dorit cu atata ardoare sa-mi cumpar, acela a fost aparatul foto digital. Asta e pasiunea mea: sa fac poze.Si nu ma las de ea...

Simina
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by marius

Dupa atatea citite maine imi soseste un Cannon A95 luat pe net. 11.200.000 cu TVA cu tot.

Cam la asta ma gindeam si eu, dupa tot ce-am citit... Marius, ai luat si memorie extra?

Parca vad ca ne luam si noi unul si dupa aia incep sa postez p'aici sa-nvat sa-l folosesc...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Am primit azi raspuns de la magazinul de unde am cumparat cardul de memorie, au verificat si era defect, maine ma duc sa imi dea altul, ca azi n-am mai apucat sa ajung acolo.

Spor la pozat si astept poze!

Simina
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ca sa nu mai deschid un alt subiect...ma gandeam sa pun si eu o intrebare aici.
Eu am Canon A75. Am auzit ca se poate folosi camera digitala drept camera web (sa ma laud si eu cu ce face fata prin casa, in direct), dar nu m-am descurcat neam. Aveti idee cum se face, daca se poate? Ieri chiar vorbeam cu o alta membra DC pe care o vizualizam in direct pe YM si ea mi-a spus ca prin aparatul foto, dar in meniul meu nu am gasit nici o setare care sa ma ajute, iar in cartea aparatului (si e maaaare rau) nu am gasit nimc.
V-as multumi pentru orice raspuns.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

si mie mi s-a spus ca HP-ul meu poate fi folosit ca web cam dar eu nu am gasit obtiunea asta. am cautat pe net si am vazut ca imi trebuie un suport special care se ataseaza sub camera.
cauta si tu pe net poate gasesti info.

Bau!
http://community.webshots.com/user/carolaeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by aissa

Ca sa nu mai deschid un alt subiect...ma gandeam sa pun si eu o intrebare aici.
Eu am Canon A75. Am auzit ca se poate folosi camera digitala drept camera web (sa ma laud si eu cu ce face fata prin casa, in direct), dar nu m-am descurcat neam. Aveti idee cum se face, daca se poate? Ieri chiar vorbeam cu o alta membra DC pe care o vizualizam in direct pe YM si ea mi-a spus ca prin aparatul foto, dar in meniul meu nu am gasit nici o setare care sa ma ajute, iar in cartea aparatului (si e maaaare rau) nu am gasit nimc.
V-as multumi pentru orice raspuns.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Eu am A95 si-tzi spun cum e la mine. (daca m-oi face inteleasa).

Am sus o rotita. Cu verde e scris AUTO, apoi e un cap (portret), appoi un fel de munte (panorama); un om cu un soare deasupra; un om in miscare; inca ceva ce nu stiu cum sa-ti explic; apoi scrie SCN - beach; dupa e o optiune cu foto impartita in doua si urmeaza un semn de Camera Video!!!! Pozitionez aparatul pe acest semn si apas ca si cind as vrea sa fac poza, dar de fapt FILMEZ!

Sper ca ai reusit sa intelegi ceva..daca nu, poate te ajuta Mihai, ca se pricepe mai bine, in mod sigur!

Mergi la inceput

Helbi, cred ca aissa a intrebat cum se foloseste aparatul web ca si "camera web" (ca sa se vada prin internet cu cine vorbeste pe YM) si nu pentru filmare.
Fiecare aparat foto are macar un cd de instalare. Primul pas e sa instaleze driverele de pe CD. Apoi in functie de modelul aparatului, exista optiunea de webcam.
La mine, la un Benq, in momentul in care conectez aparatul foto la calculator prin cablu USB, imi pare 2 optiuni pe ecran: PC CAM si DISK DRIVE.
Depinde de model. Fiecare camera foto are si instructiuni de utilizare. Macar o brosurica. Trebuie sa scrie acolo si despre asta.
Succes!

Simina
Fotografii

Mergi la inceput