Mamici de iulie-august 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_ea spune:
Si acum sa va povestesc cum a fost azi la gimnastica.
Din nefericire nu am gasit ceea ce imi doream, adica un curs care sa cuprinda si gimnastica si informatii despre ingrijire bb, alaptat etc.
Ma rog, ma multumesc cu ce am.
Deci, azi am fost cu Nicoll_Mada la cursurile pentru gravide care se tin la Giulesti. Azi a fost doar un test de efort, urmand ca de data viitoare sa facem exercitii.
Ne-am plimbat pe bicicleta, ne-am dat pe stepper si ni s-a luat pulsul si inainte si dupa. Ne-am cantarit
, si nu ne-a placut, iar cand ne-a masurat circumferinta burticii oare cine avea contractii?
Dis-de-dimineata la ora 9, dupa o noapte dormita. Nu-mi place deloc treaba asta.
Am vazut si o graviduta care facea exercitii. Nu mi s-au parut deloc grele. O sa-mi faca placere sa mai merg.
Adriana, parca tu te plangeai de caldura. Hai sa-ti spun cum e la mine. Eu sunt o friguroasa din nastere. Colegii mei de birou sunt terorizati ca nu imi place aer conditionat, nu geam deschis dimineata cat e frig etc. Ei bine de 2 zile mor de cald. Azi eram eu cea care dadea drumul la aer conditionat, in timp ce altii se imbracau ca sa reziste. Aseara in camera erau 25 grade si eu muream de cald. Ce-o fi? Ma gandesc sa nu fie si de la schimbarile bruste de temperatura. Ca eu nu ma mai recunosc.
Pupici!
Andy si
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
blackpanterro spune:
Andreea multumesc pt urari o sa ii transmit sotului![]()
La mine chestia cu caldurile dureaza de vreo saptamana, nu stiu cum sa ma mai racoresc, afara este foarte cald si umed asa ca numai seara pot sa ies la plimbare.
L-am innebunit pe sotul meu cu aerul conditionat si cu ventilatorul la maxim.Sper sa nu dureze mult desi nu cred ca voi scapa cat de curand si din cate am inteles va fi mai rau dupa nastere pt ca organismul elimina toate lichidele in exces acumulate in timpul sarcinii.
Adriana si Aidan 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Albinutzza spune:
si
...mi-a fost dor de voi
...
Am revenit dupa o scurta pauza, ieri am scos lucrurile de vara...si azi am fost la pedichiura si la mama
Adriana,
sotzului...ma bucur ca v-ati simtit bine
Palmyrah, BAFTA multa iti urez, ca mai e putin, si nastere cat mai usoara...se pare ca esti cap de lista![]()
La pedichiura a fost OK, pana la un mom dat
cand mi s-a facut rau...ca o stare de lesin, nu stiu de ce
...nu-mi pot controla chestia asta...m-a durut putin ca aveam o problema la un deget...dar dupa mi s-a facut rau. Si vb cu mama, ca mie mi-e frica de starea asta de panica, si nu mi-e frica de durerile nasterii
...nu ma inteleg
...ma gandesc daca ma apuca in momentul expulziei, si ramane
pe acolo, blocat?! 
In rest, sufar rauuuuuu de caldura, sufeream si inainte, dar acum e ingrozitor...curge apa pe mine...fac
-uri dese...si ma mai beau ceaiuri fierbinti
Mi se intareste in continuare burtika, nu ma doare, dar se intareste...ori de la efort...ori se incordeaza bondarelu'...o vrea sa zboare?!?!?

Albinutzza
32+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
17lory spune:
Buna burtici!
In continuare sunt ingrijorata de o eventuala infectie urinara. Nu vreau sa li se intample ceva bebicilor. Desi avem 31 de saptamani, totusi eu consider ca sunt inca mici, asta avand in vedere faptul ca in aceeasi burtica sunt doi ingerasi si consider eu ca nu prea mai au loc.
Dati-mi si mie un sfat in privinta asta, trebuie sa ma ingrijorez. Tocmai luni mergem la d-na dr, dar mi se pare o vesnicie pana atunci.
Voi cele de trimestrul III aveti dureri de spate. Eu am inceput chiar sa si respir mai greu. Incerc sa beau multa apa, ceea ce face sa transpir ca un porc.
Va pup si astept raspuns de la voi!
Lorena si cei doi (BOCANILA si BAMBY) 31 de saptamani.
Albinutzza spune:
Lory, si eu respir greu, chiar aseara...am avut asha ceva ciudat, nu mai imi puteam reveni, dar cred ca e si de la vreme, si de la faptul ca bondarelu'
apasa pe diafragma.
Pe mine mijlocul ma omoara, la mine e si din cauza greutatii, si am obsv ca ma doare cand stau mult in pat...la tine cu atat mai mult, ca tu duci 2
Albinutzza
32+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
emaaimee spune:
Buna burtici,
V-am citit,dar nu am avut timp deloc de scris,acum mor de somn.Si pe mine ma doare spatele cam tare,nu ma pot odihni deloc noaptea,cand adorm-ma trezesc mai obosita decat am fost la culcare!Ce bine de voi ca va intalniti!
Ce s-a intamplat cu monik25me-imi pare tare rau daca a patit ceva unul din bebelusi-sa aiba grija de ea si de cel ramas
Cine imi da si mie un nr de Connex sa va trimit si mesaje ca o sa imi schimb providerul de net prin iunie!Sper sa ne pune repede net.Ca astia cu care suntem desi broadband-calit lasa de dorit!
Pupici!
si pestiuc iubit&saltaret de 33s+
emaaimee spune:
Adriana-la multi ani sotului si sa fiti fericiti in trio![]()
lulu75-imi pare nespus de rau ca trebuie sa treceti prin asta-va doresc sa fie o schimbare in mai bine,mai ales ca sotul e supercalificat!Si ai grija de bb care trebuie sa mai stea in burtica inca-incearca sa te calmezi putin
pisi_ella-sa te faci repede bine!
Scumpi trage la sughituri,imi e si mila de el cu toate ca stiu ca e normal sa sughite!
si pestiuc iubit&saltaret de 33s+
delia grozav spune:
Buna seara la toata lumea. Eu tocmai am venit de la gimnastica pentru gravide si acum in timp ce va scriu mananc ca nu mai pot de foame.
La gimnastica pentru gravide se fac la inceput exercitii propriu-zise de gimnastica in ritm foarte lent apoi exercitiile Kegel, respiratiile tip Lamaze (asa se scrie corect?) si se incheie totul cu relaxare.
Intre timp se discuta cate ceva despre nastere , ingrijirea copiilor, se prezinta uneori casete cu nastere, dar cursul e facut de o profesoara de educatie fizica asa ca nu tot ce spune ea e chiar corect, dar decat nimic e bine si asa.
Cel mai mult imi place atmosfera foarte relaxata si faptul ca vezi ca si altii se confrunta cu aceleasi probleme ca si tine, ceva de genul ce avem si aici pe forum dar e altceva cand ne intalnim efectiv.
Acum nu merg chiar de fiecare data(se tine de doua ori pe saptamana) dar cand eram gravida cu Adi eram pur si simplu dependenta de aceste intalniri si am ramas cu cateva prietene foarte bune de atunci.
Asa sper sa ramanem si noi-mamaicile de iulie-august 2005 de aici de pe forum, pentru ca intre noi toate simt ca s-a creeat o legatura speciala.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.
Dede
,Adi
4 ani si Medeea (32 sapt)
Monicutz spune:
Salut burticutelor.
Am fost si eu la doctor si totul e in regula. BB e tot cu capul in jos. Am luat vreo 9kg pana acum (33s).
Anis, ce s-a intamplat cu k25me? Am dedus din mesajele voastre ca s-a intamplat ceva cu unul din bb. A nscut si a supravietuit doar unul? Avea termen la jumatea lui august!
k25me, iti doresc putere si mult curaj. Suntem cu sufletul langa tine!
Lulu bafta multa si nu te ingrijora ca nu mai are sotul tau job. O sa-si gaseasca altceva pana la urma. O sa se aranjeze lucrurile pana la urma.
Adriana, eu n-am inca calduri...oricum aici e in continuare destul de frig in unele zile. Nu toate...dar mai ales in weekenduri. Cred ca la Toronto ploaia are contract cu weekendul. Cum se apropie sambata....vine ploaia!
Nu mai stiu cine intreba de epidurala. Eu m-am gandit sa o fac si doctorul meu e de parere ca e mai bine sa o faci. Mai ia din durere. Important e sa nu o faci la dilatatie mare, asa cum spunea si AC. Stiu insa ca fiecare spital are regulile lui. La noi stiu ca daca ai trecut de o anumita dilatatie nu-ti mai face nimic. Stiu ca la dilatatie 4-5 iti fac epidurala aici.
Anis, si bb-le meu tot asa face...doarme la ploaie si e activ cand e vreme frumoasa!
Va pup ca am scris un roman intreg!
, 33s
mamini spune:
fetelor, eu sunt super flescaita, am dormitat apoape toata ziua, nu mi-a fost bine deloc...burtica ma supara din ce in ce mai tare, asa ca mai mult in pat.
sper miine sa fie o zi mai buna.
pupicei
M28s