Copilasi din 2002 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Elena multumim ..hihi....orice cioara isi lauda puiul

Azi am fost la plaja cu Mariuca si desi era cam vant si apa cam rece nu am scapat pana nu s-au balacit un pic puii
fug ca s-a trezit

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Elena noi iti vom arata marea in poze(asta asa de consolare)
Corina azi i-am cantat si eu Mariucai de pe subiectul deschis de tine un cantecel drag mie Are mama o fetita....
Nici nu mai stiam exact versurile.Ai avut o idee excelenta.
Sinzi sa vezi ce va fi cand se va incalzi apa.Abia astept!!!!!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

1 iunie 2005

Mergi la inceput

Sa va povestesc o intamplare haioasa....
Ieri ne-am intalnit in parc cu o prietena cu fetita de 2 ani si baietelul de 1 luna...
David foarte incantat "bebe" sa ajute la impins la carut...eu il intrebam "iti place bebe?" "daaaaaaaaa" "vrei sa il luam acasa?" "nuuuuuuu!!!" iar sora lui " sa il ducem inapoi la spital"...
Hehehe...astia mai mari sunt programati sa fie singuri la parinti si sa nu isi mai doreasca fratiori sau surioare!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Revenim in clubul bolnaviorilor, acum George incepe sa tuseasca si e ragusit, de abia am povestit la telefon cu el. Nu pot sa stau linistita acasa cand il stiu asa, sa vad cum e pana maine si daca nu, il aduc acasa la "doamna dotoia". El stie ca acum ia tratament si e bucuria lui, ca tot ii plac "ciopelele de tatament"=siropelele de tratament! Dar eu nu sunt deloc bucuroasa, ca tocmai ce am scapat cu nasucul saptamana trecuta. Vremea asta e tare pacatoasa!
Sanzi, eu tot ii spun de bebe mic de cand l-am dus la "Dabidu" = David, copilul unei prietene, pe care acum il imita la greu. Il iubeste, il pupa, se stiu deja de 6 luni, ma lasa sa il tin in brate, dar atunci se inghesuie si el la mine in brate... dar nu vrea sa aducem acasa "tetze mic" (bebelush). Oare chiar or fi croiti sa creasca singurei? Ca eu tot ma gandesc ca timpul trece si... al doilea bebe e de dorit pana in 35 de ani (si daca o fi supa, nu-i bai)!
Cristina, bune si pozele! Multzam fain, noroc de voi!
Fug si va pup pe toate si pe toti bebeii... sa ne fie sanatosi!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Azi am invins wc!!!!!!!!! L-am tinut mai toata ziua in casa si i-am pus chilotei si a cerut de fiecare data pipi la wc (desi s-a scapat un pic) si kaka l-a facut la wc!!!! Sunt asa mandra...hihi...

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna ziua

06.06.2002--- Iulia Elena ---MirelaIulia
La Multi Ani Iulia, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucuri si impliniri.

07.06.2002--- Francesca --- GabiG
La Multi Ani Francesca, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucuri si impliniri.

sinzi_ana felicitari pt isprava cu Wc... David tot asa sa o ti... esti baiat mare acuma.
helleneC multa sanatate la George, sa scape repede din clubul mucosilor.
gabi.i am vazut si eu pozele, superbe.. sa iti traiasca scupii de copii si sa iti aduca multe multe bucuri si impliniri.
crig72 poze noi cu Mariuca nu mai aduci? Le-am vauzt cele di calatorie pe albumul lui sinzi_ana, aveti doi copii superbi amandoua.
corina_iulia am notat si eu cantecelele ce le-ai pus tu la acel subiect.. buna idee...
Anina_n concediu placut si sa vi cu poze de la serbarea Cristinei .
Lucia_Mirela cum se mai simnte Liviu? Ce mai zice, ce mai deseneaza?

Noi:
Bine sanatosi cu toti, sambata am fost la o petrecere cu cel mic... petrecere de adulti dar erau si copii.. nu va povestesc ce rau a fost Julian, cel mai rau dintre toti copii. A alergat intruna prin casa, pe afara, fugea in strada la masini imediat ce nu era cineva atent la el , mi-a scos peri albi nu alta albi de tot . Fugea printre oamenii, voria el sa fie centrul atentie, impingea pe toti, ii lua de mana si ii ducea in parkare sa le citeasca numerele la masini, sa le zica culorile la masini, la poze a impins pe toti de langa el.. cand aduce pozele si vi le arat, o sa vedeti ca e tot plagaret ca nu il lasam sa faca ce vroia. Nu am putut nici manca bunatate de mancare romaneasca la cat ma alergat din sus si in jos... Ce sa ma fac cu el, acasa nu e asa, e cuminte, asculta, se joaca singur... o fi fost asa ca nu avea cu ce se juca? Sau din cauza la 10 biscuiti cu ciocolata care ia primit... sau copilul meu nu stie sa se poarte in public . Ce ma fac? Ce ma fac?
Si in aceea noapte se trezea si urla plangea, se zvarcolea .. dupaia adormea iara.. nu trecea o ora de somn si o luam de la capat.

La gradinita am inceput sa mergem azi iara... i-a placut trae, i-a fost dor de copii si de gradinita, era foarte incantat, foarte receptiv si atent la ce ii zicea educatoarea... a facut o lucrare frumoasa de data asta singur ... poza in album, trebuia numai sa lipeasca creaturi pe o foaie de hartie.. ee a mai lipit el si altceva pe langa creaturi ... dar a iesit lucrarea tare ingrijita.
Cantecele o sa va aduc saptana viitoare de la gradinita, dar intre timp va sc cateva dintr-o carte luata de la biblioteca.. si va mai sc si cateva povesti scurte de 5 minute, vreti?

O zi buna si multa sanatate la toata lumea si la toti copii

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Buna seara!Elena tare rau imi pare ca si voi aveti probleme. Chiar daca nu are febra si e ragusit, nu mai sta, du-te la doctor sa nu fie vreo laringita pacatoasa! Sanatate multa!Faza cu bb mic la noi e ok, mereu am povestit despre un posibil fratior sau surioara si e tare incantat. Anul trecut pe vremea asta, chiar imi spunea sa deschid usa ca poate suna fratiorul la usa ca doar am zis ca o sa vina. Si inca nu ne-am tinut de cuvant!Gabbriela imi pare rau de ce aud, cred ca a fost totusi de la prea multa ciocolata asa ca pe viitor grija mare!Noi am luat rezultatul de la radiografia pulmonara si asteptam cu sufletul la gura maine sa fie citit.Sanzi felicitari! Asta da eveniment! Mie imi venea sa strig in gura mare, sa spun tuturor cunoscuti sau nu, ca am scapat de pampersi. Asa ca iti inteleg bucuria.Am fost azi si la gradinita tot cu urlete si plansete. Dupa ce am plecat a mai plans un pic si apoi s-a jucat cu copiii. Vechea poveste. ..mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desene noi-LiviuAl doilea tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

http://www.enchantedlearning.com/crafts/

la acel link gasiti multe lucrari (lucru manual) ce puteti face cu copii in casa.
Spor la lucru.. si ca de obicei curioasa cum sunt, sa ne dati numele la lucrarile care le incercati si eventual o poza cu lucrarea... sa vedem si noi maiestria copilului.
O zi buna

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Sanatate multa la toti copilasii bolnaviori!
Gabriela nu-ti fa probleme ca Julian nu a stat cuminte . La varsta asta noi trebuie sa avem mare rabdare ca ei au multa energie.Si ne prinde si noua bine ca mai dam cateva kilograme jos alergand dupa ei.(in cazul meu)Am mai pus niste poze de pe 1 iunie.Mai noi nu am inca.
Sinzi sa inteleg ca in curand senza pampers?Bravo David!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

1 iunie 2005

Mergi la inceput

Gab, bravo lui Julian...e tare talentat...
Si noua ne e dor de gradinita!!!! Cred ca am sa il mai iau cu mine la gradi sa se mai distreze un pic...cel putin la serbare il iau sigur!!! De abia astept si eu!!!

Elena multa sanatate lui George!!!!

La noi ploua si am iesit un pic afara si DAvid nu mai putea de fericire ca e apa peste tot, inclusiv in capul lui si nu am putut sub nici o forma sa ii pun pelerina de ploaie carutului sa stea la adapost, asa ca l-am lasat in ploaie si a venit ud acasa...
Ai mei copii de la gradi azi au plecat in excursie mititeii...pe vremea asta!!!

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput