Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
naomi_ioana spune:
Isabele multa sanatate si multa bafta la Bucuresti...ti-am vazut albumu de poze,frumosi foc dar intradevar nu zici ca sunt frati...mai ales gemeni...mai scriene cand ai timp,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ionella3003 spune:
isa, mai bine intrebi la parintii intreaba, parintii raspund... habar nu am care e tariful... multa sanatate si sa dea Domnul sa treceti cu bine si peste aceste incercari...
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Eftimie C. spune:
Buna, fetelor.
Isabela, urmeaza sfatul lui Naomi-Ioana si intreaba la cap "parintii intreaba-parintii raspund".Eu acolo am gasit multe raspunsuri.
Tine-ne la curet cu ce ai rezolvat, daca ai fost la Bucuresti sau cand te duci.Eu am rezolvat problemele lui Edi tot la Bucuresti si chiar daca a costat, s-a meritat.Sper ca totul sa fie in regula si la controlul din mai.
Va
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ionella3003 spune:
Buna, dragelor!
Mai stiti ceva de Bella ce-a rezolvat cu operatia lui Stefanut? Ma rog ca totul sa fi decurs ok si ca au trecut cu bine peste acest hop...
se pare ca au trecut gerurile din zona, de ati disparut asa... cred ca sunteti la plimbare... nu-i asa?
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
Mai fetelor, ce mai faceti voi???
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Eftimie C. spune:
Salutare pietrencelor!
Ma gandeam ca ati abandonat subiectul.
Eu sunt prin zona si as dori sa mai vorbim si sa tinem legatura, dar se pare ca pe acest subiect se intra mai rar.
Ce facem?Ne auzim zilnic?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
yashy spune:
SAlutare!! Bine v-am regasit
si un calduros
bun venit celor care-au venit in ultimile 6 luni
... timp in care eu am chiulit....
Am cautat si eu subiectul acum ceva timp... dar cand am vazut ca nu-l gasesc nici pe pagina 7 sau 8... am zis ca s-a inchis... Ma bucur ca am gresit!
Noi suntem bine, sanatosi! Luka creste vazand cu ochii, e obraznic, nu asculta, dar asa de tare ma bucur ca-i asa! N-as vrea sub nici o forma sa fie cuminte si sa asculte!
Daca ar putea ar sta o zi intreaga la calculator, de fapt azi si-a cam dublat portia... a jucat o multime de jocuri de pe net! Abia acum l-am putut ridica de aici
.
Inca o data va pupic pe toate si sper sa ne scriem mai des!
Eu am terminat Economicul in 1997.
Adina & Luka
(4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
yashy spune:
Am deschis partea a patra!
Dati un clik www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70114" target="_blank">aici.
Adina & Luka
(4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami