Pdf -> Word
Raspunsuri - Pagina 2
adusca spune:
quote:
Originally posted by dante01
sparge-i protectia, da-l in masa...
da-l in masa, da-l in scaun
dante01, hai sa facem un targ cinstit, tu ma inveti cum sa citesc documentele care-s in format pdf (de unde iau un program de acest gen?) si io te invat unde sa pui cratima, de acord?
p.s. marius si joxy, va trag doo peste deste daca-mi editati mesaju', nu va bagati voi in afacerea mea.
Fetele de pe DC babusca adusca
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
adusca spune:
offfff, tre' sa dau bere ca tie nu-ti lipsesc cratime.
si parca vad ca ai sa vrei din cea mai scumpa, da' n-am de ales, mai ales dante01 s-a dat la fund.
deci baga
dante01 spune:
ati profitat de greseala mea si de faptul ca n-am mai intrat pe forum sa faceti bascalie de mine...
parca voua nu vi s-ar fi intamplat nici o data sa papati o litera, o cratima sau alte semne de punctuantie...
in fine, parca era o cheste in regulamet pe tema asta...si daca vreti greseli de ortografie gasiti garla si in alte posturi...
@adusca
no deal!
@carola
trimite-mi si mie fisierul si zi-mi exact ce te intereseaza...
@marius
daca imi trimite fisierul,zi-mi si mie te rog, ce ai incercat in mare (sa nu mai incerc si eu aceleasi chestii)
si nJOY ...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
grati.ela spune:
Buna! Fa-l intai html cu PDF to HTML converter Pro, si apoi transferi in doc. Atentie insa ca se pierd formule si tabele. Gratiela.
adusca spune:
quote:
ati profitat de greseala mea si de faptul ca n-am mai intrat pe forum sa faceti bascalie de mine...
parca voua nu vi s-ar fi intamplat nici o data sa papati o litera, o cratima sau alte semne de punctuantie...
in fine, parca era o cheste in regulamet pe tema asta...si daca vreti greseli de ortografie gasiti garla si in alte posturi...
@adusca
no deal!
'aiiiiiiiiii bre dante01, nu fi uracios, plizplizpliz help-me, marius e in stare sa ia si chielea de pe mine.
plus de asta zau nu te-am corectat, m-am oferit s-o fac numa' daca ma ajuti.
hai ca stiu ca esti baiet bun si nu ma lasi tu de izbeliste pe mana profitorilor
zana spune:
Incearca si asta:
Din bara de instrumente(Tools) Acrobat Reader punctezi pe T(selectie text), selectezi textul, apoi Ctrl C, deschizi Word-ul si Ctrl V.
sau http://solidpdf.com/convert_pdf_to_word.htm, o versiune trial care face conversia dorita.
Sper sa-ti fie de folos!
zana
marius spune:
quote:
@adusca
no deal!
@carola
trimite-mi si mie fisierul si zi-mi exact ce te intereseaza...
@marius
daca imi trimite fisierul,zi-mi si mie te rog, ce ai incercat in mare (sa nu mai incerc si eu aceleasi chestii)
si nJOY ...
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
E protejat la toate celea' cu parola... no modify, no printing... adica nimic lasat la indemana.
Co soft-uri alternative strica textul initial si devine aiurea totul... deci nu merita. Asta e cu pdf-urile.
Adusca: ce anume vrei sa stii?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
adusca spune:
quote:
Originally posted by marius
Adusca: ce anume vrei sa stii?
Cum pot citi documente in format PDF? Ce program imi trebuie?
Si sa nu uit, cer public scuze lui dante01, nu vreau sa fie nimeni suparat din cauza mea.