Superstitii prostesti

Superstitii prostesti | Autor: mandyksch

Link direct la acest mesaj

Buna seara fetelor, deschid un subiect ce poate ca este de-a dreptul prostesc dar trebuie sa ma descarc undeva si sa va rog sa ma scapati de gandurile aiurea pe care le am.

De cand am ramas insarcinata, visez foarte mult cu bunicii mei care au murit acum cativa ani.Visez foarte des cu ei, aproape in fiecare noapte, ba cu bunica ba cu bunicul sau cu amandoi. Am mai avut un coleg de clasa care a murit acum doi ani in accident de masina si-l visez si pe el f. des. Nu stiu de ce dar a inceput sa-mi fie frica, ma gandesc ca este un semn ca o sa se intample ceva. Si eu nu vreau sa ma mai gandesc la asa ceva , si nu mai vreau sa mai am asemenea vise.

Eu i-am iubit f. mult pe bunicii mei si eu am fost nepoata lor preferata, si totusi visele astea ma inspaimanta, In visele astea nu se intampla nimic rau, doar povestesc cu ei , ii ajut pe acasa (sau ma rog ii visez in casa in care ei au locuit), ei nu-mi fac sau zic nimic rau.

Ce sa fac sa scap de visele acestea si sa nu ma mai gandesc la tot feluri de lucruri prostesti? Dati-mi un sfat. Si va rog nu ma condamnati pentru superstitiile mele,

Mandy, 16+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

In primul rand felicitari pentru sarcina
Nu are rost sa gandesti in felul asta, si eu mai am vise urate, mai ales de cand am ramas insarcinata, ca nu il mai am pe bebe sau tot felul de alte cosmaruri.
Sincer nu imi fac probleme pentru ca nu ne putem trai viata dupa vise sau cosmaruri.
Nu te mai gandi ca totul va fi bine.

Adriana si Aidan 34+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Eu daca as visa asa ceva....as lua-o ca pe un semn, ca persoanele pe care le-am iubit foarte mult si care la randul lor m-au iubit foarte mult sunt aproape de mine.
Am motive sa spun asta.....si as vrea sa am un vis de genul asta, un semn...ceva.

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

MANDY,
incearca sa te linistesti si sa alungi gandurile negre.
Eu de cand a murit sora mamei mele o visez periodic. La inceput imi era si mie frica, nu stiu de ce, poate pentru ca a murit brusc, in urma unui anevrism cerebral, a cazut in coma si nu s-a mai trezit.. Avea 35 de ani...
Eu si sora mea o visam periodic, am fost nepoatele ei preferate, mai ales ca era si o diferenta mica de varsta intre ea si noi.

Si eu spun, asa cum spunea si Ruxel, ca o visez pentru ca intre noi a fost o relatie mai speciala si stiu ca ne-a iubit mult pe mine si pe sora mea.

Bucura-te ca ti se arata in vis si ca inca mai poti vorbi cu ei.

Numai bine si sarcina usoara,
Katink si dulcineea mea 29+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Mandy daca te sperie visele cu bunicii tai, ar trebui sa mergi sa le dai de pomana si sa le aprinzi o lumanare. N o sa ii mai visezi. Eu asa am facut. Te pup si sarcina usoara.

Lori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Nu trebuie nicidecum sa socotesti ca semne negative aceste vise! Femeile gravide devin hipersensibile din punct de vedere spiritual-energetic in timpul sarcinii. Poate acesta este si motivul pentru care esti mai receptiva sa ii visezi asa de des.
Pe de alta parte, luand-o din perspectiva psihologica, iarasi este foarte explicabil: ei inseamna pentru tine probabil in mod inconstient sursa arhetipala a sigurantei, pentru ca au fost langa tine atunci cand aveai nevoia cea mai mare de aceasta siguranta, in copilarie.
Iar sarcina este din nou o perioada in care instinctul femeii cere imperios sa fie ocrotita. Si atunci din inconstientul tau izvorasc aceste icoane perfecte ale stabilitatii si ocrotirii: bunicii tai.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 30 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multumesc fetelor foarte mult pentru incurajari si cuvintele voastre frumoase.Nici nu va puteti imagina ce mult inseamna pentru mine.
Trebuia sa ma descarc undeva caci tineam in mine lucrurile astea de o buna bucata de vreme si imi era frica sa le spun celor apropiati probabil de teama ca se vor uita ciudat la mine.

M-am mai linistit si de acum incolo ma voi gandi numai la lucruri pozitive si voi fi optimista.

Va pup

Mandy, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

sunt doi ani de cind a murit bunicul meu si intotdeauna ma bucur cind il visez. e mereu cu noi si stiu ca nu mi-ar face nici un rau. inainte sa stiu ca ramas gravida, am visat ca stateam cu el undeva pe o terasa-numai noi, asezati la o masa , si eu aveam o fetita, care abia statea in picioare, la mine in brate si bunicul o tinea de minute si se juca cu ea. m-a frapat, in vis el era ca atunci cind eram eu mica, in putere, barbierit impecabil, palton, palarie si bastonul elegant sprijinit de scaun. parea atit de fericit...si apoi am aflat ca sunt insarcinata si mult mai tirziu ca am fetita. si stiu ca bunicul se bucura pt mine, ne iubeste si ne ocroteste pe amindoua. e un privilegiu sa tii "legatura" cu cei dusi, bucura-te!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

tu ii visezi pe cei dragi, daca legatura dintre tine si ei a fost foarte puternica, atunci probabil ei simt ca tu treci printr-o perioda unica, si se bucura .Cel mai bine este sa te rogi pt ei si pentru tine si sa aprinzi luminari.Ai mare incredere in dumnezeu si tine. Nimic in aceasta lume nu este intamplator.Nu cred ca e ceva de rau si nimeni nu cred ca te balameaza pt superstitile tale.
E o perioada in care se vor acumula multe superstitii, asa ca nu ai nici o teama
Ai grija de tine si de burtica ta

Lavi

Mergi la inceput