teratospermia + astenooligozoospermie
Raspunsuri - Pagina 5
rem spune:

Astazi am primit rezultatul de la spermocultura, si, spre disperarea mea, imi zice
de la laborator ca nu am nimik - "fara flora" se exprima...(si eu care speram ca e vreo infectie, ceva palpabil care sta la baza ultimei spermograme dezastruoase
...
Insa, si aici vine vestea cea buna, imi zice ca mi-a facut pe lotul respectiv de
si o spermograma si ca stau destul de binisor (cica, de ce am vrut sa fac spermocultura?!?!..): ma uit si eu
si nu-mi vine sa cred : nr. 72,2 mil / mobilitate 70% (40% normokinetici,30%hipo si diskinetici) / malformati 17%... sa pic jos si mai multe nu ![]()
...va reamintesc ca acum aproape 3 saptamani spermograma mea arata cam asa : nr. 26,6 mil / mobilitate : 25% / malformati 68%... cand i-am zis cum arata ultima spermograma nici lui nu-i prea venea sa creada (m-a intrebat daca nu am luat antibiotice, sau daca nu am avut viroze, raceli, febra etc...insa bineanteles ca nu am avut nimik
...
Deci, ori tratamentul pe care il iau de aproape 3 saptamani (si de care am
atata da rezultate ...si imi cer scuze fata de urolog pe care il consideram neprofesionist 
), ori se intampla o minune
...sau mai degraba amandoua...
Va readuc aminte ce mi-a dat urologul: Seleniu, Crom, vit.E si Biosiluet - toate cate o pastila pe zi, timp de 4 luni...
Ma rog ca minunea sa dureze...si peste 3 luni sa am o spermograma normala...si poate si...
...ceea ce va doresc si voua...![]()
![]()
![]()
Week-end placut!!!
I PUP YOU!

Catrinel_17 spune:
quote:
Originally posted by princess
Eu am gasit cateva produse naturiste romanesti indicate in oligospermie printre care si Tribulus terrestris , care se afla si in compozitia Tribestanului.
Princess, ai putea sa-mi spui ce produse ai mai gasit?
Ne confruntam si noi cu problema asta si as vrea sa stiu ce am mai putea face….
Multumesc mult!!
Sanatate si numai bine
_
I am not insane, just emotionally unstable.
thea_m spune:
Rem ma bucur ca evolutia este favorabila. Se pare ca raspunzi bine la trat. dat de urolog. Cred ca peste 2 luni spermograma ta va fi OK. Si va aparea si bb cat de curand.
Teodora
princess spune:
Rem, felicitari!Cu asa rezultat ,poti fi linistit ...Este chiar o perfomanta sa triplezi nr.
in nici o luna ! Sa va ajute Dumnezeu sa aveti BEBE
frumos si sanatos cat mai repede!Bafta!
Catrinel,iata ce produse am mai gasit:maca , potent power , zincatin , naprasnic , branca ursului (toate sunt naturiste).Ma mai documentez si o sa-ti mai scriu ce am gasit!Incerc sa iti dau un mesaj pe PM pt. a-ti recomanda un site!
Catrinel_17 spune:
Multumesc mult, Princess! 
sanatate si bafta mare!
_
titelu spune:
Nu pot spune decit ca ma bucur ptr tine
Am ramas cu ochii lipiti de rezultatele pe care le-ai primit
Sper ca in sfirsit sa te poti bucura
Totusi,cum ai procedat?(tratament,alimentatie,etc)
rem spune:

Titelu dupa cum am mai scris, in afara de tratamentul inceput aprox. acum 3 saptamani (Seleniu, Crom, vit.E si Biosiluet) nu am mai facut nimik deosebit...
(binenteles ca fara fumat, bauturi alcoolice tari, stres cat mai putin, etc. - stiti si voi recomandarile generale)...
Dar in rest am urmat doar acest tratament, pe care spre rusinea mea
l-am luat in deradere la inceput
(Biosiluet ?!?!
)... oricum tratamentul tine 4 luni si sunt curios atunci ce rezultat voi avea la spermograma...
Si, binenteles ma rog tot timpul pentru vindecarea
si pentru un
...
Sincer, nici acuma nu prea imi vine sa cred rezultatul respectiv... la un moment dat incepusem sa o iau razna rau de tot: ma gandeam ca o fi incurcat
eprubeta cu
mei...![]()
Tinand cont de evolutia
mei din 2003 pana la penultima spermograma (vezi primul post), timp in care am luat numai Branca ursului si vit.A+E, evolutia din ultimele 3 saptamani este incredibila...![]()
Multumesc tuturor pentru incurajari si bafta si voua...
I PUP YOU!

flavia ramona spune:
Rem, in sfarsit o veste buna. Tinem pumnii si ne rugam sa fie cel putin la fel de bine si dupa 3-4 luni. Sa ne tii la curent cu rezultatele tale.
Victoria spune:
Rem, scuze de raspuns tardiv dar am fost plecata...Da, ureaplasma o " fac" si femeile si barbatii, nu are preferinte de sex
..din fericire inteleg ca nu ai.
Ma bucur mult de rezultatele tale bune, ti-am zis ca si sotul meu a ajuns la parametri normali cu branca ursului, seleniu+zn, catinofort, napraznic, etc
Sper pentru noi toti sa avem bebei cat mai curand,
V
veni, vidi, Victorie!
Catrinel_17 spune:
Stiti cumva, e bine sa ia si ginseng sau conezima Q10?
va pup si multa bafta!!
_