gris de la ce varsta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_stark spune:

si eu am citit ca grisul ingreuneaza absorbtia calciului; si in mod evident ingrasa copilul. fetita mea are 6 luni si jumatate si inca nu a mincat nici gris nici alte cereale. ce alte cereale credeti ca ii sunt benefice? ea este f bine dezvoltata, o hranesc preponderent cu lapte matern si nu a fost bolnaviaora nici macar 1 zi( asa sa o tina D-zeu!)azi dr mi-a zis sa ii dau si piine... i-am mai dat cite o coaja de piine in minutza si mai molfaie la el... oare este suficient?!
va pupa,
sabinutza mamarutza si mamica ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

roxana explicatia ta e cat se poate de corecta dupa parerea mea
pe de alta parte e drept ca cerealele din oras gen nestle sau altele sunt, calitativ mai bune si probabil mai hranitoare dar totusi noi am crescut cu gris clasic si nu mai suntem anemiati sau bolnavi de cine stie ce, in plus folosirea lor e mult mai comoda decat a grisului care trebuie fiert minim 5 minute si probabil si asta e un amanunt important in alegerea lor
am vazut pe piata gris cu vitamine si surpriza are exact acelasi lucru in el ca si cel de la humana nestle sau altele dar pretul e la sfert si totusi de ce nu si clasicul gris daca gris instant da

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Eu folosesc cereale, insa rar dau copilului si gris normal, imbogatit cu vitamine si minerale...Zic rar pentru ca nu se omoara...Prefer sa nu-i dau multe fainoase!

Ce spui tu e perfect adevarat...Marile companii care comercializeaza produse pt copii trebuie sa traiasca, nu??? E edevarat ca cele instant sunt mult mai ushor de folosit, plus ca varietatea de cereale este mai mare, sunt preparate (poate) in alte conditii, etc...Au diverse adaosuri...toate NATURALE...
Repet, si eu dau copilului cereale, am incercat mai multe (Nestle, Milupa, Yotis, Knorr, Bebi, Bebelac, Nutriben...si probabil mai exista pe piata romaneasca si altele, eu pe cele enumerate le-am incercat!...)
Nu-mi place sa merg pe "mana" altora, incerc... si eu decid ce-mi place si binentzeles, ce-i place si copilului, IN CUNOSTINTA DE CAUZA...

Multa sanatate puiutzilor si minte mamicilor!

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)

Mergi la inceput