Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

raluca bine ai revenit. imi pare rau ca aveti probleme, daca (doamne fereste) s-o fi procopsit si mariuca cu dermatita atopica, eu si fulguletz cuntem "mama atopicilor" asa ca-ti putem impartasi din experienta....
miki esti frumoasa rau de tot in rochita portocalitza. si alex dulcel si cumintel...cum statea el intre petale... si tare simpatica e povestea cu nasterea lui alex. hahaha, zici ca ai luat storcator de fructe pt. alex? eu l-am aruncat cat colo dupa vreo 2 utilizari: mai mult spalam componentele lui decat faceam suc

mey nus' ce e cu netul asta ca deschide o poza pe minut! mooorrr langa el! si am atatea de vazut!

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna fetelor,

Mie nu mi-a mers netul aproape 2 zile si am ramas in urma. Acum sunt si foarte ocupata sa fac bagaje ca plecam pentru aproape 1 sapt la Oradea. Trebuie sa pun de toate in bagaj dar in acelasi timp sa incapa in masina ca loc nu prea este: fetele in scaunele in spate, eu in fata si bagajele in portbagaj numai ca MATIZ aproape ca nu are asa ceva. Cel mai greu e sa ma decid la ce renunt. Mi-e groazaaaaaaaaaa de drum pentru ca Anei ii este rau si vomita de 2-3 ori pana ajungem. Acum fiind mai mare sper sa isi dea seama si sa ma anunte si pe mine inainte de a tapeta scaunele .

La multi ani Iris Sophie si David, sanatate multa.
Mikimi arati super, bb e mandru cu asa mamica.
Luminita, flacaul tau va rupe gura targului cu ochii lui albastri.
Ma duc sa mai fac bagajul si mai intru mai tarziu.

http://community.webshots.com/user/niculas
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

PAXELA... da tu unde esti mama?... Auzi tu... ne vedem mai toata ziua si imi zici pe internet ce ma intereseaza...

Fetelor... tuta sunt... Tre sa ma duc la dr sa imi zica de fii-miu ca e cu inima si oboseste la biberon si de aia nu-l mai vrea chiar daca ii e foame??????????? E clar ca sunt Mi-a zis sa-i dau cu seringa sa pape ...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Carmen,drum bun si petrecere frumoasa.Te inteleg,si eu am un portbagaj mic si daca bag carutul...bagajele le pun pe scaun in fata.De aceea ma si gandeam ca ptr.la mare sa iau un carut sport.Ai incercat cu pastile sa nu-i mai fie rau Anei????
Mikimi,dupa lupte seculare.....Superba rochia,mamica la fel si BBlusul va intrece pe toti!De unde ai luat-o?Ca eu o sa fiu nasha anul asta......

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Of,Felis,am citit....Bine ca ti-ai dat seama de ce nu vrea biberonul.....Dar la canuta ai incercat?Am citit si de medicii italieni.Dumnezeu sa te ajute!Si sa-ti dea putere sa realizezi ce vrei.Pupici lui Mihaita de la Mariuca.

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Felis ala care mi-a vandut nu raspunde la telefon...il caut demultttt.Nu te-am uitat.
Andreea rochia este de pe Lipscani magazinul Christian Philippe.
Carmen drum bun si spor la bagaje..si noi stim cum e la plimbare, nasol ca voi aveti pentru 2 de facut.Dar esti cu experienta nu ?

botez
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Azi m-a apucat nostalgia vremurilor cand eram gravida... si am inceput sa caut prin arhiva... Mi-am adus aminte ca primele mele postari pe acest site au fost la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22273&whichpage=1" target="_blank">mamici de noiembrie-decembrie 2004... asa ca m-am gandit sa va salut

la bb si mamici... si mai trec pe la voi sa va mai salut!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Mikimi, am experienta la carat toata casa la "redus" din bagaje sunt incepatoare .
AndreeaAnei am sa incerc sa ii dau METROCLOPRAMID picaturi daca o pacalesc si incerc sa ii dau mai putin de mancare (oricum nu prea vrea ea). Pentru Daria si noi avem carut sport dar care se si rabateaza asa ca e OK. Peste o luna mergem si noi la mare si acolo trebuie sa mai caram si galetuse, stropitori, colacei, saltele etc.
Apropo de mare, ati gasit vreo una din voi (in Romania) chilotei speciali pentru intrat in apa. Stiu ca exista dar in Romania nu stiu daca sunt.

http://community.webshots.com/user/niculas
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi maine avem vaccinul si am auzit ca reactiile la el sunt mult mai urate decat la celelalte
bebei vostrii cum au reactionat? au facut febra mare? au marait rau?

sincer as vrea sa nu existe ziua de maine

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Si eu mi-as fi dorit la fel Paxela...Vladut a avut febra mare, si inca n-a fost plangacios si marait pe cat era febra de mare...da a trecut vaccinul l-am facut joi la 11.30, manifestarile au inceput pe la 8 seara si au tinut pana vineri seara, sambata era ca nou...oricum el vrea din ce in ce mai mult in brate fie ca are motiv sau nu...oricum am vazut ca e o moda pe la copii astia...
Bafta si sa fie bine ptr Silviu.

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput