Adrese ascunse in Yahoo

Adrese ascunse in Yahoo | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

Cum sa fac ca atunci cand vreau sa trimit un mail la mai multe persoane de pe o adresa de Yahoo Mail, sa nu vada ceilalti la cine am trimis? Adica sa scrie la "to": undisclosed recipients sau adresa mea de mail... stie careva?
multam

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Pui adresele in campul BCC. Daca nu este activ vezi ca ai un link acolo unde "compui" mailul pe care scrie BCC Field.

O zi buna,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cind dai Compose din Yahoo Mail ai sa vezi deasupra cimpului unde inserezi adresa "Add BCC". Apesi acolo si o sa apara un cimp unde vei introduce destinatarii. Fiind BCC (blind carbon copy) ei nu vor vedea cui ai mai trimis. In cimpul "To" pune adresa ta.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multam fetele, se pare ca merge. totusi tre sa scriu si la "to" ceva, ca altfel nu imi trimite mailul. daca scriu adresa mea, inseamna ca primesc si eu mailul. nu se poate evita asta cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Nu, nu se poate evita. Trebuie sa pui ceva la "To:"
Oricum adresa ta de e-mail se vede la "From"... asa ca nu vad ce te deranjeaza sa se vada si la "to:"

Cu respect,
G.

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by joxy

Nu, nu se poate evita. Trebuie sa pui ceva la "To:"
Oricum adresa ta de e-mail se vede la "From"... asa ca nu vad ce te deranjeaza sa se vada si la "to:"

Cu respect,
G.

Choose life

ok, deci trec adresa mea la "to" si celelalte adrese la "bcc". apoi o sa sterg mailul pe care-l primesc eu inapoi.
mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

ce bine ramoniko ca ai deschis subiectul ca si eu eram interesata de ceva vreme si imi bateam capul singura ca sa gasesc o solutie.
pupici

poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput