Scorpiutzele - pe unde sunt ? (10)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI pentru copilasii nostri!
Iris a mea e bolnaviaora.A contactat o bola de piele,zice doctora ca de la alt copil.E toata numai bune rosii,acum s-au mai aprins si pe manute parca s-au unit si e toata o buba.Nu mai pot de ea mititica....e asa mica si cu bubele alea.Si o mai si manaca...Asa ca iarasi in casa ,dar macar sa nu faca febra !!
Michi nici pe mine nu m-au atras barbatii care nu ma plac,instictiv cred ca nu te poti apropia de ei!Eu consider ca ceea ce simte el nu poate sa fie iubire din momnet ce nu se manifesta ca atare,nu stiu daca nu ma iubeste cu adevarat,cel putin cand m-a cunoscut era topit dar si atunci se manifesta cu moderatie.La inceputul relatiei noastre inainte de casatorie,am plecat de la el(tot de la o faza de prost gust)si dupa 1 saptamana era mielusel,ma ruga sa ma duc la el,ma puap si in fund,inel de logodna,sampanie etc,imi spunea ca sa fac ce vreau eu cu el....etc si incet -incet si-a "revenit".Ma gandesc ca si eu i-am acceptat multe si de asta s-a ajuns aici.Poate,poate ca nu stie sau NU VREA sa-mi arate iubirea,dar la ce bun????Degeaba ma iubeste ,daca nu-mi arata?!de dimineata a venit la mine si m-a luat in brate,dar atat.O fi efectul indiferentei mele?Mi-a spus ca are probleme cu banii la firma...Aseara a stat pana tarziu pe PC cu treba!El e tareeee ciudat si greu de inteles si acceptat.Iti spusesem intr-un alt mesaj ca a facut yoga si a deptul acestei practici si mai ales al gandiri.Ceea ce e ceva nociv pentru noi,mine(nu stiu daca stii ceva,am vazut ca ai fost in India)ma rog sunt multe aspecte de lamurit,dar nu stiu cat voi mai rezista in stresul asta psihic,in care nu comunicam in care se inchide uneori,in care se considera buricul pamantului si in care iubirea nu se manifesta.Uneori ma gandesc ca poate si de asta m-am incapatanat sa lupt,din ambitie nu credeam ca nu ma iubeste,ca nu ma poate iubi,nu cred ca m-am putut insela atata amar de timp si DE CE nu m-ar iubi?Pana la el,apropos de iubiri trecute,eu nu am stiut ce e suferinta,am fost mereu iubita,adorata si eram fericita.Oare trebuie sa invat lectia de viata,oare trebuie sa platesc pentru ceva.Sau sa ma gandesc ca dupa atat suferinta ...ca in povesti...vine fericirea mult asteptata de la el.Trebuie sa mai rabd?Cat?El se ascunde el,e neputincois in anumite privinte si se ascunde si oare nu atacul e cea mai buna tactica de aparare?!Se considera slab daca se deschide in fata mea!
E adevart ce zici tu Ana despre noi ca iubim mult si vrem cel putin la fel inapoi,si asta e gresit????Sau poate nu am gasit eu persoana potrivita care sa-mi raspunda?Si e adevarat ca dramatizam uneori.
Elena merci de incurajari,sa dea Dumnezeu sa ma trezesc din "visul" asta si sa vad ca e totul bine sau macar sa pot sa ma detasez.
Emma nu ma gandesc la divort ca o actiune in forta,de amenintare si pana una alta eu il iubesc ,dar vb lui Syd atunci cand nu mai simti nimic si asta devine singura solutie spre a avea o viata fericita restul sunt pur formalitati!Faptul ca macar pentru moment am reist sa vad lucrurile din afara,la rece nu face decat sa ma ajute pe mine,trebuie sa gandesc rational!
Va pup,acum ma gandesc la micutza mea .
IRI SI IRIS...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
intai sa va spun si eu LA MULTI ANI!,ca tot mi-a reamintit Monica,si sa va distratzi si voi azi!
Ieri eram terminat si psihic si fizic,Anda a avut febra si eu ma agit ca de obicei.Sotul ma scotea din sarite ,nu ma ajuta cu nimic,ba dimpotriva el sa doarma,el sa fac deranj prin casa,azi sunt mai bine ca am dormit.
si ieri intr-o clipa de ragaz ca dormea Anda voiam sa fac dush,hop si el si-a amintit de mine,moment nepotrivit insa ca eu nu eram in apele mele.pai daca se odihnise bine merci,credea ca si eu sunt la fel.
azi e la serviciu!uraaa!am facut curat de dimineatza ,sunt harnicutza,n-avetzi idee ce bine e !
Monica si Anda mea darima tastatura si ma amuzam cu concediul singura.cred ca si eu as face la fel.si mama suna din afara de 3 ori pe zi sa vorbeasca cu Anda la telefon,daca nu,o sun eu.si ea zice ca are 2 fete,cred ca ne asemanam,ma gandeam ca numai eu sunt rasfatata.tare bine e cand e mama aici.daca plec in oras deja dupa 2 ore dau telefon sa vad ce face fata,nu mai rezist,nu cred ca pot sa plec fara ea ,n-ar fi concediul si m-as stresa mai mult.
Fetelor daca nu merge relatia,sunt de acord cu Syd.orice invatz are si dezvat,iar viatza e prea scurta sa-ti plingi de mila.
eu ma pling ,dar la mine nu e chiar asa de rau ,mi-am dat seama ca ce a zis Iri ca vrea,eu cam am.mai sunt eu rea,dar in linii mari e baiat bun.acum ,perfectiunea intruchipata nu s-a inventat inca pt mine.si mai ales ca de cand a venit nu ne mai certam din nimicuri,e calm ,nu-mi vine sa cred.Ema,se pare ca al meu a facut un lucru bun ca a plecat,si-a revenit!mi-e teama sa nu se schimbe daca mai pleaca o data.
va pupam pe toate si va dorim o zi buna alaturi de pitici!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Iri ,acum am vazut mesajul tau,imi pare rau pt Iris si ii dorim insanatosire grabnica!suntem alturi de voi,sa auzim vesti bune!
P.s.am pus si noi un album cu poze nou !(sa ne laudam un pic! )
syd spune:
Michi azi am mancat cereale ,nu mai tin regim.Am revenit la greutatea dinainte,cand l-am inceput. Nu se poate langa frigider ,nu rezist. O sa am o sansa de slabit cand ies din casa,cand am si altceva la care sa ma gandesc,nu tot timpul rontai de plictiseala si ma gandesc ce-i mai fac fetei de haleala. Dar buni au fost dovleceii,miam,miam..
Ana si mie mi s-a citit in cafea de doua ori,mereu haine de stat.Ultima oara n-avea dreptate.
Mi l-a adus pe-asta mic pt cateva ore,i-au scos dintii din fata care erau cariati ca sa-i creasca altii normal.Imi place ca m-a intrebat taica-su dk sunt acasa azi,dk pot sa am grija de el cateva ore.Adica nu l-a adus ca altadata fara consimtamantul meu. Bine ca nu puteam sa refuz ca iesea scandal,dar asa e frumos sa-mi ceara parerea.
La multi ani copiilor!Aici nu se sarbatoreste.E anapoda.Aveti grija de bolnaviori
Intru mai tarziu
piticasigogosica spune:
Se para ca Iris are una din bolile copilariei
O saptamana o sa tot tragem.Mai grav e ca nici eu nu am facut bolile copilariei!
IRI SI IRIS...
syd spune:
Ce are Iris exact? Stii sigur ca n-ai avut? Si Julia a facut varsat anul trecut.
Ma inebunesc de cap copiii asta. Nu stiu sa se joace impreuna. Tot timpul se cearta,se imping,vin la mine alergand sa se parasca,se insulta.Imi vine sa-mi iau campii.Si fi-mea e rasfatata si rautacioasa si miorlaita.
As iesi ,nu stiu unde.Mi-e lene sa ma imbrac...
monica-elizabet spune:
irina, multa sanatate printesei tale, eu l-am vaccinat pe alex pentru toate bolile copilariei...pe alnga vaccinele obligatorii am platit si i-am facut si altele si acums tau linistita...macar daca o sa faca o sa fie o froma super usoara din cate am inteles...
dar eu zic ca daca a facut acum este mai bine...cat sunt mai mici desi nu pare...sunt mai rezistenti.multi si aveti grija de voi...dar ce este? si zici ca nici tu nu ai facut?
carmen, andutza este delicioasa..are niste ochisori asa frumosi ca-mi vine sa-iprin monitor.
syd, una calda, una rece...
ref cura de slabire...si eu am inceput din nou si sper sa reusesc sa mai dau jos vreo 4 kg macar...pana plec la mare.
elena, cu ce se mananca torila asta? ca sa vezi cat de
sunt...suna bine dar zau ca ma abtin
ana...si la mine se intampla la fel...cand zic si eu ca am timp sa scriu si sa citesc pe dc...ba se trezeste unul din copilasi ba face kk...dar ce sa le face...sunt si ei mici si dragalsi si cand iti arunca un zambet uit de toate.
emma, cum a fost prima zi la noul loc de munca, cum sunt colegii, colegele?
michi...ce ti-e si cu viatza asta...vorbesti asa frumos de fostul...e bine cand doi oameni care s-au despratit pot fii prieteni...din pacate nu se intampla tot timpul asa...
mira, esme,nina,lorelai, anda(monica), roxy...ce-i cu voi??/ pe unde sunteti? de ce nu mai dati nici un semn de viatza?(daca am uitat pe cineva...nu ma...ca sunt
dar am creierul mic
eu stau linistita acum fiindca astia mici dorm amandoi..mai bine ma duc sa stau si eu un picutz...ca acum se trezesc si ma iau de proaspata hi hi
va pup pe toate
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
monica-elizabet spune:
mey fetelor...pe unde umblati pe vreme asta?
eu astazi am stat aproape numai in casa a plouat incontinuu si astia mici sunt cam agitati ca nu au iesit deloc...sper sa doarma la noapte
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
emma27 spune:
bun ,fetelor si " la multi ani ,piticutilor!!!".a fost primul an in care am simtit cu adevarat ca e ziua copiilor,dupa mult timp,de cand castigam consursuri de desene pe asfalt si de bicicleta.le-am cantat cu totii "la multi ani" piticilor la gradi si au mancat tort. o incantare.serbarea a avut inceputul ratat,caci daria a inceput sa urle si dupa ea,inca vreo trei micuti.asa ca am avut o furnica frumoasa,dar plangacioasa.apoi si-a spus poezia incet si de la mine din brate,desi era tare mandra de ea.ultima parte cu dansul,si-a dat in petic si a oferit o representatie de toata frumusetea.cand am timp,poate descarc si pun poze cu printesa.
la serviciu,am avut o zi super faina,au fost si primii oameni interesati,poate am noroc sa fac si bani de pe urma asta.spatiu elegant,munca usoara,muzica, aer conditionat,laptop,de saptamana viitoare si internet.ce-mi pot dori?!!desi inca imi face cu ochiul,parca as da primaria pe firma asta.mai vad eu.aiurea,ca at cand am vrut sa mananc si eu pe la 16, pt prima data azi,a venit un clinet,apoi alearga la serbare.asa ca nemancata fiind,am fost f nervoasa.am venit acasa si mi-am gasit fixul suspendat,desi era platiti.sa nu-ti vina sa turbezi.apoi vizite,de-abia acum sa mananc,sa intind niste rufe si sa ma culc.maine iar zi grea cand ajung acasa si iar am vizite programate.voi cum le refuzati,cand nu aveti chef de asa ceva?eu am sugerat ca am treaba,dar nu a mers.
va pup si o sa intru mai tarziu,sa rasp in particular.acum ma duc sa mananc
Ema
A venit vara!!!!Poze noi
mstef spune:
Dragi scorpiute,sa ne traiasca copilasii,sa fie sanatosi si fericiti in viata!Eu mi-am trimis fetele la McDonalds,acum pe seara,ca nu mai ploua,sa se cinsteasca cu un meniu!S-au dus cu o alta fetita din cartier,de varsta Adei mele si cu mama fetitei.Asa ca sunt libera pe Internet...fara intreruperi!Asteptati-va la un intreg roman.
Monica,toate "iubirile" mele dinaintea maritisului au fost caste,adolescentine.Ne plimbam,vorbeam,dansam,ne pupam,ne mai pipaiam si cam atat...Au fost de scurta durata toate si nici n-au fost prea multe (asa mai serioase, vreo 2-3).M-am maritat la 22 de ani.Asa ca n-am apucat sa sufar sau sa ma cert prea mult.De obicei in relatiile mele las loc de buna ziua.Nu pot sa ma cert cu oameni straini,doar cu cei din familie.Cu toti "fostii"cu care mai tin legatura am ramas prietena.E chiar amuzant!Chiar daca (asa cum spunea si Ema)imi dau seama ca n-am ce regreta la unul sau la altul,tot am un "trac"la vederea lor,nu-mi sunt indiferenti nici dupa atatia ani!
Am citit undeva ca doar femeile din scorpion sunt sensibile si cauta dovezi de dragoste si afectiune,barbatii din scorpion sunt mai reci si mai duri.Tot acolo scria ca daca scorpionul barbat se poarta rece cu femeia din scorpion,aceasta isi va cauta afectiunea multvisata langa un barbat mult mai tandru,si anume din rac sau pesti.Dar Iri a daramat teoriile astea.Vad ca racul ei nu-i prea darnic cu afectiunea.Stiam si eu ca Racul isi ascunde sensibilitatea sub un scut pentru a nu putea fi ranit.Asa se spune...care-o fi realitatea nu stiu.Cred ca de fapt toti barbatii,indiferent de zodie,isi ascund sentimentele avand probabil impresia ca-i o dovada de slabiciune.Numai barbatii din "Tanar si nelinistit"sunt o specie aparte!
Voi ati citit "Barbatii vin de pe Marte iar femeile de pe Venus" de John Gray?Sunt niste explicatii foarte misto acolo despre modul total diferit in care reactioneaza barbatii si femeile in viata.Si despre felul in care trebuie sa te porti ca sa comunici cu partenerul,sa-l determini sa fie cum ti-ai dori.Dar mi-e greu sa pun in practica ce scrie pe-acolo.Poate va foloseste voua!
Si inca o chestie pe care am observat-o la noi toate.Oricum am fi,ne e greu sa ne prefacem,sa pozam in alta persoana,sa inselam asupra adevaratei noastre firi(suntem genul"ce-i in gusa;si-n capusa".).Cel putin pe termen mai lung.Dar nici pe termen scurt nu prea reusim.Eu cel putin nici nu vreau.Uneori ma lupt cu mine insami sa par indiferenta,dar in sufletul meu e furtuna,mai mult sufar eu!Asa-i?
Nina,pe unde ai disparut?
Syd,unde sunt pozele promise?Tu inteleg ca n-ai voie sa iesi seara la distractie sau cu alti prieteni,dar nu iesi nici macar la plimbare cu fetita,prin parcuri,prin magazine,sau sa-ti gasesti ceva de facut prin casa,un hobby,ceva sa te pasioneze sa-ti mai iei gandul de la papica...sa-ti omori timpul...Oricum,nu te lasa cu dieta-surprinde-ti barbatul!Lasa-l cu gura cascata!
Carmen,ai un pui dulce foc!Pozele sunt superbe:si mie imi venea s-o mananc pe Anda.Asa feroce suntem toate in materie de iubire?Mai ales in iubirea pentru copii,vreau sa zic!
Irina,stii sigur ca e o boala a copilaiei?Pentru ca de obicei la astea bubitele nu te mananca(decat la varicela unde bubitele nu sunt cum le-ai descris tu:sunt distincte,nu se unesc in pete).Sa nu fi facut alergie la vreun aliment,mai ales ca zici ca nu are nici febra...imi dau si eu cu parerea .Ii doresc sanatate!
Ana,nu mi-am dat seama la ce stil al meu direct de abordare te-ai referit.Pentru ca l-am cautat eu dupa 18 ani?Aveam un "motiv bine intemeiat".Eram pe data de 15 februarie a.c.si mi-am adus aminte ca era ziua lui(mai ales ca e imediat dupa ziua indragostitilor).Am dat "search"pe Google la numele lui si mi-a gasit doua variante,doua articole in care aparea numele lui (care e mai neobisnuit,nu e Ion Popescu!).Intr-unul din articole era dat mailul lui.Am incercat,i-am scris pentru a-i spune la multi ani...nestiind sigur ca imi va raspunde,daca e valabila adresa,daca nu e o simpla coincidenta...si a mers!A fost o surpriza placuta si pentru el.
Michi