Copilasi de iunie-iulie 2003 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Ma mai tineti minte?Sper ca nu ati uitat de noi si ne mai primiti printe voi!
Nu am mai avut acces la net acasa si nu am timp sa merg pana la club.Am inceput scoala din nou si imi e greu.
Sara e foarte bine;am avut o iarna mai grea dar s-a rezolvat tot.
Am vazut ca nu mai suntem pe lista dar nici nu va condamn.nu stiu cand voi mai vorbi cu voi asa ca nici nu va cer sa ne puneti pe lista.
Ma bucur ca sunteti bine si sa stiti ca citesc ce postati cand am timp la scoala.Sper sa se rezolve netul acasa.

CORINA SI SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Carmen multa sanatate Mayei si tie sa poti sa ai grija de ea !

Adi explicatii mai multe draga, ce mai face Maria ?! Greu la serviciu nu-i asa.

Cornelia cand te simti obosita gandeste-te la Romana ca eu asa fac. Dar nu vreau sa ma compar cu tine, fiindca am una fiica si asa intentionez sa ramana situaatia.

Kehleyr am uitat sa va intreb, cand plecati la Paris si cat stati, abia acum mi-a picat fisa, vrei sa o duci pe Stefi la Disneyland ?! Stefania e o scumpa si mi-a placut asa de mult cum a venit la mine, tare as mai fi iubit-o putin, dar ai vazut cum se uita infractoarea mea ?! cam urat , cam salbatica fi-mea ...
Am uitat sa-ti spun si ca mi-a placut cum erai coafata sau cam asa e parul tau de fapt, super ! Sper ca nu v-a prins ploaia, noi am scapat !

hai va pup fetelor, ca scriu de la un client si nu-i frumos,
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Fetelor..va iubesc...ma multumesc din suflet pentru urari...
Maya este bine..chiar bine de tot as putea spune..dar sa nu zic hop.
Adica ieri nu a avut febra deloc, decat foarte putin dimineata...a mancat normal, s-a jucat..
Azi noapte nu a facut deloc febra..iar azi dimineata era mai mult decat ok..sper ca asta a fost tot si a trecut.

Bibi, crezi ca sunt nebuna??..normal ca i-am scazut singura febra, am sunat la Salvare sa ma interesez daca nu cumva exista vreo epidemie de ceva...si cu febra mare aparuta brusc nu este de glumit..cu metoda cu sosete cu otet nu prea ma impac.. cat despre imbarcat sumar,crede-ma mai sumar, decat sta Maya imbracata in casa..nu exista..Oricum febra i-a scazut cam intr-o ora ..

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Carmenutza, ma bucur mult ca nu ati mai avut surprize neplacute!

Aditzu, ai o poza la birou... spune-mi te rog usa care se vede in spatele tau este usa biroului? Ca pare mica-mica de pitici, eu stiu ca tu esti inalta dar nici eu nu asa vea loc pe ea fara sa ma aplec

Nicol, cu ploaia a fost matematic, dar stii cat de matematic? . Cum ne-am suit in masina a inceput sa toarne de nu faceau fata stergatoarele - si tati suna disperat dupa noi. La Paris plec sambata viitoare, stam o saptamana, nu cred ca mergem la Disneyland ca e cam mica fata si mai rau ar plange ca nu are voie in una si alta - instalatii.

Corinaelena, daca iti rezolvi netul pe acasa te asteptam mai des pe la noi . De ce ati avut o iarna mai grea?

Fetele, Teo este o frumusica, cele care o tineti minte ca pe un pufulet rivalizand cu Maya sa stiti ca s-a mai subtiat un pic si are o freza de frantuzoaica, Mireille Mathieu , si niste ochimari si expresivi... Si e topita dupa tatal ei, si vorbeste si engleza , Nicol nu o lauda suficient...

Va pup si w/end placut!

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Bibi, cam ai dreptate.Spionez si tac malc.In ultima vreme intru destul de des la Copilasi de iunie-iulie 2003 dar ma limitez doar in a citi ceea ce scrieti.Asta pentru ca vad ca s-a format o gasca de mamici de bebici si sunt destul de timida incat sa sparg .....barierele(pe care, probabil, numai eu le vad).
Raresu` meu nu vrea la olitza, nu vrea la wc vrea doar in pampers.Astept sa se incalzeasca mai bine si o sa incep, mai intai, sa-l las fara pampers prin casa, sa-i pun chilotei.
La capitolul vorbit stam din ce in ce mai bine.Imita aproape toate cuvintele si a inceput si sa le lege.In fiecare seara dupa ce bea jumatate de biberon se intoarce pe burtica, imi zambeste gales si incepe discutia cu..."pocu"...adica porcul.Eu trebuie sa-l intreb unde-i porcul, el imi spune ca la "cute"(adica, curte) eu trebuie sa-l intreb cine mai e la curte, el imi spune ca "mamaia"(adica mama femeii care are grija de el), eu il intreb cine mai e la curte, el imi raspunde ca "Bodan"(adica, Bogdan, baiatul femeii)...si uite asa facem prezenta rudelor si animalelor pe care femeia le are prin curte.
In rest, e nebunatic rau, ma iubeste la nebunie, il iubesc la nebunie...si asteptam sa facem 2 anisori....

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Kehleyr, ce naspa ca nu poti veni la intalneala . As fi dus-o mai tarziu insa incep concediile. Paris zici???? Visul meu (ma bate Bibi daca m-aude)!!! Ce frumos ca mergi in perioada cea mai faina pentru plimbareala!

Cornelia, putere multa! Ieri m-am intalnit cu fina mare si finicile mele (4 ani si respectiv 7 luni). A inceput sa-i fie mai bine. Stiu ca 7 luni ti se pare mult insa partea mai buna e ca trec relativ repede...

L-am pus pe Petru sa afle cat ne costa un claun. Hai sa facem lista:
1. Crisa
2. Andra
3. Elena
4. Gabi
5. Gio

Nu mai stiu... completati si voi.

Eu cumpar niste prajiturele (1,5 kg, sa fie mai clar ).

Corina, ce naspa ca nu ai net. Cred ca e tare greu ca nu poti tine legatura cu noi. Poate se rezolva.

Maine vreau sa ma duc la gradina zoologica.

Weekend placut

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Aditzu, frumoase poze... Stii ca io am nostalgii.
Drum bun catre casa. Vii la intalneala de pe 4 iunie?

Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Hai sa facem lista:
1. Crisa
2. Andra
3. Elena
4. Gabi
5. Gio
6. Madic

De luat, iau si eu fructe / dulciuri, ce-o mai fi nevoie.

Fetelor,

Eu am disperat cu munca. Va aud pe voi cu Corei, Paris, Nisipuri de aur, si eu ma zbat pe aici parca in zadar, imi vine sa-mi iau cimpii, norocul meu ca nu prea am cind s-o fac si p-asta .

Sint si chioara de somn, ca saptamana asta Mariuca si-a facut program de trezit noaptea de 3-4 ori (cred ca-i mai da vreo masea) si numai tine sa-i dau decat biberonul, ca se trezeste de tot, ma ia de gat, urla s-o iau din patut, ce mai, un circ intreg. Si de bine ce eram eu nespus de fericita c-am reusit, in sfarsit, sa-i inlocuiesc ceaiul de noapte cu apa, azi-noapte s-a trezit si-a inceput sa urle "ceutsu meu", si eu incercam sa-i dau apa si ea "nuuuu, ceutsu meu" .

Hai s-o si "laud" nitel. Aseara cand am ajuns acasa (de fapt aflasem de la Sanda-bona la pranz) aveam in sufragerie un intreg perete colorat verde, pana la nivelul capului Mariucai. Desi stiam a cui e isprava, am intrebat-o :
- Cine a scris peretele ? La care fie-mea, foarte convingator : "Sandaaa". Ii zic : de ce minti, nu Sanda a scris. La care ea, de data asta mai moale : "tatiiii". Ii zic iar: spui numai minciunele. Cine a scris peretele? La care ea, nemaiavand incotro, zice intr-un final : "titsa", dupa care a venit s-o iau in brate, ca sa terminam odata cu subiectul asta.
Ce pot sa va spun, e ca m-am felicitat atunci din tot sufletul ca mi-am facut peretii albi, cu vopsea super-lavabila, asa ca isprava a ramas fara urmari.

Va pup pe toate si va urez w-e placut, cu mult soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Fetele,

ma apuca o jale, de parca ma despart de voi nu de serviciul asta care numai bataie de cap mi-a adus de multi ani incoace...
Azi e ultima zi, tocmai am aflat ca mai pleaca 2 colegi importanti din ierarhia firmei, sefii celor mai importante 2 departamente, care sint si cuplati... e ciudat, se discuta mult pe tema asta, va mai povestesc eu cind ne vedem pe 4....

Deci, de miine nu mai am net o vreme, asa ca ma voi informa telefonic ce mai faceti, ramine valabila invitatia, cine vrea sa ma sune sa ne intilnim cu picii, ca-mi fac de cap.

Corinaelena - eu te tin minte, stiu ca erai tare activa prin 2003 si inceputul lui 2004, poate totusi te intorci la noi cind poti. Sau poate reusiti sa veniti la intilnirea din 4 iunie

Mirunaa - si tu la fel, mai ales ca eu tin minte ca Rares e nascut in aceeasi zi cu Luca. Stiu ca tu esti din Pitesti (sper ca nu fac eu o confuzie), poate reusesti sa te intilnesti macar cu Anamaria care e tot de-acolo, daca nu faci un drum pina la noi aici.

Dana - am uitat pur si simplu sa-ti spun despre plecare, plecam pe 19 iunie la turci, la Pirate's Beach in Kemer. Arata bine pe net, vedem cum e live. Abia astept, ieri am alergat cu pasaportul, acum o sa-mi trag sufletul o tira si-o iau iar de la cap, brrr! serviciu nou, colegi noi, probleme noi...

pup u si siu soon,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Cornelia, nu esti singura care nu se descurca cu 2 copii. Eu nu stiu ce-as face daca nu m-ar ajuta mama.

Aditzu, de ce e fabrica aia, mey? Nu se vede nici un muncitor prin poze, zici ca e muzeu.

Mirunaa si Corinaelena, asteptam sa ne mai povestiti din ispravile copilasilor vostri.

Kehleyr, pacat ca nu ati venit saptamina asta la Paris, e o vreme superba. Poate chiar un pic prea cald, 30°C. Insa de duminica am vazut ca apar ploile din nou. Uffff! Intrebare in cazul in care veniti cu Tarom-ul: cit ati platit pt Stefania? Scuze daca sint indiscreta. Pe aici am vazut niste preturi pt copii de parca-i trimit in business class.

Mama, ce dor mi s-a facut de un team building............

Mergi la inceput