Mamici de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Anky, si eu m-am tot intrebat daca e in regula cu scaunul. Deci tocmai am aflat ca este normal sa fie moale, galbui cam ca mustarul (al lui Filip e ceva mai spre portocaliu) si sa miroasa a lapte. Cica atunci cand are diaree pute de trazneste. Eram si eu ingrijorata ca facea Filip niste balegi de nu-i ajungea un pampers, dar m-am linistit. Maine vine si pediatra la noi si sper sa prinda un cacatza sa vada daca nu las ca-i povestesc eu fff plastic ca sa inteleaga.
Cat despre ceai, si eu i-am dat cateva zile si doctora mi-a zis sa nu-i mai dau. Pentru colici ii dau Debridat sau Sab Simplex. Oricum pana acum eu zic ca este destul de cumintel, fata de verisoara-sa care si-a chinuit toata familia timp de 3 luni nu a dormit legat 3 ore niciodata din cauza colicilor.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, multam de urari la toate. Va pupacesc

Hai ca mai e putin! Imi fac si eu curaj singura
Oricum, nu e maine ziua Z, ci poimaine. O sa va dau cumva de veste cind se va produce evenimentul, am luat listuta cu telefoane, vad eu pe cine nimeresc sa anunt mai intai.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fundita spune:

Salutari fetelor,
Si tot asa, cu una alta, a sosit ziua cea mare. Maine merg sa nasc! Natural. E de servici doctorita si cu putin ajutor din partea ei, cica o sa nasc in vreo cateva ore. Sper sa fie asa si sa fiu mandra de mine dupa eveniment. Nastere usoara tuturor si CURAJ!

Mergi la inceput

Maria, curaj si tie! Doamne ajuta sa ne regasim curind aici, pe lista de bebelusi!
Nastere usoara!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Gabitza si eu iti tin pumnii si iti doresc nastere usoara si un bebelus sanatos si frumos si toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitzam iti urez o nastere usoara si o refacere rapida...Sa-ti dea Dumnezeu un copilas asa cum iti doresti...sa fiti sanatosi si norocosi...

Maine facem patru saptamani si joi mergem la controlul de o luna...O luna...Cand o fi trecut?!...Stau cu ea in brate si tot nu realizez ce minune (obositoare) am!
Sa aveti parte toate de bucuriile pe care vi le ofera statutul de mama...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Multa bafta fetelor care urmeaza.Gabitza nastere usoara poimaine si sa ne dai de veste.

Anky crede-ma ca am vrut la spital dar au zis ca e in ordine si o pot face acasa o sa vad eu pana la sfarsit.
Am si eu o intrebare eu am niste dureri in spate si burta de nu mai pot dar nu sunt contractii ca burta ramane moale rar cand se intareste oare ar trebui sa ma sperii sau este normal.

Daca astea ma mai lasa mult cred ca sigur o sa vada scene de groaza in care eu joc rolul principal ca si cu rabdarea am inceput sa stau prost .

Va pupacesc pe bebici,mamici si viitoare mamici.
Promit ca dau de veste cand totul e pe bune adica cand sunt sigura ca asta e ultima suta de metri.

Marilena si mupet(mara augusta) dpn26 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salutare fetelor,

Tineti-mi si mie pumnii ca maine ma internez la Municipal pentru cezariana. Cred ca o sa o faca maine!

Oricum i-am spus sotului cum sa intre ca sa va anunte.

Pupici
monu si bb 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut si nastere usoara celor care urmeaza!
Gabitzam ...si tuturor.
Cand va aud cum spuneti "maine ma internez", "maine nasc", etc...mi se pare ca eu mai am asa de muuult....2 saptamani si 3 zile.

Va pupacesc pe toate si asteptam vesti.

saptamana 37

Ruxel

poze

Mergi la inceput

Monu, tinem pumnii si tie Sa trecem cu bine peste asta si sa ne vedem cu bebeii in brate.

Bagajul este gata, facut si refacut. Imi dau seama ca am luat o multime de chestii, probabil nici nu o sa-mi trebuiasca toate, dar as fi stresata daca nu le-as avea in geanta.
Facut si "coafura" speciala, poate scap de tratatie la spital Aproape n-am mincat astazi, poate scap si de clisma. Ha, ce optimista sint! M-am aranjat, imbaiat, facut frumusica pentru intalnirea cu bebe Ia te uita de ce-mi arde mie !! Hi hi hi!

Mergi la inceput