Zymafluor

Zymafluor | Autor: Tonnia

Link direct la acest mesaj

Incepand cu ce saptamana de sarcina vi s-a recomandat?
Este adevarat ca odata ce incepem sa-i administram copilului Z., trebuie sa continuam pana cand copilul are aprox. 15-18 ani?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mie mi l-a recomandat din sapt 32 de sarcina dar copilului nu am de gand sa il dau. Pe prospect asa crie ca trbuie sa il dai pana la 18 ani. Dar sunt o gramada de controverse si pe baza acestui medicament.

Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Din saptamana 24 de sarcina, atunic se pare ca se formeaza mugurii dentari la bebelusi. Eu il iau, am luat si la prima sarcina si continui sa ii dau Mirunei pana mi se va spune: STOP.

Initial am avut de gand la a doua sarcina sa nu mai iau, dar medici stomatologi m-au sfatuit sa nu fac experiente pe copii si sa procedez la fel cu ambii. In concluzie, am decis sa iau.

Sanatate si sarcina usoara!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 29 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

eu una nu am luat in sarcina Z, nu mi a recomandat nici un medic, Evei i-am dat de pe la 6luni si la trei luni , o luna nu ii mai dau. Acum vara i-am oprit toate medicamentele inclusiv Vigantolul.
Ca tot veni vorba despre Z, am sa intreb dc, daca am sa iau Z sau nu...nu stiu, nu o duc bine cu nici un medicament, asa ca nu stiu sincer.....
Grija mare si

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu am citit multe chestii urate despre acest medicament!! S-au postat si pe forum mai demult diverse subiecte pe tema asta! Eu nu am luat cand am fost gravida si nici la copiii mei nu le dau.

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

In timpul sarcinii nu am luat dar acum de dau fetelor.
[Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput