AVEM TIMP !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

eu cred ca dam o prea mare importanta problemelor minore in loc sa descoperim esenta..lucrurile care ne pot face fericiti...ne complacem intr-o situatie care ne face rau doar pentru ca ne e frica. ne e frica sa iesim din ea..ne e frica de ceea ce ne asteapta. si eu cred ca aceasta frica ar trebui sa o infrangem. sa luptam pentru noi..sa luptam pentru linistea noastra sufleteasca si pentru acea fericire pe are cu totii ne-o dorim.

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mersi Iselin si AnaMaria...Nu mi-am adjudecat aceste randuri dar pur si simplu am omis sa scriu autorul, dar vad ca unele fete au recunoscut...poate a fost asa un test....Aveam si sursa....dar nu am scris-o , hai nu arunca-ti cu pietre...

Sunt eu pestoaica dar nu sunt chiar asa de melancolica si nici nu are nici o legatura cu seful...Nu e cazul ca stare care o am vis-a vis de el sa ma faca elancolica sau mai stiu eu cum- sa sufar, in nici un caz....Imi vad de drumul meu....
Sa fiti iubite!

Judecand prea mult oamenii nu mai ai timp sa ii iubesti!----Maica Tereza--E OK?

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

daniela, am lipsit vreo 2 luni de pe forum , ce s-a mai intamplat cu povestea ta de dragoste ???

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Daniela, uite ca dau din nou de tine!!!
Te-am citit la celalt subiect, dar nu am postat.
Cum a ramas cu seful? Nimic? sau esti happy?
Dupa subiectul pe care l-ai deschis, nu cred ca situaita e cam roz.
Eu inca sper...

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Super frumos...mi-au dat lacrimile.Daniela, multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Daniela ,si eu am lipsit 3 luni de pe forum.La fel te urmaream si eu,dar nu mai stiu ce s-a mai intamplat.Poate ne dai un link ,unde sa mai citim ...sau poate ne spui pe scurt.
Numai bine!

Cat despre randurile de mai sus...efectiv le iubesc...le am scrise intr-un album de cand eram in liceu...ni le-a citit diriginta noastra de atunci.Nu stiam insa autorul si tare ma bucur acum ca l-am aflat!Iti multumesc pt. subiectul asta!

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

quote:
Originally posted by Anculina

Ce frumos...si trist... si adevarat...
O sa printez si eu si o sa adaug chestiile astea in jurnalul pe care i-l tin fetitei mele si in care ma starduiesc sa adaug in fiecare zi un sfat...
Pupici.

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Idem!!!!!

Rody si puiul Elodie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Pt. cele care au urmarit subiectul legat de sef va anunt ca nu s-a mai intamplat nimik din an. motive.Tocami cand ma hotarasem sa il convoc la o discutie mi s-a intamplat un mare necaz, mi-a murit si ultimulm parinte pe care il mai aveam in viata;TATA!Asa ca nu mai era momentul, pot sa va spun doar ca imediat cum a aflat mi-a dat un mesaj , in acre spunea ca ii pare tare rau si ca e alaturi de mine!Frumos din partea lui , nu?Iar cand ne-am reintalnit dupa ac, evenioment l-am simtit ca nu stia cum sa se comporte cu mine..Oricum , peste ceva timp il voi convoca la o discutie...Multumesc1

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput