Fibrom uterin (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roua1 spune:

Pt. Mioritaus
Am vazut undeva (Fibrom7, parca era) ca iei niste medicam. de la California Fitness pt. fibrom. Ce iei? Dau ceva rezultate?
Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Roua,
Eco cu Doppler am facut la clinica Diagnossis, dr Iopsup. Probabil se face in mai multe locuri in Bucuresti, dar eu acolo fusesem la o prima eco cand am descoperit fibromul, in ianuarie, si era normal sa merg pt a masura eventuala crestere tot in acelasi loc(sunt abateri substantiale intre aparate in centre diferite). Al meu nu a mai crescut deloc in 5 luni.Dr Iospu este unul din cei mai buni din Bucuresti in ecografii, iar clinica detine un aparat f bun.
Daca vrei alte detalii, nr tel., preturi, gasesti pe Internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Roua,
De la embolizare mina se invineteste (in locul unde iti introduce cateterul in vasul de singe).Vinataile s-au extins si s-au inegrit.
Mioriaus
Mi-a recomandat si mie cineva de la California Fitness suplimente alimentare care ar ajuta la stagnarea fibromului. Nu stiu ce sa cred, daca intr-adevar sunt eficiente. Tu ai inceput tratamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Mada

ce ai facut cu Dopplerul, ce a zis medicul pana la urma?

Kimutza

salutari fratiorului!

Oanalu

ce m-am mai stresat eu din cauza mainii, nu stiam ca se face asa urata...pana la urma trebuie sa ti se opreasca sangerarea...pana atunci o poti considera un ciclu prelungit cred...in cazul hemoragiilor de la fibrom nu mai stie nimeni sa spuna care e ciclu si care hemoragie...e un amestec...am patit si eu, dar se mai oprise cat de cat inainte de embolizare...dupa aceea a incetat, dar situatiile difera de la caz la caz...dupa ce ti se opreste cateva saptamani poti incepe sa astepti ciclul normal...care in unele cazuri a intarziat si cateva luni sau a fost dereglat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Roua si Oana, nu am inceput tratamentul cu suplimentele nutritive de la California Fitness pentru ca am intrebat pe forum daca stie cineva ceva de ele si nu am primit nici un raspuns......Am fost la un aparat cu rezonanta magnetica unde mi s-a descoperit chistul pe ovarul drept (nici nu imi venea sa cred ca s-a format un alt chist asa de repede)apoi am fost la eco la Medicover unde mi s-a confirmat ce a zis aparatul.Am fost la un Dr de la California Fitness care mi-a recomandar Premenstrual, Cartilaj de Rechin(cica impiedica formarea tumorilor) si Pure Yucca.Am inteles de la o colega ca dau rezultate f bune aceste suplimente...ea are dovada in familie...dar nu im cazul fibroamelor ci in cazul colesterolului marit si in cazul ticurilor.Am zis sa urmez mai intai trat naturist, homeopat si acupunctura si pe urma am sa trec pe suplimentele astea.
oricum ma bate gandul sa imi pun steriletul Mirena de care vorbea doctora mea...daca nu am sa rezolv cu tratamentele....cel putin mai aman operatia....sa fac si eu macar 40 de ani.Cine,ce ma sfatuieste daca fac bine sau nu?
O seara placuta la toate fetele.
Miorita

Mergi la inceput

Fetele tocmai am deschis siteul pe care l-a postat Kim si am vazut acolo cateva produse de la California Fitness...Vein Care care este pt dureri e picioare si varice si Smokerade, pentru cei care fumeaza.Este posibil sa aiba produse bune firma asta.Merita incercat.Preturile variaza de la 450 000 un flacon de suplimente cum ar fi Premenstralul (parca 100 capsule) pana la 1 800 000 lei cum ar fi Cartilajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Arinna
Sper sa se opreasca sangerarile ca nu-mi pot da seama daca e ciclu sau nu. Oricum tind sa cred ca nu e ciclu, deoarece inainte de embolizare era foarte abundent si nu cred sa se fi rezolvat asa dintr-o data. Dr.Dumitrascu a spus ca nu e nici o problema, dar eu mi-am cam pierdut rabdarea.

Miorita
Si eu gindesc ca macar 40 de ani sa implinesc si dupa aia mai vedem.
Inainte de embolizare am incercat de toate, inclusiv acupunctura.
De la California Fitness medicul mi-a recomandat Vital 0 (am grupa sangvina 01), Premenstrual (cate 10 zile pe luna), Noni si Rhodiolin.
Am inceput sa le iau, dar nu cred sa ajute la fibromul propriu-zis ci la intarirea sistemului imunitar.Doctorita care mi-a recomandat produsele mi-a spus ca am facut prea multa acupunctura si poate mi s-a activat un centru energetic si de asta au aparut problemele. Ce-i drept sangerarile intre menstruatii au aparut dupa sedintele de acupunctura, care tot de un medic au fost facute(si inca unul renumit in domeniu). Nici nu stii ce sa mai crezi si ce sa mai faci, dar nu trebuie sa ne pierdem speranta.
Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Este posibil sa numai am Cm de la acupunctura?sa mi se fi activat si mie ceva pe acolo care sa faca sa inceteze Cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Salut fetelor,
am intrat numai sa va salut si fug la treaba (ultima suta de metri... vine vacanta cu pasi mari!!!).
Multa sanatate
si pupici

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami46 spune:

Mi-a luat ceva timp pana m-am hotarat sa ma inscriu pe acest forum, dar cu speranta ca poate ajuta cuiva...

De intrat pe forum am intrat datorita faptului ca pe data de 18.04, in urma unei ecografii mi s-a pus diagnosticul de polifibromatozã uterina voluminoasa. Aveam numerosi noduli fibromatosi si pe uter (cel mai mare avea 5,3/4 cm si pe ambele ovare. Verdictul doctoritei: Operatie! Se scoate tot, uter si ovare. Oricum mai aveti putin si intrati in menopauza.
Am simtit ca se prabuseste cerul pe mine! Si ce daca am o anumita varsta trebuie sa fiu mutilata? Alta solutie nu exista?
Am inceput sa caut pe net orice despre fibrom si asa am ajuns la voi.
V-am citit in speranta ca voi gasi ceva care sa mi se potriveasca.
Pana la urma, cu rezultatul ecografiei am dat fuga la bioenergoterapeutul la care eram in tratament pentru un mic nodul pe tiroida si hipertensiune. Raspunsul a fost: se rezolva!
Recunosc am avut un pic de indoiala, dar pe 28.04 am facut alta ecografie: pe uter mai aveam doar 2 fibroame, cel mai mare de 4/3 cm iar fiecare ovar mai avea cate un singur chist stg 1,5/1 cm, dr 2,5/2 cm. Promitator, nu?
Am mers mai departe si pe 13.06 am facut plina de speranta o alta ecografie: fibromul mai are doar 1,6/1,6 cm, chistul de pe ovarul stg a disparut iar pe dreptul mai are doar 1,8 cm.
Voi incerca sa scanez (daca gasesc unde) ecografiile si sa le atasez pe undeva.
Mai multe despre bioenergoterapeutul la care merg aflati la adresa www.bioenergoterapie.ro (sper ca nu se considera reclama, dar pe mine m-a ajutat enorm)
Sper ca nu v-am plictisit prea tare!
Va doresc multa sanatate si speranta, pentru ca se poate!

Mergi la inceput