Gimnastica pt gravide-Cluj

Gimnastica pt gravide-Cluj | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Gagici!!!
Ati auzit unde se face gimnastica pentru gravide in Manastur? Am inteles ca e un nou sediu.
Mie mi-a recomandat dr. Muresan la Provita in Zorilor, dar e cam departe de mine..... nu stiu ce sa fac.
Face careva dintre voi????
Va pup,
Codruta 25+

poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmmyla spune:

Salut!
Si mie mi-a indicat dr. Muresan Provita din Zorilor, dar cred ca am vazut undeva pe Calea Manastur ca se face gimnastica pt gravide. O sa ma interesez luni si iti spun mai exact pt ca si pe mine ma intereseaza si vreau sa ma duc. Daca aflii ceva mai devreme te rog sa ma anunti si pe mine.

Monica 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Eu m-as duce la Provita caci am inteles ca ginastica o faci cu personal specializat: doctori, asistente, etc. Nu stiu nimic despre cel din Manastur dar am sa ma interesez.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va multumesc, am un numar de telefon de la Provita, dar nu mi-a raspuns nimeni dimineata. Mai incerc si dupamasa.
Va pup,
Codruta 25+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmmyla spune:

Sal. Am descoperit celalalt centru unde se face gimnastica gravidei. E pe Calea Manastur, inainte de Agronomie si se numeste Masscenter. O sedinta e la 100.000 si se face individual in functie de nevoile fiecaruia. Daca va intereseava nr de tel este :452286, si pt a putea beneficia de aceste cursuri ai nevoie de o adeverinta de la medicul ginecolog cum ca ai voie sa faci gimnastica.

Cam atat am aflat. Bafta la toate si sarcina usoara si o nastere fara probleme.

Monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucova spune:

Buna!
Gimnastica pentru gravide se mai face si in Gheorgheni, la Fundatia Umanitara Providence, se face in grup, dupa caseta, iar la sfarsit vine si o asistenta si se vorbeste despre sarcina si nastere. E foarte frumos! Este si dr. ginecolog, pentru consultatie, si un ecograf destul de performant.
...si e gratis!

Mergi la inceput