Vrea sex in fiecare zi!!!!!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Aliada spune:
Eu zic sa strangi pentru zile negre cand te vei ruga dupa asemenea performante!
Mai ingluma mai in serios ,atunci cand acest lucru devine o corvoada pentru tine,nu este bine.Trebuie sa stai de vorba cu el si sa spui ca sunt zile in care esti obosita sau sa faci ceva in directia de a-ti creste poftele proprii.Banuiesc ca nu ai ajuns sa-l displaci.Problema ar fi ca tu ai un copil de care trebuie sa ai grija si care necesita multa energie.Probabil ca ai si un servici din moment ce el nu lucreaza si tu trebuie sa-l faci sa inteleaga ca daca nu esti dispusa sa faci sex zilnic asta nu inseamna ca i-au scazut lui farmecele si nu-l mai iubesti.
In plus ia partea cea buna din tot necazul,multumeste-te ca nu umbla pe la altele sa-si potoleasca foamea sexuala.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bazgodia spune:
hello,mamaluileo
tare as vrea sa intelegeti cu totii ca sexul la fel ca si mancatul sau spalatul pe dinti este o necesitate.
>sunt indivizi carora le place sa faca sex, sunt indivizi care fac dragoste, sunt indivizi care fac alternativ si una si cealalta.
am avut foarte multe probleme la inceputul casniciei : sotul meu era prea rece nu exprima decat dorinta de a se regula si ramaneam zapacita
de cat de repede termina.
apoi am inceput sa comunicam spunandu-i ce anume imi face placere.
n-am facut-o niciodata de 3 ori in aceeasi zi,asta depinde de potenta lui.
clar e ca cineva si-ar dori atata sex din egoism , e parerea mea, si din lipsa de ocupatie, din lipsa de incarcare nervoasa cu alte lucruri. mi-e greu sa cred ca are 57 de ani si nu face nimic, nu e vorba de casa , ca nici al meu , nu face nimic si mai intra si incaltat.
faptul ca tu nu participi la hachitele lui ii da insatisfactie si doreste iar si iar.nu mi-ar fi de mirare s-o faca si singur in lipsa ta.
oricum problema nu se rezolva la psihiatru ci comunicandu-i clar ce te supara. mi se pare un abuz s-o faci intr-o veselie fara sa te satisfaca si fara vointa ta.
as mai avea foarte multe sa-ti spun .daca doresti contacteaza-ma
damaz_galati@yahoo.com
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)