Bebelusi de ianuarie-februarie2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Merci Gabi!!!!Si la voi...repede-repede!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Cornelia, n-am eu norocul sa ramana asa!!! Deja spune uneori cuvintele cu R, dar nu-l incurajez. Cand era mai micut, pe la 2 ani, l-am invatat `Rica nu stia sa zica/Rau, ratusca, ramurica/... El zicea Ica, atuca, amuica. Ne prapadeam de ras. Acum nu-l pun, ca se-nvata!

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, eu nu adaug deloc apa la supa, deci scade pana la 150-200 ml,exact cat mananca, deci nu arunc nimic.

Merci mult Erica. Totusi, mie astea imi arata a muscaturi de tantar, desi nu am auzit nici un tantar noaptea. Off, de ar fi asta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun cum se joaca Rayan cu mine. Pana azi am tot crezut ca mi se pare, desi, se repeta zilnic.
Cand il tin in brate, or pe genunchi, intoarce capul, se uita la mine, si cand ma uit si eu la el, incepe sa rada timid si sa intoarca capul. Nu stiu ce ati inteles, dar este cu adevarat emotionant. Face chestia asta si in pat, cand il iau langa mine. E atat de dulce, incat imi vine sa il mananc.
A, si inca ceva. In loc sa invete ca domnii saruta mana doamnelor, el face pe dos. Intinde manunta la noi sa i-o pupam....

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

da, anamaria, exact asa e si la noi: cind papa de la biberon nu da nimik inapoi, in schimb de la sin mai varsa/regurgiteaza, mai ales cind il pun pe umar sa scoata gazele.

pai tu imi zici cind vii in botanica -pe vremne frumoasa si venim si noi, il alimentez si il imbarc in masina si in 15 min sintem acolo. numai sa reushsc cumva sa-l fac sa manince. de multe ori il obosesc cu jucarii sau leganat mai tare in balansoar ca sa adoarma sa-l pot hrani ... marfa, nu?!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

crinuta, aia cu intors usor capul zimbind timid si inchizind parca ochisorii de placere cind ii zimbesc mi-o face si mie de ceva timp... MA TOPESHTE si pe mine gestul asta, il stiu ff bine!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Rayan a devenit ingrozitor de rasfatat! Nu mai pot face nimic, trebuie sa il tin in permanenta in brate, sa il plimb.
Daca indraznesc sa il asez in scaunelul de masina e prapad. La fel si daca vreau sa spal biberonul.
Bine, eu incerc pe cat posibil sa nu ii satisfac orice moft. Il mai las sa planga ( cand nu plange tare), ma mai asez langa el si ii pun suzeta, mai fac pe suparata ridicand putin tonul( la care el rade).
Nu stiu ce sa mai fac. Cand era mai mic, nu avea nici o problema.
Acum insa, daca il pun in patutul lui, intr-o secunda e pe burta, si apoi plange, probabil pt ca nu stie sa se intoarca la loc. Cand il intorc eu, nu trec cateva secunde si iar e pe burta, si tot asa, deci, cand nu sunt in camera, prefer sa il tin cu mine, ori in scaunel, ori in carucior, dar, domnul meu dictator prefera sa fie impins in permanenta.
Daca as fi singura nu stiu ce as face, deoarece in timpul zilei el nu doarme decat foarte putin, deci ar trebui sa fac toate treburile noaptea, si chiar nu mai sunt in stare sa stau noaptea sa fac una si alta.

Alina, ce face buricutul?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

PROPUNERE: INTALNIRE CU MAMICI SI BEBEI IN PARC( HERASTRAU SAU CISMIGIU)!Ganditi-va cand va convine ca zi, ora, insa sa fie si cald si frumos

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo si la noi e o problemutza cu iesitul la plimbare. La voi e cu papa la noi tot cu papa. Se intampla foarte des sa mergem la plimbare si sa i se faca foame in parc.

Sa vezi ce face mai nou: nu ii mai place in carutz, desi i-am ridicat spatarul se plicitseste si trebuie plimbat in marsupiu. Pe mine ma cam doare spatele cu marsupiu, asa ca de obicei prefer sa merg la plimbre cand e sotu' available, adica in week end. Dar se mai plictiseste si in marsupiu si la un moment dat trebuie luat in brate. El deja se invarte in toate directiile ca sa vada cand sta in brate iar in marsupiu nu e posibil.
In rest mergem in jurul blocului. Gradina botanica e destul e aprope de mine, fac vreo 20-25 de minute pe jos, stau langa Razoare.
Abia am reusit sa ma intalnescu cu Witchie din intamplare si locuim vis a vis. Cred ca pana nu vcom avea un programn mai organizat de masa e cam greu sa ne dam intlaniri.

Sa ne laudam si noi, ca nu ne-am laudat demult: Victor sta in funduletz destul de bine, cam toata vremea vrea sa stea doar in funduletz (de la 3 luni juma), sprijinit insa (nici nu incerc sa-l las singur, cica abia pe la 7 luni tre sa stea cateva secunde singur) iar mai nou se ridica si in picioare cand imi prinde mainile sa se ridice in fund. Gangureste, chiuie, rade in hohote, striga si el "ma-ma" mai ales cand este suparat. De intors se intoarce in ambele directii mai rar de pe spate pe burta, de obicei cand il schimb si e in fundu' gol. De pe burtica pe spate se intoarce de la 2 luni. Sio cel mai tare: alaltaieri s-a prins de putzulica, sa descoperit-o si inceput sa traga de ea. Era foarte incantat de asa jucarie..

Este insa destul de slabutz si as vrea de saptamana viitoare sa incep sa-i dau ceva cereale. El e si foarte mobil se misca intr-una si nu stiu daca laptele meu mai face fata la consumul lui energetic.

Crinuta nu stiu ce sa-ti spun de bubite, cred insa ca daca apr si dispar asa sunt efectul unei probleme care apare si dispare (ex. transpiratie). Nici dermatita nici alergia nu trece asa. iar cu intorsul de pe spate pe burta iti spun ca eu am constatat ca ei se intorc acolo uinde au cate un interes. Victor nu prea are de ce sa se intoarca de pe spate pe burta ca nu se omoara cu statul pe burta. Sta bine dar nu ii place. In schimb daca il pun pe burtica inj mare viteza ajunge pe spate.

Leta tinem pumnii!!! Ce faci?

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Salutare mamicilor!
Crinuta ti-am trimis PM sambata seara,did u get it?Cat despre Rayan ca plange daca nu te joci cu el am citit nu mai stiu unde ca e normal la varsta lor ca cica acum sunt foarte atasati de mama,au descoperit ce si cum si nu e semn de rasfat...Cica sentimentele se nuanteaza,ii place din ce in ce mai mult societatea,daca e lasat singurel reactioneza negativ simte nevoia sa fie langa cineva ori de cate ori este treaz si este fericit daca i se vorbeste.
Eu vroiam sa intreb mamicile care au inceput diversificarea ..ii dau fetei mele suc de mere zilnic(de vreo 3 zile)si dupa ce il bea la aproximativ 30 de minute faca caca mult mult si un pic apos...dar faca asa de mult ca trebuie s-o schimb la piele.Sambata cand i-am scos body-ul de pe ea avea si pe cercei cacutza...E normala reactia asta de la mar,sau strica la stomac????Si mai am o intrebare...am observat pe picioruse ca are niste pete sau insulite unde pielea pare uscata,nu stiu daca m-am facut inteleasa.A mai intalnit cineva asa ceva?O sa ma duc la doctor dupa-amiaza cu ea,la un altul nu la ala care mi-a recomandat carne de pui la 4 luni si custard!Ala terminase in USA facultatea,asta la care ma duc in Bulgaria...Sa vedem!
Va pupices si toate cele bune!
P.S. si fetitza mea are niste bubite mici si rosii in partea dreapta a gatului,am zis ca sunt de la caldura,le are de vineri...

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput