Bebelusi de ianuarie-februarie2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Catiflo este super bebelul mai ales acolo unde zambeste.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

Fetelor,Benjamin a facut in dimineata asta kk verde,inchis,bineinteles
urar mirositor.Nu cred ca a mai facut pana acum asa.Este normal?Sau ar trebui maine sa-l sun pe doctor,desi nici nu stiu daca ma primeste maine,ca aici e cu programare.In rest baietelul meu e vesel ca de obicei,nu da semne ca ar fi bolnavior.Nu inteleg de ce,ca doar nu i-am schimbat laptele praf.Daca vi s-a mai intamplat cu bb vostri,spuneti-mi si mie sa fiu linistita.Acum va urez weekend placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Avem 5 lunisoare! La multi puiul meu drag!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Liviana am incercat sa te contactez pe YM dar n-a fost chip.
Daca inca ai probleme cu sanii, mulge-te nu sta asa. Fa un dus fierbinte si maseaza usor sanul, pune putina crema de galbenele daca ai, dar cel mai bine e sa te mulgi - nu scoate tot laptele ci macar cat sa se decongestioneze sanul.
Benphina - caca verde nu e motiv de alarma. Daca ii dai lapte praf e din cauza fierului din lapte. Daca nu probabil ai mancat tu ceva care contine fier si de-aia.
shobo si eu am biberoane avent si intr-adevar Irina se chinuia cu ele asa ca am renuntat. Sunt nou noute, doar de trei ori folosite. Azi am incercat sa-i dau lapte cu o tetina cu trei gauri si s-a speriat si n-a mai mancat deloc. I-am pus pe urma in bibe cu tetina ajustabila dar n-a mai vrut nici asa. Ma simt tare aiurea ca am dat copilul peste cap. Elena, tu ce tetine folosesti pt iulia? ce numar?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

LMA Rayan!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Primele o mie si una de nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va spun ca noi sintem cu totii bine ocupati cu mutarea. Saptamina trecuta a venit bucataria si in Iunie vrem sa ne mutam definitiv in casa. Alina, galaxy ca v-ati gindit la noi.
Crinuta haideti in Austria la Viena ca veti fi aproape de noi.
Fetelor v-am vazut la toate bebelusi sint asa de mari si scumpi. Eu pe Clara o alaptez exclusiv, miine mergem din nou la control la ortoped si cu Doris la pediatra ca a facut o alergie la ceva si e plina de bube.
Multa santate la mamici si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Viktoria, as venit ieri daca se poate, mai ales ca am mai fost in Austria.
Vedem, si cine stie de unde pica norocul.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Benphina, kk verde inchis a facut si al meu mult timp si daca bebele e vesel si ia in greutate nu ai de ce sa te ingrijorezi. stai linistita, cica e normal, nu insemna nimik de ingrijorare -e o explicatie cu nus ce absorbtie a Fe-ului la el parca, dar daca e vesel totul e ok. o sa-i treaca, o sa vezi.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

AU FOST ELIBERATI JURNALISTII!!!

Va pup pe toate si pe bebei!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sebastiengrigore/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, asa mi se pare si mie ca nu am ce mai face cu atita lapte, am inceput sa-l arunc pe la flori... nu e chiar bine ca ma mulg asa mult ca sa ajung la o presiune buna pt bebe... caci corpul meu intelege ca atita maninca bebe, si nu e asa... cred ca voi avea pb cind voi vrea sa stopez atita lactatie, dar lasa, asta sa fie pb. mea! Doamne ajuta sa suga bebe bine de acum incolo, fie si asa, intii ceva la bibe si apoi restul la sin si nu mai vreau mai mult! si de la 6 luni mai vedem cit mai suge, la cite mese sau cum... eu m-am hotarit clar sa-l tin numai pe sin pina la 6 luni asa cum faci si tu, desi mama soacra ma tot toaca la cap ca tb introdussa mincare de la 4 luni... dar i-am zis deja ieri ca n-am de gind si a ramas ff mirata! fac cum consider eu bineinteles, nici nu ma gindesc altfel. Culcer am inteles ca este adepta alaptarii la sin pt 6 luni ca si pediatra mea si asta ma incurajeaza ff mult! si in occident femeile alapteaza pina la 6 luni, cel putin in SUA este ff mare propaganda pt asta!

ce-mi pare rau, e ca l-am banuit pe saracul bebe de 5 sapt ca tot are colici si el nu mai avea nimik si asta ma exaspera rau, crezind ca nu-i mai trece odata... cind colo era pb asta cu jeturile astea mari... ce sa faci mai, rau e cind nu e presiune, rau cind e prea mare! offfff

anamaria, tu din ce biberon ii dadeai cind foloseai pompa? eu zic ca e ok din cele de la pompa Isis-Avent si merg pe ele in cont. chiar daca au tetine nr 1, las' sa fie mai greu sa traga cu fortza sa nu uite de sin.

multumesc tare mult!

cind ne vedem prin botanica? :)

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput