Bebelusi de iulie-august 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Citeste aici: http://www.cdt-babes.ro/articole/enterocolitele%20acute.htm

quote:
Originally posted by eli

Am ajuns azi iar la medic. Pediatrul ne-a spus ca banuie sa aiba Stef gastroenteritis (asta dupa ce am tradus din japoneza), deci in rom gastro-enterita (???). E acelasi lucru cu enterocolita? Daca da, in afara de a ii da medicamente, ce pot eu sa fac? Ce sa ii dau sa pape?
Ziele astea nu prea a papat, azi in timp ce papa a varsat si facut si diaree.
Multumesc anticipat!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna de la o mamica work-oholica,m-au luat astia de proaspata si ma storc ca pe o lamaie.ata ete...
CE sa va mai povestesc,nu reusesc deloc sa ma acomodez cu noua casa si locurile,parca nu e locul meu,dar ma obisnuiesac eu in final..noroc ca piti nu are probleme de acomodare.
In rest a inceput sa zica asa de frumos MAMA de imi dau lacrimile,si zice cu adresa, nu asa la plesneala. Ma oftic ca prin zona nu prea sunt leagane ca tare mult ii place sa-l dau hutza,in wk a fost urat si nu am fost in parc.
Cu dintii stam tot prost,adica pauza si maraiala maxima. Mai nou l-am invatat sa doarma cu mine si nu cred ca mai scap de el curand,ma cauta cu mana prin pat.Azi noapte l-am pus in patut si s-a cam foit,pana la urma spre dimineata am cedat si l-am luat cu mine.Asta e,si asa e locul gol in pat.
A inceput sa faca pasi singur pe marginea canapelei, iar in 4 labe are o viteza...iar baie am inceput sa facem ca oamenii mari in picioare in cada mare si cu dusul...ii place la nebunie,chiuieli ce trage!
Vreau sa-i cumpar ham sa mearga in picioare pe afara ca e disperat. Voi le-ati pus ham?

Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Eli, cauta pe google la sinonimele cuvantului, zic si eu. Daca e enterocolita, iti spun ce ne-a prescris noua pediatra:

- ercefuryl (cate 1/2 comprimat la 8h),
- mi-a zis sa nu-i dau smecta ca e micuta la 9 luni, desi din cate am citit pe forum alte mamici au dat cu succes, si
- regim alimentar: multe lichide sa nu se deshidrateze (in special ceai de menta dar nu ceai de fructe), saruri de rehidratare de la farmacie - am vazut ca au si cei de la Humana, deci s-ar putea sa gasesti si la supermarketuri, orez fiert cu morcov sau orez fiert cu branza de vaci, sau morcov cu branza de vaci (asta fiindca avea si diaree).

Vezi ca mai era un subiect pe forum, nu stiu acuma exact unde era, incearca la parintii intreaba. Parca Adema a avut cu bb Codrut enterocolita, mai intreab-o pe ea.

Mamagiuliei, ti-am trimis mail cu scaunul. Sper sa-l fi primit.

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Eli, pupacim pe Stefan cel bolnavior! nu stiu ce sa-ti zic despre enterocolita, dar va uram sanatate multa, multa!
doctorul nu ti-a zis ce trebuie sa-i dai de mancare? banuiesc ca trebuie regim, nu?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Eli, am uitat sa-ti spun ceva: daca vomita ce mananca, lasa-i o pauza de trei ore intre mese. Si noi am patit asta, n-am stiut ca e enterocolita si i-am dat masa urmatoare, pe care bineinteles ca a varsat-o. Si atunci am sunat dr. si mi-a zis sa-i las pauza sa-si revina stomacul. Nu te speria, ca nu moare de foame, oricum, daca e bolnavior n-o sa aiba pofta de mancare. O sa slabeasca putin, dar asta e, o sa-si revina.
Va pupam si sper sa treaca repede.

Doamna Bibi, daca e nasol la serviciu, poate poti sa-ti iei program de 6 ore, cu certificat de la dr la alaptezi (stie cineva ca nu-i asa?)

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eli, sanatate la puiut.
Si eu tot asa stiam, regim cu morcovi fierti, orez, ceai de menta (dar nu foarte concentrata infuzia) ...lichide multe ca sa nu se deshidrateze.

Sanatate la piticii bolnaviori!
Si la mamicile accidentate (macar a iesit buna salata de vinete...:))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamiska spune:

Saluatere !!!!!!!!
Mey hai ca am reusit si eu ( traiasca Maaria ) sa postez poze cu puiuta mea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kamiska2004/my_photos

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Salutare de la cocosata din Timisoara!

Simona...as face din ochi da mie nu-mi merg emoticoanele asa ca gandeste-te ca clipesc des din gene la intrebarea ta :))

Eli- sanatate micului tau atlet, ca e mai mic si deja merge, asa am inteles

Roxa- te joaca suedezu cum vrea muschii dumnealui :)) Se saturase omu de povesti la colt de strada si s-a gandit la o diversiune.

acu o paranteza
(pe mine majoritatea oamenilor ma opresc pe strada sa ma intrebe daca tatal copilului meu e neamt) . Normal daca e si tati cu noi intrebarea e mai soft, de genul " Doamne ce ochisori superbi albastri (priviri iscoditoare, suspecte catre noi doi, io si tati), dar cu cine seamana ?"

Io o sa-i imprim tricou cu mesaj la Danut "sunt frumos de la natura, de la Cel de Sus, si-s unic nu seman cu nimeni"....asa poate ne scutesc de intrebarea asta redundanta. Nu ma deranjeaza sa ma opreasca sa-l admire da ce e musai sa se intrebe si cu cine seamana? ba unii ma mai intreaba si daca e copilul meu...ha-ha-ha. Noroc ca nu mai sunt la varsta nabadailor ca s-ar alege cu un sut in dos :))

...A, si avem in zona o fetita pe nume Ariana, are 1 an si 2 luni, o mai jumuleste Danut cand ne intalnim....initial am inteles ca o cheama "Adriana" abia dupa ce ne-am cunoscut mai bine am aflat care e numele real. Pai daca puiu meu seamana a pui de neamt, poate sa-i zic si io "Arian" asa ca porecla, ca mie tot Danut imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Pupici frumoaselor.
Lia hahah daca acu nu mai esti la varsta nabadailor ma gindesc cum erai atunci!! auzi, da chiar, cu cine seamana Danut?
Kmy frumoase pozele maicutza da fotomodelu' si mai si!
Daria da de ce te agiti tu sa iei scaun de pe net cand te poti duce la metro?
grasunu aka suedezu tocmai a mincat pepene verde si iaurt si se intinde la marul meu...maica....tre sa facem totul pe din doua, zici ca suntem frati!
fugim la plimbarica de dupa-amiaza....sper sa nu ne intoarcem iar ca ieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele frumoase, cand va aud ca bebei abia acum se ridica pe patut, mai ca imi vine sa dau timpul inapoi cand era si Adeluta asa de cuminta. Voiam sa va spun o multime din weekendul asta, dar timpul ma preseaza ca vineri plecam, si eu nu am bagaje, nu am lucrari corectate , nu am situatii finale.
Dar am sa va spun ce va asteapta peste foarte scurt timp (pe cele care nu stiti inca). Ce a facut frumoasa mea ieri. O lasa mami cred ca un minut singurica pe jos , sa se duca si ea ca omul la toaleta. Deschidea usa din cand in cand sa vada ce face fata, dar la sfarsit a inchis-o, doar trebuia si mami sa termine treaba acolo unde era. In fractiune de secunda aude plansul Adelei. Sa inlemnesc nu alta. Ce facuse fata mea. Langa patutul ei e o cutie de bere(a box- cu 30 cutii) si pe cutie e un CD player.Special ptr Adeluta, ca-i place muzica. Fata mea se urcase pe cd player , punand un picior pe box-ul de bere si apoi se catarase pe patut in sus. Acum ramasese agatata cu burtica per marginea patutului si cu picioarele in aer, caci atunci cand s-a urcat pe cd player, l-a trantit cu piciorul jos. Asa ca era ca o maimuta agatata pe marginea patului(din exterior spre interior) si plangea ca nu se mai putea da jos.
De fapt Adela cam are tendinta de a se catara peste tot.Vai de parintii mei care vor trebui sa aiba grija de ea. Ce de energie le va trebui. Chiar si din patutul ei incearca sa-l excaladeze.
Asa ca , asteptati un pic sa vedeti ce timp liber veti mai avea atunci.

Liliana si Adeluta (inca sunt cu mami a mea)

Mergi la inceput