Pot aduce modificari si apoi printa desenul acesta

Pot aduce modificari si apoi printa desenul acesta | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Aici este imaginea:
http://www.janbrett.com/alphabet/alphabet_b.htm

Veau sa:

- scriu "cizma" in loc de "boot" si "C", "c" in loc de "B", "b"

- creez imagini (flash carduri) similare prin copierea unei haine (de ex.) si apoi scriu in acelasi fel dedesubt "haina" si "H", "h" (ma intelegeti cu asta din urma? Intr-un cuvant vreau sa fac dintr-un alfabet englez unul roman, ajustandu-l)
Se poate asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel61 spune:

se poate.
folosesti un editor foto . dai cu pensula cu culoare alba peste literele englezesti si scrii literele care le vrei.
eu m-am jucat acum cu imaginea ta , dar vad ca nu pot sa o pun ca atasament pe forumul asta. da-mi adresa ta de e-mail si-ti trimit ce am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Uite aici L-am facut cu photoshop dar nu am avut rabdare sa-l finisez bine
Multa bafta

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

E grozav!!! Multumesc. Ce e photoshopul asta? Imi poate explica cineva si mie cum sa fac? Vreau sa incerc sa-mi "transform" tot alfabetul in romana, eventual schimb unele imagini care nu au echivalent, dar asta am mai spus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by ML

E grozav!!! Multumesc. Ce e photoshopul asta? Imi poate explica cineva si mie cum sa fac? Vreau sa incerc sa-mi "transform" tot alfabetul in romana, eventual schimb unele imagini care nu au echivalent, dar asta am mai spus...

E un program de prelucrat fotografii , il gasesti pe net
De explicat cum se foloseste ca program pt mine e tare dificil , cel mai bine inveti folosindu-l
Mai sunt si altele .. unele chiar mult mai usoare ..trebuie doar sa cauti pe net programe de editat/modificat fotografii

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ML super ideea ta!
cred ca si cu photo paint sau corel ai putea.Daca reusesti sa ne areti si noua cum l-ai facut!
unde ai gasit tot alfabetul?mi-ar place sa il am si eu

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004)
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ana,
Alfabetul in engleza este cel pe care l-am trecut la Parintii intreaba (http://www.janbrett.com/alphabet/alphabet_traditional_main.htm)
si pe care l-ai vazut si tu. Ma gandeam sa-l "adaptez" pt. limba romana dar nu numai ca trebuie literele si cuvantul modificat ci, in anumite cazuri si inlocuit desenul. Dar uite ca Anda (Carina) a facut cu Corel numerele (au iesit dragute) si spunea ca vrea sa incerce si cu alfabetul. Eu habar nu am de Corel si altele dar as putea gasi desene (sper tot ale lui Jan Brett) si apoi transforma. Cred ca ar iesi ceva interesant si l-am putea folosi pentru copii la scoala.

Mergi la inceput