Help mamici...-cand se vede embrionasul?
Va rog mult fetelor dati-mi si mie mai multe informatii ca stau ca pe ace o sapt. de acum incolo
Eu sant gravi in 5 saptamani si 1 zi, astazi am fost si am facut ecografia tranvaginala si dr. a spus ca este prea devreme ca sa se poata vedea in saculet embrionul....saculetul se vede foarte bine insa e normal sa nu fie si embrionul vizibil de acum? Mi-e frica
Ajutati-ma va rog cu informatii ca sa ma pot linisti....cand se vede cel mai devreme posibil embrionasul?
Va multumesc pt. ajutor si va doresc tuturor sarcini usoare, travaliu scurt si bb-ei sanatosi

5+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Raspunsuri
Katink spune:
Mie la 5 sapt. + 1 zi mi-a vizualizat 2 punctulete, de 19, respectiv 17mm si m-a chemat peste o sapt.
La 6 sapt. unul nu mai era si celui care ramasese nu reusea sa ii stabileasca activitatea cardiaca , asa ca m-a chemat dupa alte 6 zile si abia la 6 sapt. + 6zile am vazut pentru prima oara inimioara batand. Si eu citisem ca in saptamana 5 incepe inimioara sa bata... dar la mine nu a fost asa...
Incearca sa te relaxazi, sa gandesti pozitiv si o sa vezi ca peste o sapatamana o sa fie totul bine la eco.
Sarcina usoara iti doresc si un pui sanatos,
Katink
si dulcineea mea 29+
Fotografii
lordra spune:
Monico, stai calma...e prea devreme sa se vada ceva, chiar transvaginala fiind. Mie pe la 6 s. mi-a vazut umbra de embrion, ca sacul se vedea si la 5 s si ceva.
Mai ai putzina rabdare: n-are sens sa-ti faci sange rau degeaba. Bine ca ti-a vazut sacul in uter. Asta e cel mai important intr-o prima faza.
Rabdare si (in nici un caz!) tutun, please!
Lordra
maraki spune:
Lordra dar la KAtinka de ce s-a vazut la 5 sapt? Si inca destul de mari !Imi vine sa plang acum
pt. ca mi-e foarte frica.
5+
Monica
gabitzam spune:
Monica, daca plingi si te stresezi si te agiti nu faci bine deloc puiului!
La mine s-a vazut in saptamana 6+5z un embrion de 11mm cu activitate cardiaca.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
lordra spune:
Monica, ia lamureste-ma si pe mine: cum potzi tu rezolva problema cu starea asta de spirit? Potzi schimba ceva? Ma indoiesc. Eu ti-am spus cazul meu tocmai ca sa stai linistita (sunt in 12 s. si embrionul a crescut bine mersi, chiar daca nu s-a vazut decat prin s. 6).
Daca tu vrei sa stai cu spaima-n gat inca o saptamana, be my guest!
dar nu cred ca te ajuta. Oricum, sfatul meu e sa te calmezi: altfel, risti sa te urci pe peretzi inca 35 de saptamani, cat mai ai de tras cu sarcina asta
Hai bafta si rabdare!
Lordra
maraki spune:
Lordra
in momentul in care o sa vad embrionasul nu are ce sa ma mai sperie
In tinerete am dus doua sarcini fara probleme, fara atatea controale, fara nici o ecotransvaginala,fara prea multe informatii
Ideea este ca am citit foarte multe in forum si imi trec fel de fel de ganduri prin cap
Am o prietena care este in 5 luni si ieri a fost prima oara la control, totul merge bine, si-a vazut si baietelul
plus ca in necunostiinta de cauza, nu a luat deloc acid folic si vitamine.
Am reusit sa raman gravi in urma tratamentelor hormonale ( incepute in luna februarie anul asta) dupa 15 ani, timp in care nu am facut nimic ( nici o investigatie ) si poate din cauza asta sant atat de exagerata.
Gravidutzelor va
si continui sa astept informatii de la voi![]()
5+
Monica
sofia_misicu spune:
Eu zic sa nu te stresezi
Mie in 7 saptamani mi-a gasit activitatea cardiaca. Ea de la 6 saptamani e prezenta insa gandeste-te cat de mic e vasul ala!
Cu siguranta asta nu o sa fie o problema.
Succes si sarcina usoara!
Sofia 17+
laureta spune:
La mine nu sa vazut inimioara nici la 5 sapt nici la 6 cu totu ca testul era pozitiv clar.
De abia la 7 saptamani s au vazut bataile inimi
Nu te speria totu va fi foarte bine
Sa iti traisca copii si sarcina usora
Laureta si
Inisa mica (10 iunie 2004)
maraki spune:
Laureta ai o fetita nascuta pe 10 iunie ca si mine

Merci mult pt. urari
sa iti traiasca si tie copilasii, sa fie sanatosi
La toata lumea dealfel![]()
5+
Monica
Kittycat spune:
Vezi ce se intampla daca citesti prea mult???
Lasa grijile deoparte, e normal ca la 5 sapt sa nu se vada embrionul, ci numai sacul embrionar. Si eu am facut prima eco transvaginala tot la 5 sapt si la fel nu se vedea decat sacul si corpul galben de sarcina. M-a chemat apoi dupa vreo 2-3 saptamani (nu mai tin minte exact cat) si s-a vazut si puiutza micutza. So, relax...
Andra,
de printesa
(15.11.2004)