Help mamici...-cand se vede embrionasul?

Help mamici...-cand se vede embrionasul? | Autor: maraki

Link direct la acest mesaj

Va rog mult fetelor dati-mi si mie mai multe informatii ca stau ca pe ace o sapt. de acum incolo
Eu sant gravi in 5 saptamani si 1 zi, astazi am fost si am facut ecografia tranvaginala si dr. a spus ca este prea devreme ca sa se poata vedea in saculet embrionul....saculetul se vede foarte bine insa e normal sa nu fie si embrionul vizibil de acum? Mi-e fricaAjutati-ma va rog cu informatii ca sa ma pot linisti....cand se vede cel mai devreme posibil embrionasul?
Va multumesc pt. ajutor si va doresc tuturor sarcini usoare, travaliu scurt si bb-ei sanatosi

5+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Mie la 5 sapt. + 1 zi mi-a vizualizat 2 punctulete, de 19, respectiv 17mm si m-a chemat peste o sapt.
La 6 sapt. unul nu mai era si celui care ramasese nu reusea sa ii stabileasca activitatea cardiaca , asa ca m-a chemat dupa alte 6 zile si abia la 6 sapt. + 6zile am vazut pentru prima oara inimioara batand. Si eu citisem ca in saptamana 5 incepe inimioara sa bata... dar la mine nu a fost asa...

Incearca sa te relaxazi, sa gandesti pozitiv si o sa vezi ca peste o sapatamana o sa fie totul bine la eco.

Sarcina usoara iti doresc si un pui sanatos,
Katink si dulcineea mea 29+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Monico, stai calma...e prea devreme sa se vada ceva, chiar transvaginala fiind. Mie pe la 6 s. mi-a vazut umbra de embrion, ca sacul se vedea si la 5 s si ceva.
Mai ai putzina rabdare: n-are sens sa-ti faci sange rau degeaba. Bine ca ti-a vazut sacul in uter. Asta e cel mai important intr-o prima faza.

Rabdare si (in nici un caz!) tutun, please!
Lordra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Lordra dar la KAtinka de ce s-a vazut la 5 sapt? Si inca destul de mari !Imi vine sa plang acum pt. ca mi-e foarte frica.

5+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monica, daca plingi si te stresezi si te agiti nu faci bine deloc puiului!
La mine s-a vazut in saptamana 6+5z un embrion de 11mm cu activitate cardiaca.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Monica, ia lamureste-ma si pe mine: cum potzi tu rezolva problema cu starea asta de spirit? Potzi schimba ceva? Ma indoiesc. Eu ti-am spus cazul meu tocmai ca sa stai linistita (sunt in 12 s. si embrionul a crescut bine mersi, chiar daca nu s-a vazut decat prin s. 6).
Daca tu vrei sa stai cu spaima-n gat inca o saptamana, be my guest! dar nu cred ca te ajuta. Oricum, sfatul meu e sa te calmezi: altfel, risti sa te urci pe peretzi inca 35 de saptamani, cat mai ai de tras cu sarcina asta

Hai bafta si rabdare!
Lordra

Mergi la inceput

Lordra in momentul in care o sa vad embrionasul nu are ce sa ma mai sperie In tinerete am dus doua sarcini fara probleme, fara atatea controale, fara nici o ecotransvaginala,fara prea multe informatiiIdeea este ca am citit foarte multe in forum si imi trec fel de fel de ganduri prin cap
Am o prietena care este in 5 luni si ieri a fost prima oara la control, totul merge bine, si-a vazut si baietelul plus ca in necunostiinta de cauza, nu a luat deloc acid folic si vitamine.
Am reusit sa raman gravi in urma tratamentelor hormonale ( incepute in luna februarie anul asta) dupa 15 ani, timp in care nu am facut nimic ( nici o investigatie ) si poate din cauza asta sant atat de exagerata.

Gravidutzelor va si continui sa astept informatii de la voi

5+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Eu zic sa nu te stresezi

Mie in 7 saptamani mi-a gasit activitatea cardiaca. Ea de la 6 saptamani e prezenta insa gandeste-te cat de mic e vasul ala!

Cu siguranta asta nu o sa fie o problema.

Succes si sarcina usoara!

Sofia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La mine nu sa vazut inimioara nici la 5 sapt nici la 6 cu totu ca testul era pozitiv clar.
De abia la 7 saptamani s au vazut bataile inimi
Nu te speria totu va fi foarte bine
Sa iti traisca copii si sarcina usora

Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Laureta ai o fetita nascuta pe 10 iunie ca si mine
Merci mult pt. urari sa iti traiasca si tie copilasii, sa fie sanatosi La toata lumea dealfel

5+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Vezi ce se intampla daca citesti prea mult??? Lasa grijile deoparte, e normal ca la 5 sapt sa nu se vada embrionul, ci numai sacul embrionar. Si eu am facut prima eco transvaginala tot la 5 sapt si la fel nu se vedea decat sacul si corpul galben de sarcina. M-a chemat apoi dupa vreo 2-3 saptamani (nu mai tin minte exact cat) si s-a vazut si puiutza micutza. So, relax...

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput