plimbarea iarna

plimbarea iarna | Autor: lilic

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are trei lunii.Cate grade ar trebui sa fie afara ca sa o pot scoate la plimbare.Am inebunit de atata stat in casa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

A mea are 2 luni jumate si pe un asemenea ger nici platita nu as scoate-o. Mie mi s-a spus si am considerat rezonabil, sa o scot la o temperatura de peste 0 grade. Altii zic ca dupa 5 grade in sus. Dar au fost zile si cu 3 grade cind nu adia vintu' deloc si era chiar placut si-atunci am scos-o.
Te inteleg cu inebunitu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Cred ca tine de fiecare copil.
Prietena mea isi scoate fetita de la 2 saptamani si pe ger, adica grade sub 0, pediatrul meu zice nu - numai peste 0 grade.
Codrin in schimb daca il scot sub cinci grade Celsius (am incercat de doua ori la interval de trei saptamani) m-am pomenit cu rosu in gat, apoi Amoxocilina cu tot tacamul.
Si de atunci numai peste cinci grade, presupun ca al meu e mai sensibil.
Sper sa fie cald cat mai curand sa iesim cu bebeii linistite.

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Cristi are 2 luni dar de la 2 saptamani ies cu el afara in fiecare zi indiferent de ce temperatura este.Bineinteles ca in functie de temperatura il imbrac mai gros sau mai subtire dar nu este bine sa ti copilul in casa.El trebuie sa isi formeze imunitate iar cocolosindu-l la caldurica nu o sa o faci.Daca este foarte ger ii reduc plimbare la cateva minute maxim o jumatate de ora dar asta doar daca este f f ger. Altfel noi ne plimbam zilnic 1-2 ore prin parc si pana acum nu am racit decat eu(ce ironie...nu?)
O sa vezi ca daca ii este frig sau il deranjeaza ninsoarea va plange daca nu va dormi bustean.
Copilul tau are nevoie de aer curat in fiecare zi ca si tine!

OANA si bb CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Fetelor, caliti-i. Eu am nascut in septembrie (1994) De la 10 zile am scos-o la plimbare in fiecare zi indiferent de vreme. Nu mai stiu cum a fost vremea in iarna aia, dar daca e f ger stai mai putin, macar 10 minute in fata blocului. Nu i-am pus niciodata fular la gura. Nu stiu cum au curaj in occident sa umble cu ei fara caciula pe orice vrema, as fi vrut dar nu am indraznit sa fac asa ceva. Alexandra nu a fost bolnava niciodata pana a mers la gradinita. Urmati-mi sfatul numai daca copii sunt perfect sanatosi, eventual intrebati si pediatrul. Sanatate bebicilor! Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Scoteti copii afara...
imbracati-i bine,....nu au ce sa pateasca...
sau..eu pe vladut...cand nu aveam timp sa-l scot afara..il culcam in patut...imbracat bine...si cu geamul deschis larg...dormea de rupea...
Plus ca pana la varsta acutala 1.5..cred ca a fost de max 2 ori racit..

va pup si multa sanatate

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hi_lara spune:

Si noi iesim afara in fiecare zi chiar si la temperaturi negative. Singurele zile in care nu am iesit au fost cele foarte umede (ploaie, lapovita),cetoase sau cu vint puternic.Vintul si umezeala sunt mai periculoase decit frigul....hi_lara si bb Horia 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Cand am fost de sarbatori acasa bebe avea 3 luni si eu am iesit cu copilul pe orice vreme. Putin desigur dar tot am iesit ... se minunea lumea pe strada si ma intrebau daca ii e frig copilului dar bebe se simtea minunat - dormea bustean ! Ne plimbam mai putin daca era prea frig afara dar tot ieseam ... si nu a racit pana acuma ...
Si eu zic sa scoti copilul la plimbare ... macar putin !!!

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Si eu sunt de acord cu scosul la plimbare indiferent de vreme. Daca totusi ploua tare sau e foarte ceata nu dar altfel... Noi am iesit din spital la 5 zile dupa ce am nascut si de atunci in fiecare zi iesim la plimbare. Am nascut in octombrie anul asta. Am scos-o si cand ningea afara si tare i-a placut. Imbraca copilul bine si cand te intorci verifica fiecare bucatica din el daca e rece (foarte rece). Daca da, data viitoare imbraca-l mai gros. Eu ma bucur ca fata mea e supr calduroasa ca si mine si nu trebuie sa o incotosmanez prea tare.

Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Si eu in septembrie l-am nascut si l-am scos afara mai in toata ziua, exceptie facand zilele cu ploi mari si cu furtuni. Atunci il imbracam si-l scoteam la balcon pt. cateva minute macar sa respire un pic de aer curat. Dar la o ploicica mai mica si calda am iesit cu umbrela pusa pe carucior . Acum, cand sunt -5/-10, iesim numai pt. 20-30 min. ca sa nu inghete nasucu.
Daca sunt tare micuti, puteti sa-i imbracati si sa-i scoateti pe balcon sau terasa.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Ada Mateea s-a nascut pe 20 decembrie 2002 si de la 3 saptamini am scos-o afara in zilele cu temperaturi de peste 0 grade Celsius. Normal, este imbracata gros, cu manusi, sosetele groase, fular peste gurita si nasuc.

Mergi la inceput