Nu mai merge YMeuuuu:((
M-a pus naiba sa instalez noua versiune de yahoo messenger, beta, sa vad ce are in plus fatza de versiunea pe care o aveam io...Si nu mai merge nika! Am dat tot yahoo- mail, toolbar, messenger, ietc... jos de fro trei ori, am incercat sa bag versiunea veke, 6.0, da dijeaba, zice ca s-a instalat cu succes, da se kinuie sa ma conecteze cu insucces! Ce faaaacc, ca nu poci sta fara ymeu?!?:(
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Raspunsuri
Oana_B spune:
pai e doar beta, acolosha pe pagina sunt amandoo, eu l-am pus pe beta si merge bine.
vezi intai la preferences joaca-te nitel pe la connections sau da-i un sistem restore, poate ai schimbat ceva setari la pe la antivirus sau firewall cand s-a conectat? pe mine norton m-a tot atentiona ca ym incearca sa se conecteze la net.
o sa fac si eu o proba sa dau afara pe beta si sa il pun pe alalalt sa vad ce se intampla.
am facut si proba dat afara, pus vers 6, pus beta la loc, merg bine amandoo, poate l-ai blocat din antivirus cand a dat sa se conecteze?
Oana_B
Siminaf spune:
Asta am patit si eu acum vreo 2 luni, cind am urmat sfatul unui prieten!
Si am ramas fara YM!
Dar mi-a trimis fratele meu, pe mail, Trillian, l-am instalat si acum pot folosi si YM, si MSN Messenger, si ICQ, mai multe. Dar nu prea merge camera web, numai cind vrea.
Zi-mi pe privat daca vrei Trillianul.
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
iren spune:
Nu, Oana, n-am dat nika, d-aia ma oftic, ca nush ce naiba are!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Siminaf spune:
Nici eu nu-i facusem nimic, dar tot a crapat, chiar daca am reinstalat YM...
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
viorela hoff spune:
Iren, uita-te la proxies, vezi ce-i pe-acolo ca si eu am patit la fel ieri, m-a mai si aruncat de vreo 3 ori afara, dar acuma mere!
Vio
Suzi,catelus de catifea
PS daca ai firewall, vazi ca e o optiune proxies cu firewall, try it!