Mamici Noiembrie-Decembrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Mirela...e greu acum ca stai tot in pat..dar cand va veni bebe2 o sa uiti totul.Ce nu face o mamicutza pentru puiul ei.L-am vazut pe Cosmin,ai un copil reusit,sa va dea Dumnezeu sanatate si voua si lui si lui bebelin mic din burtik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Eu am 13 saptamani si nu se vede burtica:( De ingrasat ma ingrasasem in primele 2 luni 2 Kg acum vad ca am slabit 1,5Kg. Poimanie merg si eu la medic sa vad bb-ul. Eu il simt tot timpul in partea stanga jos asa ca un ghem e ceva tare acolo, de parca am o umflatura, in fiecare dimineata si peste zi pun mana si nu se misca de acolo. Voi simtit la fel? Asa ca o piatra? Abia astept sa il vad la echo. Sanii nu ma mai dor si parca am o usoara febra care ma tine de cateva zile.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

canuta_om_sucit te-am mai intrebat dar nu stiu daca ai raspuns. Mai esti interesata de clinica Dr. Nanu Honorius? Ai fost deja la el? Daca da, poate vorbim putin despre asta.Daca esti interesata in continuare, pot sa te ajut cu adresa, nr de tel....
Pupici de la 2 arici, Ioana si Samburelul 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Fetele,pentru cele interesate: la Medicover in str.Grozovici (acum se numeste Synevo) triplu test costa 800 000 si e gata in max 4 zile lucratoare.
ca sa comparati,la Victor Babes e 2 bulioane!!Chiar nesimtiti!
Eu il fac joia viitoare,la aprox 15 saptamini.
Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fetelor, dar ce mai scrieti, nu gluma!
As vrea sa ma loghez si eu cu mamaica noiembrie ca sa schimb al mau um si dpn dar cred ca nu am notat corect parola!Ma poate cineva ajuta?
Merci,
Alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

anda77 LA MULTI ANI!!! Sa te bucuri de viata si de o sarcina usoara!
Mirela Anca odihna cit mai placuta si iti doresc sa zboare timpul cu viteza luminii pentru tine!
corap semintele de floare sint chiar bune in sarcina, dar pe linga mamaliguta mai adauga si lapte, unt, smintana,brinzica etc. nu dauneaza bebe-ului ceea ce maninci dar trebuie sa maninci diversificat(legume, fructe, lactate, carne,etc.)Daca nu poti, intreaba dr. si poate iti recomanda niste vitamine.
Fetelor, cele care va ingrijorati de greutate,daca reusiti sa alaptati bebeii pina aproape de un an o sa scadeti in greutate fara prea mare efort.
In ceea ce priveste epilatul, pe picioare ma rad cu lama deoarece am probleme cu circulatia sangelui (vase sparte de sange, vinisoare - le-am mostenit de la mama, da!) si fiindca am inceput sa ma epilez cu ceara de la pe 14 ani s-au agravat si mai rau, drept pentru care pe la vreo 30 de ani am fost nevoita sa recurg la lama ( urasc asta, dar m-am obisnuit, ce sa fac...).
In rest, axial si inghinal ma fac cu ceara de cind ma stiu, nu cred ca asta are efect daunator asupra sarcinii.
Bun venit noilor burtici!

Pupicei,

& bobita 11+

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

bb_alinus mamica noiembrie si parola este mamicanoiembrie ( intr-un cuvint!!)
Bafta, sa-mi spui daca ai reusit.

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Ina draga nu merge! Am incercat mamica noiembrie cu parola "mamicanoiembrie" si imi zice ca una din doua e incorecta!
Alina 14+

Mergi la inceput

Ah, uitasem, scuze: Anda La multi ani iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebic vesel si sanatos!
Alina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

buna ziua !
anda77 la multi ani fericiti, si bebe frumos si sanatos!
corap, bine ai venit ! cred ca ar fi bine sa afli urgent unde e spitalul...
mandyksch, tie deja ti-a dat foicica pt cezariana ?
mie doar mi-a zis ca nu imi da pt nastere naturala... a zis ca sa vin la inceputul lunii a 8-a, pentru recomandare... tu ce dioptrii ai ?
lavi02, ti-am citit postarile de la rubrica "de ce atat de multe cezariene in Ro", si am vazut ca esti impotriva ideii de cezariana, in afara cazurilor recomandate, banuiesc.
as vrea parerea ta, daca nu te superi, referitor la situatia in care ma aflu eu : cand am fost la ginecolog, am fost orientata catre oftalmologie cand dr a auzit ca am dioptrii de -6, si a zis ca in astfel de cazuri se face cezariana. mergand la oftalmolog, dupa ce mi-a facut fundul de ochi, a zis exact asa : "retina arata destul de bine, nu pare subtiata, dar noi nu putem vedea decat o particica mica din ea la control, iar tocmai marginile, unde de regula este mai intinsa nu se pot vedea; eu nu pot sa-ti dau indicatie de nastere naturala, pentru ca este posibilitatea 50 % sa se desprinda retina"
vad ca ideea este fixa, nu stiu pentru ce a fost controlul, daca chiar iesind bine, mi s-a facut aceeasi recomandare; totusi, treaba sta in felul urmator : ginecologul vrea indicatie de la oftalmolog neaparat, iar asta nu da pentru nastere naturala, atata timp cat este risc 1 la mie sau la 10000, normal de ce sa-si bage pielea la saramura ?
ei, iar acum, eu, care am 22 de ani si nu am trecut prin nici o experienta de acest fel, deci implicit nu am idei preconcepute in nici un sens, as avea curajul sa fac de capul meu ? adica sa zic eu, nu, stiu eu mai bine ?
poti sa imi spui parerea ta ?
stii de ce o vreau ? pentru ca incerc sa inteleg daca in cazul meu este cezariana la cerere sau din motive medicale...pentru ca mie mi se pare ca nu se incadreaza nici colo, nici colo...

dienutagraviduta 11+ si bebelica

Mergi la inceput