Copilasi de oct-noi-dec 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

LA MULTI ANI ELENA!

LA MULTI ANI ILEANA!

LA MULTI ANI ELENA(CIUF)!

VA DORESC MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

La multi ani, Elenelor si Ilenei! Sa fiti fericite alaturi de familia voastra!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Sympa nu l-am tuns scurt decat la spate si pe la urechi,ca mi-a fost nu stiu cum sa-l tund scurt,dar va trebui ca tot transpira.

Si acum in limita timpului disponibil sper sa reusesc sa va m-ai povestesc cate ceva despre Vladutz.

Noi ne "laudam" cu vorbitul ca de obicei.Pe zi ce trece spune tot m-ai multe,in general repeta aproape tot ce aude la noi m-ai mult sau m-ai putzin corect dar inteligibil.Deja evitam sa spunem vorbe urate in prezenta lui ca imediat receptioneaza.

O faza haioasa tare s-a petrecut aseara cand o epilam pe mama sub brat si Vladutz a stat cu noi ca nu vroia sa stea cu tasu,asa ca in clipa cand a vazut cum trag fashia de ceara,la urmatoarea striga "tage(trage) maaaaaami".Daca a-ti sti cat de haios a fost...

Cand il culc are ritual de intrebari:"unde-i mamaia,tataia,tati,dadaiu(tramvaiul),puiu dar pe rand,iar eu trebuie sa ii spun ca s-au culcat si ca si el trebuie sa faca nani ca e noapte.Si zice si el "e noate".

Cand se trezea de obicei ma striga,acum se da jos si vine la mine, la bucatarie.

Azi a facut 1 an si 6 luni si pt. prima oara s-a asezat singur pe olitza in poponeatza goala(pana acum nici nu vroia).E un inceput bun,nu?Chiar daca nu a facut ceva.O sa faca odata si odata.

Singurul lui defect e ca tzipa la nervi de te surzeste.

Va pup si noapte buna.

Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI !!!! tuturor sarbatoritilor de ieri, fete si baieti. Sa fiti sanatosi si fericiti ! Imi pare rau ca va toc la cap cu muma soacra....da ma mai descarc si eu.
Cred ca pana la urma e o femeie destul de rea... desi cateodata zic ca nu e...bla bla...
M-am calmat a doua zi, sincera sa fiu mi se pare incredibil ca o bunica sa gandeasca asa. Tot timpul am crezut ca bunicii isi adora nepoteii. Eu am fost crescuta de bunicii mei...daca zic "adorat" e tare putin. Doar eu contam...nu am cuvinte sa povestesc relatia mea cu ei.
Asa trebuie sa fie bunicii. Se pare ca s-au modernizat si astia...Dar sa va povestesc ceva: ieri am iesit sa mancam afara. In restaurant cel care ne servea se tot juca cu Isabel. Ca vai ce dulcica...si ma intreaba "e a dvs ?" WWWWOOOOWWWW ce crescu inima in mine !!!! Adica sunt tinerica si slabuta, nuuuu ????
Hi, hi, hi. Glumesc eu, dar mi-a aranjat omul ziua doar cu o intrebare.Tot ieri am fost sa cumparam cadouri pt un bebe nou. A nascut o colega a sotului un baietel....mama mama de 4 si 500. Suberb !!!
Mi-a placut. Ma uitam la hainutele alea cat o palma, mi-am amintit si eu de puiul nostru.
Si ce camasute minuscule de nou nascut....haioase rau.
Luna viitoare mai naste sotia unui coleg, doar ca nu stiu sigur ce e. Prilej de cumparaturi Paula ma bucur ca au iesit analizele bine. Trebuie sa faci si triplu test prin luna a 4 a. Parca asa se cheama , nu ?
Vera ce dulcel e la culcare !!!
Carmen am vazut si eu pozele. E un dulcic si jumatate.
Sympa ce fata mare aveti !!! Isabel e mult mai scunda decat voi. Bravo, bravo. Sorry, dar ce am ras la faza cu baie. Noroc ca era cabina si nu era perete pana sus. Imi dau seama ce te-ai speriat. Bine ca s-a rezolvat doar cu o tavaleala
Cu dintii, eu stiu ca cei definitivi pot creste total diferit fata de primii dintosi.
Uki multumesc. La multi ani pt tataitza ! Sa fie sanatos !
Elena va trimitem un pupicut pana in Miami...l-ati prins ?Fetelor noi iesim la plimbarica putintel.
Va pupacim pe toti
Alexandra si Isabelita linda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ce mai faceti mai mamici????Pe unde umblati????La noi e asa de rece si urat!!!!ieri am iesit la un gratar dar ne-au cam inghetat oasele...norocul nostru ca n-am racit!!!!!Imi e dor sa stau la soare, asa ma deprima vremea asta!!!N-am chef de nimic!!!!Si copila asta atata mai miauna...ca ea vrea in parc...Am iesit putin dar n-am stat prea mult ca imi e frica de raceli tocmai acum.
Supermami, sa-i traiasca bebelinul prietenei voastre.Si noi am primit o veste nemaipomenita de la finuta noastra care este insarcinata.asa ca...peste cateva luni ne pregatim de botez....sper sa aiba o sarcina si o nastere usoara.
Nu ma mai lasa mandra....trage de mine de nu se poate.Va pupam si astept noutati de la voi...

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
http://community.webshots.com/user/sympa2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Da, si triplu test, dar pe langa mai sunt multe. Azi fac alte analize si sa vad cum va fi ca miercuri merg la control din nou. Ma rog la dumnezeu sa fac fata financiar la cat de scumpe sunt, sper sa nu-mi dea si tratament care sa-l platesc. E ok, nu mai am asa mari greturi, e mai rau cand ma trezesc brusc la tipetele Alexei si simt cum decartez. Saptamana asta va fi grea pt. mine ca am sa merg cu Alex peste tot si la dr. pt. mine si la analize. Nu am cu cine sa o las si ce sa fac. Nu am timp nici sa respir. Acum doarme ca este foarte obosita si avem de la 12 de mers pe la dr. si nu stim cand ne intoarcem.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am poze noi pe 18.05.2005.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna, fetele!

Sa va povestesc cum a fost la Felix. Am mers de vineri, ne-am intors duminica seara. Am fost la bazin cu apa calda, la carting, la show-ul de tuning si sound pt. masini.
Toate bune si frumoase (cu exceptia frigului indurat noaptea in camera), doar ca Markus a fost un mic terorist.
Adica n-am putut manca nici o data ca oamenii, a trebuit sa mancam pe rand, cineva sa se plimbe cu el pe acolo, ca de nu urla in carucior de numa'.......pe urma il puneam in carucior, dar trebuia sa-i dam o lingura si-o cana/un pahar cu ceva lichid, sa amestece el si sa stropeasca tot in jur si pe el....
La carting eu nici nu m-am putut uita la Cristi si la Sebi (am fost cu un cuplu de prieteni) cum s-au dat cu masinile, ca a trebuit sa stau cu el afara vreo 2 h, sa intre el in toate baltile, de mancat n-a prea mancat ca nu erau desenele cu "Tom si Jerry" si erau prea multe lucruri noi de explorat, si nu avea rabdare sa stea la masa. De dormit a dormit tot ca acasa, adica il culcam, il puneam in patut (tarcul de voiaj), se trezea dupa cateva ore si ateriza la noi in pat.
Ah, sambata seara am iesit toti 5 la o terasa sa mancam ceva, sa bem o berica. Da de unde. N-a vrut sa stea deloc. Asa ca eu am facut ture cu el cu caruciorul pe afara vreo ora, iar cand n-am mai putut de frig (a fost tare firg noaptea!), am mers cu el in camera, unde ne-am culcat! Iar Cristi a stat cu prietenii nostri pana mai tarziu la povesti. Va dati seama ca as fi iesit si eu, dar nu puteam lasa copilul sa doarma singur si sa plec.....
La show-ul de tuning a stat in carucior vreo 2 h, linistit, dar si-a scos parleala mai tarziu, cand, in drum spre casa ne-am oprit la o cabana faina sa mancam niste faimosi papansi, iar acolo am alergat dupa el iarasi non-stop, a vrut descult pe jos, a umblat pe la toate mesele, spre deliciul publicului, dar a si plans fara motiv, a vrut sa-si bage mainile in toate farfuriile de pe masa, etc. etc.

Per total, a fost fain, dar obositor.
In concluzie, Cristi zice ca el n-are chef sa mai mergem in Grecia cu copilul, ca daca ne terorizeaza si acolo la fel, n-avem nici o satisfactie etc. etc. Eu am fost putin dezamagita de atitudinea lui, dar ma rog, asata este, cu asta defilam.

Intrebare de baraj: si copiii vostri fac la fel in deplasare?
Eu m-am cam desumflat dupa experienta asta....
Liliana, mama, la voi cum a fost cu 2 copii in Grecia?
Astept incurajari!

P.S. Pun si niste poze, daca vreti sa ne vedeti...

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ven mama, eu nu pot sa te incurajez .. Situatia este exact cum ai descris-o.. si cu un copil, si cu 2. Doar ca atunci cand te lasa unul, te ia celalalt cu crizele si tipetele.. Asta pana mai cresc..

Recomandarea mea este sa va duceti singurei in Grecia, altfel o sa veniti de acolo varza, nici n-o sa intelegeti nimic din frumusetea ei.. si pana la urma nici Markus n-o sa inteleaga c-a fost in alta tara.. Daca poti, lasa-l la bunici si voi ..
Enjoy...

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, Paula, am vazut pozele, sunt niste scumpi copilashii. Ce atent se uita Markus in carticelele cu animale! . Si ca fapt divers, si Matei e innebunit dupa carticelele alea, aveam vreo 4 care le-a trimis maica-mea din Romania si sunt singurele "jucarii" de care nu se plictiseste, le studiaza in fiecare zi si vine la mine si ma pune sa ii spun cum ii zice la fiecare animal .
Despre excursia in Grecia, nu stiu ce sa iti spun, eu l-as lua pe Matei, dar nu e exclus sa va strice vacanta, pe de alta parte nu stiu cat iti va prii vacanta fara el, dar cred ca va fi ok, sunt atatea de vizitat, iar cu Markus dupa voi, stii cum e, trebuie sa te adaptezi la programul lui, chiar daca e cuminte, pierzi 2-3 ore pe zi numai cu dormitul, apoi mancat, spalat ... etc .. nu poti sa iesi la ore cand e foarte cald sa nu i se faca rau copilului ... sunt aspecte multe de luat in considerare.

Noi am petrecut weekendul mai mult in casa si apoi in vizita la niste prieteni, ca, asa cum zicea si Mariana, aici e o vreme uraaata , nu se mai indura si vara sa vina odata si pe aici. Si Matei e ca fiert ca il tin mai mult in casa, dar ce sa ii fac? Ca la "mareata" maxima de 11 grade de azi si ploaie mocaneasca, unde pot sa merg cu el? .

la mamici si copilashi.

A, sa nu uit, DA, Ileana, si mie mi se pare de multe ori ca Luca si Matei au multe expresii in comun . Sa nu uiti de promisiunea cu fetitza si incuscritul

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput