Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Miki distractie maxima la botez si nu te uita la vreme...abia asteptam poze cu ginerica si cu misterioasa rochita pt care n-ai venit la o felie de tort

Aime mersi mult de reteta de tort..o sa o fac negresit si iti spun cum e

fetele..mersi de urari..eu sunt Elena asa ca m-am bucurat de urari chiar daca voi n-ati stiut...si La Multi Ani!!! pt toate Elenele si Constantinii pe care ii stim sau nu..poate ar fi bine sa ne scriem si al 2-lea nume si in felul asta vom sti pe cine sa felicitam

AndreaP...foarte frumoasa Mariuca...si apropo de podoaba capilara, aseara am tuns-o si noi pe Alexia ..asa ca s-a dus maturicea din capul ei, ha ha..suntem si noi in rand cu lumea

Pupici si sa aveti un weekend minunat

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ce faceti fetele? cum ati petrecut?
noi bine, am distrat si copilasii si pe noi, alex a fost multumit insa ruxitza a cam protestat fara motiv(aparent0 toata ziulica...oare este posibil sa aibe colici acum? ca se cam face batz si se nervozeaza...dar mi s-ar parea aiurea...nu a avut cand a fost mai mica si acum la 5 luni sa fac...hmm...cred ca e doar rasfatz...dintisorii nu se vad...poate totusi o sa-i treaca.
va pupacesc si am fugit la culcarica...ce vreme e afara
nopate buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by danamunti
Felis deci vazui bine eu tocurile.Sit super pantofiorii!Dupa cum vezi si eu sint dusa ca vazui ghetute,nu pantofi.

Avantajul de a avea cumnata la magazin de pantofi: de ziua mea primesc cadou o pereche de pantofi din partea familiei. Cei pe care i-ai vazut i-am primit anul trecut. Anul acesta am primit altii pe care nu am apucat sa ii incaltz.
Fusta si bluza cu care eram imbracata in parc, erau cadou de anul trecut de la colegele de servici si a fost prima data cand le-am imbracat (cand am mers cu gasca in Cismigiu). MA tot gandeam la ele ca le-am primit si n-am apucay sa le imbrac ca am ramas insarcinata...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Ce bine de tine mai ca ai cumnata care lucreaza la magazin cu pantofi.Vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!Eu caut sandale finute pt nunta cumnatului meu si nu gasesc deloc.Adica gasesc dar cu tocul foarte inalt si eu nu mai am curaj sa merg pe asemenea tocuri.Am un an si ceva de cind nu-mi mai pun tocuri.In fine,continui sa caut poate gasesc ceva mai pe gustul meu.Dar e greu cu culoarea.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by LuminitaB

De azi dimineata de la 6 ma tot uit la pozici si nu ma mai satur Andreap, Roserb, Otiliav, Paxela, Felis aveti niste copilasi foarte frumosi, iti tot vine sa-i pupacesti. Tot uitindu-ma am realizat ca noi am cam ramas in urma cu pozele.

Ia uitati aici

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mai ce ochisori are Tudor!!!!!!!Ptiu ce frumos e!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

CECILIA ... la multi ani de ziua numelui!...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi
Apoi fugim sa ne botezam si noi ca prea am asteptat multttt.
Miki si Alexander (12.12.04)

DANA... eu vad ca zice "sa ne botezam"... deci are botezul lui Alexander!... Eu asa stiam!...

Mergi la inceput

Luminita o sa dea gata Tudor cu ochii lui albastri pe toate fetele...super ochisorii..si foarte faine pozele din Brasov
Sa stii ca iti sta bine cu doi baietei frumosi, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei

Paxela, mi-a placut yachtul lui fii-tu..poate intr-o zi o plimba si pe Alexia cu el, ha ha

OtiliaV ai o papusica de fetita, sa-ti traiasca.

LA MULTI ANI pentru sarbatoritele de maine, Daria Nicole, Bianca Alexandra si Cristiana Bianca sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si frumoase

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
fulguletz, apropo de bubitze...cum e davidutz, mai papa lapte de soia?

tot cu lapte de soia il ingras....
dar mai papam si piureu de legume (cartof, dovlecel si conopida). Seara bagam un gris de soia cu para si asta ne este meniul pana acum.

ce sa-ti zic...lui David ii merge bine sper foarte bine. Am gasit o doctoritza romanca care ne-a dat un tratament homeopat si ne-am mai unguentat cu elidel. Acu, vaz ca virgula combinati ii prieste de minune. Totul e sa ramana asa.

Mia are totusi cateva pete pe piept (abia vizibile) Nu se mai scarpina ca apucatul, doarme mai linistit si pot sa-l las sa se joace nesupravegheat fara sa fiu stresata ca isi face cratere pe fatza.

Tudorica cum mai este?

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

Mersi Felis de urare si sa stii ca Mihaita e un dulce in toate pozele si tu esti o super mamica.si arati tare bine in mini, eu nu prea indraznesc inca sa port asa ceva.

Mai fetelor, apropo de purtat mini, eu tare ma oftic ca mi-au aparut dupa nastere niste varice de toata frumusetea...mai are cineva problema asta?????

Si eu am inteles ca Miki are botezul la Alexander

Poze

Mergi la inceput

LUMINITZA... scump foc Tudor al tau... da tu mai ai si frumusetzea de CRI!... Apropo... cum sunt biberoanele acelea cu gaura in mijoc?... Te descurci cu ele?...

FULGULETZ... tare ma bucur pt David ca ii merge bine... Sa stii ca in ultimele zile am auzit tot mai des de minunile facute de tratamentele homeopate...

CECILIA... multumesc de aprecieri (si la restul fetelor multumesc). Sa stii insa ca am o urma care se vede la fusta scurta: de cand m-a muscat cainele cand eram insarcinata, nu s-a facut cicatrice, ci a ramas o chestie mov-vinetie de marimea unei monezi de 1000 lei...

Mergi la inceput