Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

pupici de la noi intr-o zi fff mohorata...si naspa de iesit!

Am trecut cu bine de vaccin, multumim ptr incurajari si pupici...acum e f bine, chiar acum si-a papat supitza si sade in scaunel, poate adoarme, ca e un pic marait si se freaca la ochisoiri.

Fetele nu va speriati ca nu iau bb-ii in greutate ca pana acum, daca ar lua ca si pana acum , ar ajunge de 100 kg la 1 an. Si Vladut a luat putin, de cand cu diversificarea, e logic, tinand seama ca micii se adapteaza la un nou mod de hranire, acum proteina nu mai e asa de bogta, ca atunci cand papau doar laptic, acum primesc vitamine, minerale si proteina, desigur, din carnita si laptic. O sa vedeti ca totul va reintra in normal. Vladut deja si-a mai dat drumu'la kilograme.Noi avem un grafic facut in Exel, in care am trecut greutatea minima, maxima posibila si evident greutatea lui Vladut. Important este ca greutatea puiului sa aiba aceeasi traiectorie, crescanda, evident si sa urmeze una din curbe...
Andreap te rog, nu-i da lapte praf, nu scoti mai mult ptr ca bb suge altfel, au forta, nu gluma, nu te teme ca asa suge i Vladut, 10 minute si gata, incepe sa rada. Daca nu s-ar satura ar plange, ti-ar da de stire...
Jasmine, imi vine sa mor ca am uitat de documentar , oare il dau in reluare????Daca afli ceva, spune-mi si mie, plizzz!!!!
Eliza sanatate multa la Alex, sa dea Domnu sa se rezolve si bafta la vaccin.
...si miki pupici la noul crestin si asteptam poze....

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Nu-mi vine sa cred ce mi s-a intamplat...m-a bufnit plansul cand i-am vazut pe ziaristi acasa, iar piticu care era la mine in brate mai intai a ras, faceam un zgomot ca de hohot de ras..dar era de plans, apoi a izbucnit si el in plans, el care nu plange la mine niciodata....Am fost amandoi emotionati de eveniment....

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49545" target="_blank">CAPITOL 48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

paxela e suuuuper leganusul tau se poate monta si afara sau doar in casa? are cadru?

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

cred ca poate fi pus si afara dar nu are cadru are pur si simplu doua sfori cu inele in capete care eu una le-am agatat in 2 suruburi prinse de toc si il scot cand vreau ca doar le agat

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

azi sunt super matinala. in sensul ca eu la ora asta aveam de linistit copii care daca nu ma jucam cu ei urlau. insa azi noapte m-au terminat...si eu de teama sa nu mai atipesc iar si sa ma trezeasca (sunt chiauna de cate ori mi-au facut asta azi noapte...cu randul) de la 07.00 beau cafea intr-una, iar ei dorm linistiti, doar azi noapte au stat mai tot timpul treji si fint obositi

paxela e suuuuper leganusul tau se poate monta si afara sau doar in casa? are cadru?

miki sa va fie de bine botezul. abia astept sa-ti vad rochita. eu am in iunie intalnirea de 10ani de la facultate(mai am putin si umblu in carje) si sunt in pana de idei la capitolul asta

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput