Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna dimineatza fetelor,
fulgule, ma bucur ca-i merge bine ginerelui meuruxitza s-a facut o rasfatzata sa-i zici lui davidutz sa puna pe ea

e da! ca David o fi mai breaz ..tot rasfacios nevoie mare e si el Si se pare ca intram si noi in randul iepuratzilor, ca dupa cum maraie cand isi atinge gingiile, ii dau dintisorii..

Dar ia fa-o tu pachet pe Ruxitza si trimite-o pe la mine (platesc taxa vamala ) ca gasesc eu ac de cojocul lor..

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

gashca din Cismigiu (fetele de la Capalna), vazui pozicile..
sunteti cu toatele frumoase si tinere si cu siluete !

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

care toate siluete??
n-ai vazut ca io-s grasa ???
de 2 zile's in cura de slabit! sa vedem cat m-o tine!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Buna fetele!

Mikimi sa va fie de bine botezul!Cum a iesit totul?Pozici cind pui?
Ma duc la nani ca miine la prima ora mergem la doctor sa facem vaccinul.Sper sa fie bine si sa nu plinga mult ca si asa e cam miriit in ultima vreme de la dinti.Noapte buna la toate!
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Paxela, mi-a placut yachtul lui fii-tu..poate intr-o zi o plimba si pe Alexia cu el, ha ha

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Cecilia o sa o plimbe Silviu pe Alexia,daca ii da voie Bianca....Credeti ca asa usor se obtine o plimbare pe yaht.faceti si dumneavoastra o cerere si...
Oricum multumim de urari,pentru ieri.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche

Felis , azi noapte era calculatorul deschis, ca descacam de pe net niste exercitii de aerobic, Pilates .
Io nu-s asa harnicuta ca tine, pur si simplu nu rezist mult!
Da trebuie sa-ti spun ca m-ai motivat si m-am apucat de cura de slabire si de facut declaratii si op-uri

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Uau... ma bucur!... In cazul asta... sa fie cu noroc pe toate planurile!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche

Mai fetelor, am tot uitat sa va scriu ca am vorbit sambata cu Eliza5 si mi-a spus ca au trecut cu bine de operatie.
revine ea cu amanunte, maine..

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Ce ma bucur!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

azi sunt super matinala. in sensul ca eu la ora asta aveam de linistit copii care daca nu ma jucam cu ei urlau. insa azi noapte m-au terminat...si eu de teama sa nu mai atipesc iar si sa ma trezeasca (sunt chiauna de cate ori mi-au facut asta azi noapte...cu randul) de la 07.00 beau cafea intr-una, iar ei dorm linistiti, doar azi noapte au stat mai tot timpul treji si fint obositi

paxela e suuuuper leganusul tau se poate monta si afara sau doar in casa? are cadru?

miki sa va fie de bine botezul. abia astept sa-ti vad rochita. eu am in iunie intalnirea de 10ani de la facultate(mai am putin si umblu in carje) si sunt in pana de idei la capitolul asta

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Miki, sa va fie de bine botezul.

Fetelor sunt zombi. Nu stiu ce a fost cu bebe azi noapte dar nu a dormit mai deloc si dimineata cand eu am plecat la serviciu dormea de rupea patul...cred ca vroia sa imi faca in necaz...:))

Voi care deja ati facut botezul spuneti-mi si mie ce trebuie pentru biserica. Noi ne botezam abia luna viitoare si trebuie sa ne pregatim.

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by florypop

Miki, sa va fie de bine botezul.

Fetelor sunt zombi. Nu stiu ce a fost cu bebe azi noapte dar nu a dormit mai deloc si dimineata cand eu am plecat la serviciu dormea de rupea patul...cred ca vroia sa imi faca in necaz...:))

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

s-or fi inteles? eu la un moment dat am lasat-o pe bianca cu tati si l-am luat pe tudor sa dormim in alta camera, macar sa nu se antreneze unul cu celalat. acum bianca doaaaaarme dusa. iar tudor sta cu picioarele in sus si povesteste. parca nu s-ar fi intamplat nimic. iar eu arat ca...

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput