Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anca75 bine ai venit! Zi-ne si noua UM si DPN sa te putem trece pe listuta (daca vrei pe listuta).

jadi, am gresit simbata trecuta si m-am dus in Cora, si am stat la o coada la casa de gravide de am zis ca mor. Nici una din persoanele alea nu s-a simtit sa se dea la o parte, cu atit mai mult cu cit nu aveam decit 6 produse. Am zis ca nu mai calc pe acolo, Gima mea e sfinta, nu e coada (si e la 2 minute de mers pe jos de blocul meu).

Fetelor, eu as prefera sa avem locuri rezervate, nu sa umblam atunci sa gasim 10 locuri (sau cite o sa fim) la o terasa.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Sigur Ioana, asa vom face. Dupa ce cadem la pace cu locatia o sa facem si rezervare. Ca de gasit locuri pt. gramada de burticoase fara sa facem rezervare..... cred ca e imposibil. Mama... deja imi si inchipui ce fetze or face aia cand vad atatea burtci mai mari sau mai mici pe metru patrat!

Raluca, 19 saptamani si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonaparte spune:

intr-adevar, cam aiurea sa defilam in cautarea unei terase.
eu zic sa evitam p-ta victoriei, sa nu creada astia de la guvern ca e vreun meeting al gravidutelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uf, tocmai pe 3 iunie v-ati gandit cand plec eu din oras!!! Ar fi trebuit sa plec maine dar uite ca s-a amanat. Suntem invitati la niste rude importante si nu mai putem amana! Am eco morfologica pe 3 iunie la 11.30 si la 13.30 plec. Mi-ar conveni undeva intre 9-11 doar
Ma intorc marti, pe 7.
Nu va schimbati planurile dupa mine, totusi...sper sa mai facem o intalneala si prin iulie-august.
Sau...poate v-ar placea joi , pe 2 iunie, dupa 5 seara? Doar daca s-ar putea...as veni cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

In Herastrau sunt cu mancare terase multe pe baza. Din pacate sunt cam scumpe insa sunt dragute. Mai e si restaurantul Pescarus care are o terasa frumoasa si acolo putem sigur sa facem rezervari.

In centru mai e Hanul lui Manuc care are terasa si mancare si multe locuri, Pasajul Villacros, Cismigiu...

Veniti cu propuneri.
Abia astept. Din pacate eu nu o sa am o burta impresionanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Mersic Ioanapt info.Vreau si eu pe listutza. Am UM 21.01.2005 si DPN 28.10.2005, dr. Tutunaru...ce este aflu abia pe 30

Lori si bebe 17s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Si eu vreau la intilnire ,dar din pacate sint departe de voi ,dar va doresc din toata inima o intilnire placuta si plina de surprize placute la toate mamicile si va asteptam cu pozice sa vedem si noi cum va-ti distrat

nanadana 20 sap+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Nu se poateeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!Am lipsit si eu putin si ati si fixat intalnirea!!!Din pacate,eu sunt la Craiova,n-o sa pot fi cu voi!!Pe 4 e mareata nunta la care voi fi nasica!!Asa ca n-o sa ajung sigur!!Si cand ma gandesc ca numai despre asta o sa vorbiti..Eeeei,noi sa fim sanatosi,ca ne ciocnim noi si cu burtici mai mari!!
PUP!
Moki si bebe boy
21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu zic ca putem sa ne intilnim si la inceputul lui iulie. Credeti ca n-o sa avem suficiente subiecte de discutat? O sa luam la despicat toate patuturile si caruturile si ...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

adaug"despre asta o sa vorbiti",adica despre intalnire,doar nu despre nunta mea de la Craiova..
Nu fixati si intalnirea urmatoare??
Moki
21+

Mergi la inceput