Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana75 spune:
Anca75 bine ai venit
! Zi-ne si noua UM si DPN sa te putem trece pe listuta (daca vrei pe listuta
).
jadi, am gresit simbata trecuta si m-am dus in Cora, si am stat la o coada la casa de gravide de am zis ca mor. Nici una din persoanele alea nu s-a simtit sa se dea la o parte, cu atit mai mult cu cit nu aveam decit 6 produse. Am zis ca nu mai calc pe acolo, Gima mea e sfinta, nu e coada (si e la 2 minute de mers pe jos de blocul meu
).
Fetelor, eu as prefera sa avem locuri rezervate, nu sa umblam atunci sa gasim 10 locuri (sau cite o sa fim) la o terasa.
Ioana
RalucaN spune:
Sigur Ioana, asa vom face. Dupa ce cadem la pace cu locatia o sa facem si rezervare. Ca de gasit locuri pt. gramada de burticoase fara sa facem rezervare..... cred ca e imposibil. Mama... deja imi si inchipui ce fetze or face aia cand vad atatea burtci mai mari sau mai mici pe metru patrat!
Raluca,
19 saptamani si
din burtik
bonaparte spune:
intr-adevar, cam aiurea sa defilam 

in cautarea unei terase.
eu zic sa evitam p-ta victoriei, sa nu creada astia de la guvern ca e vreun meeting al gravidutelor ![]()
kid2003 spune:
Uf, tocmai pe 3 iunie v-ati gandit cand plec eu din oras!!! Ar fi trebuit sa plec maine dar uite ca s-a amanat. Suntem invitati la niste rude importante si nu mai putem amana! Am eco morfologica pe 3 iunie la 11.30 si la 13.30 plec. Mi-ar conveni undeva intre 9-11 doar 
Ma intorc marti, pe 7.
Nu va schimbati planurile dupa mine, totusi...sper sa mai facem o intalneala si prin iulie-august.
Sau...poate v-ar placea joi , pe 2 iunie, dupa 5 seara? Doar daca s-ar putea...as veni cu mare drag.
sofia_misicu spune:
In Herastrau sunt cu mancare terase multe pe baza. Din pacate sunt cam scumpe insa sunt dragute. Mai e si restaurantul Pescarus care are o terasa frumoasa si acolo putem sigur sa facem rezervari.
In centru mai e Hanul lui Manuc care are terasa si mancare si multe locuri, Pasajul Villacros, Cismigiu...
Veniti cu propuneri.
Abia astept. Din pacate eu nu o sa am o burta impresionanta.
latrishia spune:
Mersic Ioanapt info.Vreau si eu pe listutza. Am UM 21.01.2005 si DPN 28.10.2005, dr. Tutunaru...ce este aflu abia pe 30
Lori si bebe 17s

nanadana spune:
Si eu vreau la intilnire
,dar din pacate sint departe de voi
,dar va doresc din toata inima o intilnire placuta si plina de surprize placute
la toate mamicile si va asteptam cu pozice sa vedem si noi cum va-ti distrat 
nanadana 20 sap+4
moki spune:
Nu se poateeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!Am lipsit si eu putin si ati si fixat intalnirea!!!Din pacate,eu sunt la Craiova,n-o sa pot fi cu voi!!Pe 4 e mareata nunta la care voi fi nasica!!Asa ca n-o sa ajung sigur!!

Si cand ma gandesc ca numai despre asta o sa vorbiti..Eeeei,noi sa fim sanatosi,ca ne ciocnim noi si cu burtici mai mari!!
PUP!
Moki si bebe boy
21
Ioana75 spune:
Eu zic ca putem sa ne intilnim si la inceputul lui iulie
. Credeti ca n-o sa avem suficiente subiecte de discutat? O sa luam la despicat toate patuturile si caruturile si ... ![]()
Ioana
moki spune:
adaug"despre asta o sa vorbiti",adica despre intalnire,doar nu despre nunta mea de la Craiova..
Nu fixati si intalnirea urmatoare??
Moki
21+