Mamici de septembrie - octombrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc MySweetest!!! Dupa servici o sa-mi cumpar multe salate si m-apuc de pascut! Mie chiar imi place salata asa ca e o placere!

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mihaela, sa stii ca nici eu nu o simt zilnic pe domnisoara. Chiar 3-4 zile nu simt nimic.Primele miscari au inceput acum vreo 2 sapt. si eu ma asteptam sa se repete zilnic. Chiar m-am speriat putin cand am vazut ca trec zile si nimic nimic. Insa m-au linistit prietenele mele care au nascut deja, spunandu-mi ca e normal.

Raluca, 20 saptamani si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Capitolul 31 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49526" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

Buna

eu sunt in saptamana 23 si am luat cam 3+1/2 kg
iar parerea medicului de la ecografie a fost ca e prea putin, sa mananc mai mult
nu mai inteleg nimic

Carmi, eu iau acum antibiotice (norfloxacin) pentru o infectie urinara cu E.Coli
mi-a fost si mie greu sa ma decid sa incep dar am citit pe undeva ca in cazul unor infectii mai mari e mai rau sa nu tratezi decat sa iei antibiotice

antibioticul la ales dr de pe lista de la laborator, si mi-a zis ca e pacat ca nu am fost testata si pt ampicilina....deci e clar ca e de preferat
asa ca eu cred ca e mai ok la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Salutari,
Tangerine –multumesc pt sfat.
Cristina (cge), am citit ca tu ai facut o ecografie la AMA MEDICAL, am reusit sa-mi fac si eu o programare - vineri la AMA MEDICAL pt o ecografie morfologica…intrebarea mea este cu ce doctor ai facut ecografia-eu sunt la dl dr CRANGU IONESCU-este de treaba ? in sensul ca : vorbeste cu tine , iti explica ce si cum ….?
ELIUTA si mysweetest –felicitari pt fetite.
anirim 21+

Mergi la inceput