Natura Medica

Natura Medica | Autor: andrruzza

Link direct la acest mesaj

Livia,

Am sunat la dl.Vasile Popa, la nr.de telefon dat de tine si am vorbit chiar cu el.

I-am spus pentru ce problema sun, i-am spus de tincturile si ceaiurile pe care le beau si mi-a zis STOP!!!

I-am spus ca in dozarile hormonale estradiolul mi-a iesit peste limite normale, F.S.H. mi-a iesit sub limite normale, ca la ecografie vaginala, in cele mai multe luni de monitorizare foliculuii is de marime 19-20 in ziua 13.

Mi-a spus sa intrerup imediat tratamentul cu tinturile si ceaiurile, ca, ce a facut bine la cineva(cu anumite probleme), poate cauza altuia cu alte probleme.

Ceaiul de salvie a zis ca nu-l recomanda sub nici o forma administrat intern, ca mai mult strica. Ceaiul de naprasnic -la fel a zis ca nu-l recomanda. Doar cu tintura de zmeur a fost de acord.

Livia, eu am mare incredere in tine!! Cine este acest om???
M-am programat luni la o consultatie! Si a tinut sa-mi spuna ca daca ma razgandesc si nu mai merg la consultatie, sa intrerup oricum tratamentul naturist pe care-l iau pana n-o sa-mi deregleze de tot hormonii!

Te rog, spune-mi ce sa fac! Sa mai iau ceaiurile si tinturile de zmeur, coada soricelului si marar???



Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Binenteles ca ti-a zis asa ceva fiindca de ce sa iei un trat.de altundeva si nu de la el .El nu trebuie sa aibe un venit?
Eu, cand am vorbit cu el ,tot asa a reactionat, ca trat.dat de dr.din Germania este o tampenie si ca el ar face altfel ,si atunci l-am intrebat ce mi-ar da el vis-a-vis de ce am eu .Aici a fost dragut si mi-a explicat ce ar face el si ce mi-ar da.Eu am notat si mai departe stii...Le-am combinat si dupa cum stii nu mi-a daunat din contra a avut rezultatul mult asteptat si dorit!
Acum este decizia ta ce faci in continuare,eu nu oblig pe nimeni, am vrut sa aduc fericire si altor cupluri prin trat. meu.Stiu ca fiecare are alta afectiune dar tocmai deaia este trat. asa complex ca sa acopere o cat mai mare gama de afectiuni.
De ce nu-ti recomanda ceaiul de naprasnic daca zice ca ai estrogen mai mult,efectul ceaiului tocmai asta este sa regleze excesul si deficitul.Si multe altele...
Eu nu am avut prea mare incredere in el fiindca nici macar nu-i medic si in plus denigreza ce zic altii ,doar un lucru bun am gasit :el m-a incurajat sa fac trat.cu plante ca am mai multe sanse decat cu FIV.Tot el mi-a spus dupa ce carti se ghideaza si multe altele.Eu nu am facut totul la intamplare,am cules tot ce se poate despre fiecare punct al trat.,am biblioteca cu fel de fel de carti,lucrari si multe altele despre plante deci nu sunt o nestiutoare in domeniul asta data fiind si meseria mea ;in plus era pielea mea in joc si a bebelui ce-l vroiam si nu dorem necazuri de nici un fel ,ca nu cred ca as mai fi rezistat altui esec.
Altceva- daca ma deregla ,asa cum a zis, nu puteam sa duc sarcina pana la capat sau nici macar nu puteam concepe bebele iar analizele de dupa trat.nu ar fii fost asa de bune.

Cum am mai spus...cine vrea face trat.cine nu-nu!Nu oblig pe nimeni!
Si la cine am dat trat.a avut rezultate in:anexite,chisturi,fibroame,dereglare hormonala,sterilitate,inflamatii etc. si nimeni nu s-a plans, asa ca ramane la latitudinea ta sa iei decizia corecta,eu te voi ajuta cu tot sufletul!

Te pup si curaj oricare va fi decizia ta!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Livia,

Aceiasi chestie am gandit-o si eu. Dar am vrut sa vorbesc cu tine.
Tocmai ca am vazut ca stii totul despre afectiuni si plantele asta, am vrut sa ma linistesti inca o data.

M-am gandit ca pana la urma e si chestia de bani la mijloc. Mi-a zis sa am la mine 800 de mii pentru tratamentul meu si 350 pentru tratamentul sotului.

Inca o data iti spun ca eu am mare incredere in tine si sunt sigura ca voi reusi cu tratamentul tau. Imi pun toata speranta in plantutzele asta. Esti o binecuvantare pentru mine..de aceea simt nevoia, la orice pas, sa te intreb, sa ma sfatuiesti.

Luna asta am inceput tratamentul, dar nu l-am tinut decat dimineata si seara, la serviciu mi-e mai greu. Nici crema de galbenele n-am folosit-o, nici argila. Dar de luna viitoare, o sa tin tratamentul tau punct cu punct.

Te rog sa nu intelegi gresit intrebarea mea, dar in urma discutiei cu el....am simtit nevoia sa vorbesc cu tine.

Uite, iar am ceva sa te intreb : ce inseamna analiza ph-ului vaginal?? In ce consta si cum se face? Eu de 4 ani de cand imi fac investigatii n-am facut ph-ul niciodata..sau poate nu cunosc eu denumirea asta.

Multumesc din suflet!

Sanatate tzie si lu' bebe Cristian!

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si la mine esrte aceeasi probleme ca la tine.Am estradiolul mare,adica asa era acum 3 ani cand mi-am facut ultimele analize.Acum numai stiu cum stau .Tot spun ca o sa ma duc la ginecolog sa vad care-i treaba.Eu cand am mers la ProfAncar aveam totim hormonii dati peste cap si dupa prima luna de tratamment a fost OK.Tu ai facut tratament hormonal?Chiar din prima luna am avut foliculii normali.La noi sunt alte probleme , din aceasta cauza nu am ramas insarcinata.Eu fac inca o lun atratamentul Liviei ca sa fie 3 luni.Eu nu cred ca-ti face rau pt ca actioneaza si asupra chisturilor,trompelor infundate...
eu zic sa mergi totusi si la un specialist in infertilitate pentru ca nu ai o probleme grava si sotul tau nu e prea rau.


Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Modificarile Ph vaginal indica prezenta unor factori infectiosi distrifici si cicatriceali.In acest cadru sunt de mentionat:
-vaginitele care au efect distructiv asupra
-endocervicitele determina infertilitate prin alterarea mucusului cervical
-adenomatoza colului
-sinechii cervicale care act. ca o bariera in penetrarea
-rupturile de col factor implicat in avortul spontan
-incompetenta cervicala cu rol in infertilitate

Iti ia cu o ansa(un fel de andrea cu vata sterila la un capat)putina secretie din diferite locuri ale vaginului .

Toate astea le rezolva toate ce v-am zis ca se introduc "undeva"ca sa nu existe bariere pt.

Ma bucur ca faceti trat.,astept in continuare rezultate, intrebari si e-mailuri!!!

pupici!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Scuzeeee,am vrut sa scriu -distrofici nu distrifici dar daca un bebe trage de mine...mai apas in graba si,gata,greseala!

Mergi la inceput